מצטער שאיחרתי

אני פה...

אבל עדיין...אי אפשר לשחק ככה...אני רוצה לדבר קודם כל עם דימה...אה..לא משנה...אם אתם רוצים נשחק...

ד ג י

New member
כשיגיעו השאר נשחק בנתיים עידכון

אתם עומדים עדיין בתוך המערה ווהמשכתם קדימה עם האלף ועם פטר

ד ג י

New member
אתם ממשיכים

בדרככם כאשר לפתע מתחילה להיות לחות באוויר, אתם ממשיכים ללכת כאשר לפתע אתם רואים מולכם מספר ביצות בוץ, מבט קל יכול להראות שהבוץ עמוק

ד ג י

New member
תלנית´ הלף את חרבו,

והכניס אותה לבוץ כדי לבדוק מהו העומק, לפתע החל תלנית´ ליפול כאילו משהו מושך את החרב, הוא ניסה למשוך את החרב חזרה אבל הדבר הי חזק ממנו הוא החל להישאב לתוך הבוץ

ilbe182ebli

New member
"תלנית´!!"

רצתי אליו במהרה ומשכתי אותו לכיווני! "מה זה הדבר הזה?!" צעקתי בתסכול כשזה התחיל למשוך גם אותי...

ד ג י

New member
"אני לא יודע"

תלנית´ צעק בעוד הוא מנסה למשוך את חרבו, הדבר המשיך למשוך את תחלנית´ ולםתע הוא שם שכף ידו בבוץ, הוא ניסה למשוך את כף ידו מהבוץ אך הוא לא הצליח, "הצילו" הוא צעק זה שואב גם אותי כל אותו הזמן דמיאן עמד מאחורי כולם ממלמל מילים שקטות ועושה תנועות ידיים מוזרות

ash 1

New member
חחח שוב שכחתי את המשחק

הפעם היתי עסוק במשחק תפקידים אחר *-פל שולט הריעו לקוסם פל!-* אהם... כבר 21:30 ורק התחלתם? בושה! טוב נו... *אני זורק אבל לתוך הבוץ בתקווה לפגוע במה שיש שם*

Geladriel

New member
"מה זה?" שאלתי "למה זה מושך אותם?

מה אפשר לעשות עם זה?" מתחילה להילחץ.

ד ג י

New member
."לא יודע אבל זה נראה מסוכן תעזרו..

לי" תלנית צעק בכל הכוח בינתיים מילותיו של דמיאן גברו עד שהפכו לכמעט צעקה הוא המשיל למלמל מילים בשפה לא מובנת בעוד קצב השאיבה גדל

ד ג י

New member
הדבר המשיך למשוך את תלנית´

עד שתלנית כמעט טבע בתוכו, תלנית´ החזיק באדמה היבשה והיה קבור עד הבטן בבוץ ששאב אותו בדרך מיסתורית למטה

Geladriel

New member
"אוי... אני לא יודעת מה לעשות"

מחזיקה התליון שלי (של פלאדין) ומתחילה להתפלל. מל"ד- עכשיו דגי צריך להגיד מה התפילה שלי עושה.

ד ג י

New member
התפילה...

מפסיקה לרגע קצר את השאיבה אך השאיבה מיד חוזרת ומושכת את תלנית´ למטה, בינתיים קולו של דמיאן כבר הגיע לצעקה של מילים לא מובנות, כנראה באיזושהי שפת תפילה לא מובנת, והשאיבה התגברה

Geladriel

New member
מתקרבת לדמיאן ומנסה להבין מה הוא

עושה, באיזה שפה הוא מדבר.

ilbe182ebli

New member
"מה הוא עושה??" שאלתי באימה

והסתכלתי לכיוונו של דמיאן בעודי מנסה למשוך את תלנית´ החוצה

ilbe182ebli

New member
עזבתי את תלנית´ וקפצתי על

דמיאן בניסיון לגרום לו להפסיק ללחוש את המילים הללו