מצטער

פרשניתנו לענייני לא גרינבירד

את יכולת הכתיבה הוא מבכה. לא את האיש. מהאיש, בלי היכולת, לא יצא לו (בינתיים, עד כמה שפורסם בעיתונות לפחות), שום דבר.

במה פשעתי ?../images/Emo12.gif ,רצח ? אני ?

תוקם ועדת חקירה לאלתר- "מי רצח את מקארתני ? "

campari

New member
וכמובן שהתכוונתי לאלאדין....

זה מה שקורה כשמגיבים לפני ה
של הבוקר. סליחה גרינבירד.

איך אתה לא מבחין בינינו?

גרינבירד הוא זה עם השיניים בכוס ואני הוא זה עם מקל ההליכה.

MARMELAD

New member
../images/Emo18.gif אני רק רוצה להזכיר

שעל פי חוקי תפוז, אסור לרשום מילים של שירים בפורומים....... אני מתנצל בפני מי שהודעתו נמחקה.

הייתי צריך להקשיב לאלָה.

היא אמרה לי כמה פעמים- למה? למה אתה עושה את זה לעצמך? ואתמול, הלכתי למופע של מיקי קם עם חבר טוב שלא עשה לי הכי טוב שבעולם לראות אותו...משום מה....ואלָה אמרה לי שזה מה שיקרה......אבל לא! לא יכולתי להקשיב. טיפש!!!!!!!

skeep

New member
שרימפי, ברוור. זה לא יוציא אותך

מהבאסה, אבל אולי זה יעודד אותך טיפ טיפונת. (וזה גם משהו) ותודה לשעבר שלי ששלח את זה (בין כל ערימת הזבל שאני מקבל) > האם הסתכלת במראה היום? > מה ראית? > מה הרגשת? > האם אהבת את זה? > > אם יש לך מזון במקרר > בגד מעל גופך > גג מעל ראשך > ומקום לישון בו, > אתה עשיר יותר מ 75% האנשים בעולם > > אם יש לך כסף בבנק > אם יש לך כסף בארנק > אם יש לך כסף קטן > אתה נמנע בין ה 8% העשירים בעולם > > אם התעוררת הבוקר יותר בריא מחולה > אתה מבורך יותר מ 1,000,000 אנשים שלא ישרדו > עד סוף השבוע > > אם לא חווית אף פעם > את סכנות המלחמה... > את בדידות הכלא.... > את זוועות העינוי... > או את ייסורי הרעב, > אתה יותר טוב מ 500,000,000 אנשים בעולם > > אם אתה יכול לגשת לבית התפילה > מבלי לפחד מהטרדה, מעצר, עינוי או מוות, > אתה במצב יותר טוב מ 3,000,000,000 אנשים בעולם > > אם ההורים שלך עדיין בחיים, > ועדין נשואים, > אתה זן נדיר > > אם אתה יכל להרים ראש ולחייך > אתה מבורך כי מתוך האנשים שיכולם > רובם לא עושים זאת > > אם אתה יכול להחזיק למישהו את היד, > לחבק מישהו, > או לגעת במישהו, > אתה מבורך כי אתה יכול לספק ריפוי במגע > > אם אתה יכול לקרוא את המסר הזה > אתה מבורך פעמיים > פעם אחת כי מישהו חשב עליך, > ופעם אחת כי יותר מ 2,000,000,000 אנשים > לא יודעים קרוא וכתוב > > שיהיה לך יום נעים > ספור את ברכותיך > ושלח לכל מי שאתה מכיר > כדי שידעו עד כמה הם מבורכים > >

spainbar

New member
קטע מעניין, כמה חבל שלפעמים

לא משנה כמה אתה יודע שלאחרים אולי רע יותר, אנחנו לא מצליחים לראות עד כמה אנחנו בני מזל... כשרע לאחרים, רע גם לי וכשרע לי, אז באמת רע לי. :} ס´

campari

New member
מיקי קם - היא ענקית!!!

באחד האמשים (בשבוע שעבר, אם לדייק) נכנסתי לירקן בדרך לעבודה, לקנות תפוח. היתה שם רק עוד אישה אחת עם טרנינג (מהוה על גבול המרופט) ושאלתי אם לא אכפת לה שאני אעקוף אותה בקופה... ואז זיהיתי שזאת מיקי קם. מי שעוקב אחרי ההודעות שלי פה יודע כבר שבבוקר אני לא לגמרי בהכרה, ובכל זאת - מיקי קם!!! מאחורי, עם שקית פלפלים ביד ושיער סתור. עכשיו, לא משנה כמה שנים אני בתל אביב וכמה סלבריטיס לא עושים לי את זה, באותו רגע חזרתי להיות נערת הכפר הטיפשה שהייתי פעם, וכמעט עשיתי משהו מביך. מזל שברגע האחרון השתלטתי על עצמי... ואולי היא דווקא היתה שמחה לקבל קצת הערצה על הבוקר (זה בטח לא קורה לה הרבה מאז ששנות ה-80 נגמרו), אבל היא כבר לא תדע (אלא אם כן היא גולשת פה.
אוהבים אותך מיקי!!!) הבוקר התעוררתי ונזכרתי (אלוהים לבדו יודע למה) איך פעם, במועדון בניו יורק, ראיתי את הסולן של ה-DIGABLE PLANETS ואני די בטוח שהוא עשה לי עיניים. למה לא בדקתי את זה אז - לא ברור. מעניין באמת מה קרה להם מאז (היה להם פעם להיט ב-MTV) עד כאן קמפארי בזרם התודעה... ושרימפי - מה שיורד חייב לעלות, אז קח את הבאסה בסבבה. הנה, תראה למשל את מיקי: יום אחד היא שרה בקדם, והנה עכשיו היא מסתובבת ברחוב עם טרנינג. ככה זה.

MARMELAD

New member
מיקי קם הייתה אלילת נעוריי

אחחחח היו ימים..... (קמפארי - חתונה - בטוח)

campari

New member
שרימפי, זה נדמה לי או ש...

השירים שלך די השתפרו לאחרונה.

למעלה