מצטרף חדש לפורום

motygv

New member
מצטרף חדש לפורום

שלום לחברי הפורום ראשית, שמחתי לגלות את הפורום. להתעדכן ולגלות שהוא חי נושם ובועט. שאפו. מעט על עצמי: גדלתי בקיבוץ. היינו עושים ערבי ריקודים סלוניים (כדי להתחיל עם הבנות, בעיקר המתנדבות- אלא מה) להקת קווין פרצה לתודעה ולערבי הריקוד עם השיר "רפסודיה בוהמית". לומר את האמת, בגיל 15-16 לערך, היה קצת קשה לרקוד סלו צמוד עם השיר הנ"ל. כך מצאתי את עצמי יותר מאזין לו מאשר מחפש מגע. יש לי סיפור נחמד על השיר הזה, אולי אשתף בהמשך. רכשתי את התקליט (לא CD אלא תקליט עם עטיפה וניילון, משהו שניתן להסתכל עליו ) A night at the opera . ומאז נדלקתי, ואני עדין דולק, ממרומי גילי (49). לימדתי את זוגתי שתחייה לאהוב אותם, וחלק מחברי. מבחינתי התקליטים הכי טובים הם: A night at the opera Queen 2 ובמיוחד השיר The march of the black queen. A day at the races. אגב, מאחר ולזוגתי יש כישרון לצייר, ביקשתי ממנה לצייר את עטיפת התקליט השלישי ברשימה. יצא יפה, מוסגר והיה תלוי בבית מספר שנים, עד שקיבלתי הוראה לאפסן אותו. ולצען שלום בית, ברוב צער ויגון, אופסן הציור.

mia01

New member
../images/Emo140.gifוולקאם

אנשים שאוהבים את קווין 2 מתקבלים כאן בברכה!
(וגם כאלה שלא...) מסכימה איתך לגבי האלבומים הטובים ביותר. בעיני גם sheer heart attack ברשימה.

Teo Toriatt

New member
ברוך הבא

אכן אלבומים מוצלחים יש לך ברשימה... אבל אני חייב לשאול - בגילך (ששם אותך כזקן השבט כאן לדעתי) האם יצא לך לראות את הלהקה מופיעה בהרכב הקלאסי עם פרדי? אם כן - איפה, כמה, איך היה....? לגבי פורום בועט , אנחנו בועטים רק במי שלא נחמד

motygv

New member
Re

לצערי לא יצא לי לראות אותם. אני הייתי נציג הקבוצה שהיה צריך לצאת לקורס קצינים, כך שבעוד שכולם השתחררו מצה"ל,נותרנו 3 חברה בקבע. שני חברים שיצאו לטיול של שנה (מה שנחשב אז חריג והיום מקובל), ראו אותם בהופעה ביפן. שנים רבות אחר כך, זה היה מקור להקנטות על שלא ראיתי את הלהקה בזמנו של פרדי,

khammel

New member
שתף עכשיו, למה בהמשך? ../images/Emo3.gif ...וברוך הבא! ../images/Emo140.gif

motygv

New member
RE

יודעים/מכירים את נושא המתנדבים/מתנדבות בקיבוצים?

motygv

New member
סיפור עם השיר "רפסודיה בוהמית"

לצעירים שאנים מכירים את נושא המתדנבים בקיבוץ. אספר בקצרה. בעדין בו עדין קיבוץ פעל כקבוצה, היו מגיעים אליו משלחות של מתנדבים ומתנדבות מכל רחבי אירופה, בדר"כ. (עדין יש מתנדבים אך בהיקפים מצומצמים מאוד). מדובר בחבורות של צעירים בגילאי ה- 20,המגיעים לתקופה של כחצי שנה, ו אשר שילבו היכרות עם העולם הקיבוצי ועם טיולים בארץ. זאת היתה עסקה משתלמת לקיבוץ, למתנדב ולמדינה. המתנדב היה עובד כ- 5 שעות ביום בקיבוץ, ובתמורה זוכה למגורים, אוכל ומעט כסף. ביון לבין היה מטייל בארץ. הקיבוץ קיבל ידיים עובדות והמדינה קיבלה שגרירים. אנחנו, שכבת הנוער הבוגר, בגילאי 18-20, זכינו ב-מתדנתבות מכל קשת הצבעים. שבדיות, סקנדינביות, גרמניות, אנגליות, וכד'. השיטה עבדה כך: מגיעים לחופשת שבת מהצבא. בערב שישי לאחר ארוחת הערב, מארגנים ערב דיסקו עם שתייה, ובערב זה, יוצאים לצייד. 0ליחה על הלשון).בסיום הערב, או במהלכו\ הולכים לחדר, מבלים שבת עם המתנדבת. בחור המשרת בצבא, קיבל כבר מגורים לבד, בדמות חדר עם מקלחת ושירותים ומטבחון קטן. בחדר שלי היה מזרון גדול על הרצפה, הרבה כריות, פטיפון עם רמקולים גדולים והרבה מוסיקה. אני והמתנדבת (נקרא לה אנדי) מבלים יחד. כעבור זמן מה אני שם את קווין ברקע, אנו שוכבים בנחת על המזרון. ואז מגיע השיר "רפסודיה בוהמית". רגע לפני שאני ממשיך, אני מזכיר לקוראים כי מדובר בבחורה בת 20 אשר לראשונה בחייה עזבה את הבית היא נעמדת ערומה במרכז החדר ושרה את השיר, תוך שהיא מתנועעת לקצב. מגיע הרגע בשיר בו פרדי שר "מאמה אוווואוווו..." ולפתע אנדי מתמלה געגועים לאמא שלה, ונהר של דמעות מציף אותה. היא ממלאה את החדר בכל בוכה תוך כדי שהיא שרה " מאמה אווואווו..." במוחי נצרבה התמונה הזאת. בחורה יפה עומדת ערומה במרכז החדר, שרה קווין ובוכה.

mia01

New member
אחלה סיפור ../images/Emo13.gif

כשהייתי בצבא (לפני כעשר שנים), עשיתי סופ"ש אצל חברה מהצבא שגרה בקיבוץ עין גב. אני יכולה לומר לך שנכון ללפני עשר שנים לא השתנה הרבה (הרבה מתנדבים\ות, דיסקו בשישי עם הרבה הרבה אלכוהול...).

dar dahan

Member
ברוך הבא...

שתהיה לך השתלבות נעימה. לי קוראים דר, ואני קטן ממך ב32 שנה (בן 17
), וכמוך אני אוהב את האלבומים שרשמת (A night at the opera, יום במרוצים וQueen 2). לדעתי הלהקה הזאת הייתה אחת מהלהקות הטובות בעולם, והאלבום Queen 2 הוא יצירה אמיתית אחת גדולה! ושוב ברוך הבא

למעלה