מצטער להגיד לכם...

i d a

New member
מצטער להגיד לכם...

אבל נ"צ sucks!!! אין לכם מושג מה הולך עכשיו בחטיבות הבניים... (ממבט של תיכוניסט) הילדים של היום מקבלים רושם לא נכון מסלבריטאים כמו סבנימינל והצל והראפרים למינייהם... על כל ידל טוב אחד יש 2 ערסים שמרביצים לו... אני מסתכל מלמעלה אל החטיבה וכל מה שאני רואה זה יצורים חסרי השכלה ששומעים מזרחית וראפ. זה פשוט בושה. ללכת לאכול פיצה ב10:00 בלילה וכל שניה ערס מבקש ממך שקל או ביס מהפיצה זה פשוט נורא! לי אין בכוח לעצור את זה... אבל אולי אתם (המבוגרים) יכולים. זה נושא רציני ואסור לקחת אותו במובן מעליו... חייבים לפעול לפני שנ"צ תהפוך לנתניה או רמלה. אז אני עוזב אתכם רק עם המחשבה (ילדים לא בטוחים בעיר הזאת!)

gesus

New member
זה בושה לאכול פיצה ב-10 בלילה?

שמע,עשיתי את זה פעם,אבל לא הרגשתי נבוך.יכול להיות שמשהו לא בסדר אצלי? יש לי מחשבה בשבילך.הערסים שהיו איתי בשיכבה היום עובדים באוטו-זבל. זה מעודד אותך?

i d a

New member
זה מה שאני אומר...

כל כל התלמידים בשיכבות ז-ט נהיו ערסים....

הכוכבת

New member
מה פתאום!!!

אמנם אני לא ב"גילכם" אבל יש לי אחיינים וחברים שלהם...והם רחוקים מלהיות ערסים. ברור שיש את החבר'ה בפיצוציות ובגנים שעושים בלגנים...אל תשכח שזה חופש גדול והשיעמום גובר ונס ציונה די יבשה מהבחינה הזו...למרות שעשו עכשיו את המתחם הזה של הנוער. בכל מקרה, לא חושבת שנס ציונה קרובה להגיע לרמה של רמלה או נתניה מבחינת האוכלוסיה. חוץ מזה, אולי זה גיל כזה...שמנסים לשחק אותה ערסים, אבל בגדול...יש מלא חבר'ה טובים.

gesus

New member
אני יוצא לאכול פיצה

אם אני לא חוזר תוך 24 שעות תודיעו למשטרה. שלכם,Gesus

gesus

New member
חבר'ה,חזרתי מהתופת...

מה אני אגיד לכם,כפי שחברנו אמר,ערסים קטנים ששומעים סאבלימנל והצל,במכוניות עם אורות אולטרה-סגול. הוא השווה את זה לנתניה ורמלה,אבל אני שראיתי את העולם הגדול יכול להגיד לכם שזה היה פשוט הארלם. משהו נוסף שחברנו ציין זה "נ"צ SUCKS". אפשר להרגע,נס ציונה לא מוצצת לאף אחד,אפילו לא לבחור יפה שכמוני. באשר למה שאכלתי,אז זהו שלא אכלתי כי פחדתי שהערסים יבקשו ממני ביס.

אוטו זבל אוטו זבל

בוא וקח אותי איתך אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך אוטו זבל - קח אותי איתך! :] שיר טוב

M a r U s k A

New member
אתה מדבר על זה ..

כאילו זו תופעה מוזרה והרסנית שקיימת רק בנס ציונה ומאיימת על העולם... הנוער הוא נוער, ומשנה לשנה הוא מדרדר יותר, ויש המון סיבות וגורמים לכך (באמת שאין לי כוח לפרט דברים ברורים מאליו) וזה קורה בכל מקום ולא רק בנס ציונה! מעבר לזה , נס ציונה אף פעם לא הייתה מקום בטוח! מה אין פשע וסמים בנס ציונה? אין מקרי אונס בנס ציונה? אין תאונות דרכים בנס ציונה? ..... אני חיה בעיר הזאת כבר 8 שנים ועוד ברמת בן צבי
ואף פעם לא ראיתי במקום הזה מקום שקט =/ היתרון היחיד בנס ציונה היא שהעיר קטנה... שבעצם זה חיסרון גדול בשבילי. בשורה התחתונה שלי.. אתה פשוט נסחף.

sandbird3

New member
תשובה מנ"צ לשעבר

ערסים יש היום בכל מקום ואישית אני לא סובל את המותגיסטים הצפונים מהערים באותה מידה שאני לא סובל ערסים. ההעליה בכמות האוכלוסיה משני הזרמים האלה (ערסים ומותגיסטים) היא כתוצאה מהתדרדרות החינוך הממלכתי מצד אחד ותרבות הקניונים מצד שני. לדאוג בגלל זה? אין לך מה לדאוג. כשתגדל פשוט חפש מקום אחר שיהיה לך יותר נוח בו. בדיוק כמו שאני עשיתי. אגב, גם בישוב הקטן שלנו, כמו בכל מקום אחר, יש הרבה ערסים וגם מותגיסטים.

למעלה