מצטרף חדש

Itai G

New member
מצטרף חדש ../images/Emo24.gif

היי לכולם, אז קוראים לי איתי והיום חתמתי על חוזה לדירה חדשה. אחרי כמה נסיונות לצאת מהבית, אני עושה עכשיו צעד חשוב וגדול ואני מאוד מתרגש מזה
. קורא את הפורום הזה בסמוי כבר זמן רב, ואשמח להצטרף לדיונים
.

ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

מזל טוב על החוזה החדש
איפה אתה שוכר דירה? ועם שותפים? אתה מוזמן לשבת עמנו, יש
או
חם לבחירתך. בכל מקרה, אתה מוזמן לספר עוד על עצמך (גיל, עיסוק, פטיש נסתר...) - אבל אף פעם לא חייב

Itai G

New member
אהלן../images/Emo70.gif

אז אני כמעט בן 28. אני שוכר דירה (החל מה1.3.05) בת"א - ל ב ד
אני עובד בחברת תקשורת בתור מנהל מערך שירות (-: (תפקיד חדש
). אשמח לכוס
חם (במיוחד בקור של היום)...

Itai G

New member
ד"א מחפש...

אני עובר לדירה ריקה - מאיפה אני יכול למצוא ספות, מקרר וכ' יד שניה? מד"ס? שווה משהו?

אני ממליצה על המד"ס תמיד

הניסיון האחד שלי משם היה מאוד טוב: חיפשתי מיטה דרכו. הלכתי לראות אחת, והיא לא התאימה למה שחיפשתי. השניה שהלכתי לראות כבר התאימה יופי (והבחורה המתוקה אפילו השאילה לי מברגה על מנת להתקין את זה בדירה). היה זול - וזו מיטה פשוט מעולה.

chenchi

New member
החיים בזבל

אני יודעת שזה נשמע פסיכי אבל עם טיפה של סבלנות ניתן לרהט את רוב הבית רק ממה שמתגלגל ברחובות תל אביב... מנסיון, צריך עיניים פקוחות וקצת תושיה ודמיון כדי "לשפץ" קצת את מה שמוצאים, אבל אין ספק שיש מציאות. שכונות מומלצות לסיורי זבל- נווה צדק, אזור רוטשילד-נחמני-חשמונאים והרוחבות שבין בוגרשוב לכיכר דיזינגוף. לגבי מקרר יש המון חנויות יד שניה באזור תחנה מרכזית ישנה, אבל צריך לבדוק אותם טוב לפני הקנייה כי לפעמים הם ממש טראנטה (רצוי להתייעץ עם מישהו שמבין לפני הקנייה), חשוב מאוד לבדוק את הגומי ואת האופציות להחלפתו במידה והוא ישן. תשקול גם אופציה לקנות מקרר משרדי חדש במקום משפחתי יד-שניה, זה חסכוני יותר ויש ביטוח מהחברה.

זה נכון ../images/Emo45.gif

לגבי הריהוט, לפחות (מקרר לא הייתי רצה לקנות מהרחוב). אצלנו יש בסלון ספה וכורסא בצבעים תואמים (את הכורסא מצאתי בערך יום לפני שהפורום נפתח
, את הספה ביום הולדתי לפני שנתיים), אני מאוד אוהבת את שניהם - ושניהם נאספו הישר מהרחוב.

NightElf

New member
מזל-טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אומנם אני שייך לפורום "לא יוצאים מהבית"
אבל אני גם מחכה כבר לרגע שאני אחתום כבר על חוזה
תיהנה בפורום, אני נמצא בו תקופה קצרה מאוד יחסית, אבל חושב שהוא ממש אחלה

אתה סתם מרביץ לעצמך

נתחיל מזה שמשתתפים כאן אנשים שעדיין לא עברו לדירה משל עצמם - וזה רלוונטי עבורם באותה מידה. נניח אם הייתי עומדת לעשות את המעבר לראשונה בקרוב - הייתי רוצה לדעת כמה שיותר מראש - ואז מן הסתם הייתי משתתפת לפני שעברתי. חוצמיזה, זה לוקח זמן עד שמוצאים דירה. זה מעצבן וזה מרגיז - אבל היה סמוך ובטוח שבסוף תמצא - ואתה גם נורא תאהב אותה. באמת: זה לא משנה, קטנה, גדולה, מכוערת, מתפוררת. הדירה הראשונה שלי היתה זערורית, חשוכה, מאובקת לא משנה כמה ניקית אותה, עם כלים מעבישים של בעל הבית בארונות, וראיתי אותה לראשונה כשחציה גדושה בערימות של עיתוני הארץ, כי הסתבר ששם הם החזיקו את הארכיון שלהם 15 שנה אחורה. אני לא אומרת שתקח את החורבה הראשונה שתראה, ממש לא, אלא להיפך: תמשיך עד שתראה משהו שמוצא חן בעיניך ומסתדר מבחינתך. זה יקרה בסוף - עוד שבוע, עוד חודש, עוד חודשיים - אבל בסדר. בינתיים, אף אחד לא יגרש אותך מכאן

NightElf

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

רשמתי את זה בציניות
זה נכון שזה באמת די מייאש כל העניין של החיפוש, נסיעות וכולי, אבל אני דווקא נהנה בפורום הזה, אנשים מאוד נחמדים ואדיבים, וגם אם הם שואלים שאלות שנשאלו כבר בעבר, עדיין מוצאים להגיב ובצורה נחמדה. והיום דווקא יש התקדמות, אחי (שהוא גם הערב) הואיל בטובו לדבר עם בעל הבית, וכנראה שסוף סוף שבוע הבא אני בטוח אחתום על חוזה, בלי שום עיכובים נוספים *מקווה
*

Itai G

New member
האמת שאצלי זה היה אחרת עד היום

עברתי 3 פעמים מההורים: א. בגיל 21 - עם שותף - הדירה הראשונה שראינו לקחנו - אחלה של דירה. ב. בגיל 25 עם חברה שלי - הדירה השניה שראיתי ( באמת השליש/ית, אבל ראיתי אותה שניה, הלכתי לשלישית וחזרנו לשניה). ג. בגיל 28 - עכשיו - הדירה הראשונה שראיתי והתאהבתי בה (וד"א זה היה דרך המד"ס).

למעלה