מצטער

מצטער

מצטער שלא יוצא לי לכתוב פה כמעט בזמן האחרון. מצטער שלא יוצא לי לשבת ולבכות בזמן האחרון, יש מספיק דברים לבכות עליהם. מצטער שאני לא אני. אני החודש הזה עברתי יותר מידי. רע לי, מאוד רע לי. רציתי לומר בין היתר תודה לכל החברים ששלחו לי מסרים לתפוז חפוז והשאירו פה הודעות, זה קצת עודד. שרימפי כבר לא עד כדי כך ורוד לו עם נצנצים

spainbar

New member
שרימפיניון = שרימפס עם שמפיניון

בכל מקרה, יש שיר ששמעתי אותו היום ברדיו וסתם עודד אותי, אז אני לא יכול לשיר (ובעצם לא כדאי - אני בטוח שלירוי יגיד משהו על זה) אבל מקווה שתוכל למצוא אותו - "אם ייפול הכוכב שלי, אם יפול הכוכב שלי, כל רעיי יהיו איתי, כשיפול הכוכב שלי"... זה שיר יפיפה, לא בשביל סתם לעודד, זה לא cheer me up song, זה סתם שיר יפה... :} חזק ואמץ, עלה והגשם ס´

MARMELAD

New member
ואני שמעתי שיר אחר

HOLIDAY של מדונה. אחרי ששומעים אותו אי אפשר להיות מבועסים. נסה ותהנה.

campari

New member
מרמלד, אפשר להתחתן איתך../images/Emo35.gif

זה בדיוק השיר שאני מחזיק בבית למטרות יציאה מהבאסה. מדהים, לא? מה לא. יש עוד שיר אחד, שטוב במיוחד למצבי ייאוש מאהבה, והוא שיר מס´ 10 בפסקול של "ברידג´ט ג´ונס". זה שיר של זמרת חדשה בשם רוזי, שדיסק הבכורה שלה ייצא בחודש הבא, והיא בטוח תהיה ע-נ-ק-י-ת. והשיר השלישי: UNDER THE SEA מתוך פסקול "בת הים הקטנה" של דיסני (דיסק חובה לכל הומו). מה השירים-למקרה-חירום שלכם? שרשרו ואולי נחכים מזה...

אני לא בטוח שאתם מכירים אותו.......

אבל השיר שעושה לי את זה הוא Kakurembo, מתוך פסקול הסרט Pikachu no dokidoki kakurembo... זה שיר ביפנית, שרה אותו להקת White Berry, להקת פופ יפנית, ואני פשוט מת עליו

Darth Rosenberg

New member
אני תמיד שמח אחרי:

Ready to Go של Republica. לא יכול להיות עצוב אחריו. הוא מקפיץ ועושה שמייח...

marco23

New member
אוקיי, בסדר... אני לא אגיד...

אני א..צ..ע..ק !!! כי אני לא אוהב מוזיקה לטינית, אני מת עליה.

אתה משוגע על כל הראש, חוצמזה ש...

אני שמח שיש עוד מישהו עם טעם זהה לשלי. לרגע חשבתי שאני היחידי פה שאוהב לטינית. אשמח לדבר איתך, אולי נמצא עוד כמה תחביבים משותפים.

קודם כל תירגע! ../images/Emo24.gif

וחוצמזה, זה ממש לא מה שאתה חושב. אין לי ולא היו לי שום כוונות נסתרות. סתם קטע ידידותי וקצת קשקשיאדה. במלוא הכנות,

.m

New member
שירים למקרה חירום - יופי של סקר!

אז כשבא לי לשקוע לתוך הדיכאון - "הלו" של ליונל ריצ´י וכשבא לי לצאת ממנו - "תראו אותי (אני שמח סתם פתאום)" של ד"ר קספר והרשימה ממשיכה, אבל כבר 7:10, ואני צריכה ללכת להתכונן לארח 40 אנשים (מתי כבר יגמר חודש היומולדת של אבא שלי???) mai

campari

New member
תגידי, בכלל ישנת הלילה?

אתם הצעירים, זה משהו איתכם. [קמפארי מתחיל טיפול אנטי-איינ´ינג ביום ראשון על הבוקר]

.m

New member
לישון? אנשים עוד עושים את זה? ../images/Emo12.gif

האמת היא שאחרי פתיחת שירשור הצכלצ (לירוי וספיינ´ - אתם על הכוונת!!!), הלכתי להכין ללירוי peanut butter chocolate cups, ואחרי זה היו לנו הרבה יותר מדי אורחים... באיזור 15:00 לא עמדתי בזה יותר, התקשרתי למהממת ("תוציאי אותי מפה, לפני שזה יגמר באלימות!!!"), ואחרי שקיבלתי ממנה נאום ארוך על כמות העבודה שיש לה, החלטנו ללכת לישון. אז היה לי שעתיים שנ"צ. נחשב? mai

שירים שמוציאים אותי מדכאון

א. דווקא שירי הדיכאון הכי עמוקים עוזרים לי לצאת מהדכאון (מה שנקרא: "לא נורא, לא נורא חבר, ישנן צרות גרועות יותר"). קרי: כל כמעט שיר של פיטר האמיל (לא מכירים? בושה! לפחות תתנחמו שאתם הרוב ואני המיעוט), ולפרנקופילים - ז´אק ברל (כן, זה מהבולגרים). ב. בשלב השני צריכים שירים עליזים כדי להשלים את המעבר. בתקופה האחרונה נכנס "נופל וקם" של שב"ק ס´. אבל למעט השיר הזה, כל השאר הם על טהרת פול מקארתני: Mrs. Venderbilt (הופ, היי הופ) Lovely Rita Honey Pie C Moon Admiral Holsy וכו´ כו´ כו´. הבנזונה ידע לכתוב פעם שירים שמחים על באמת. תנצב"ה. (וסליחה על הטעויות בעיוט).

campari

New member
עכשיו רצחת את מקרתני../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

לא יפה גרינבירד

למעלה