מצטערת....

מצב
הנושא נעול.
אווווףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אווווףףףףףף

כל כך צר לי לשמוע. אני רק יכול לאחל לך איספי כוחות ושפעם הבא שזה ילציח.

נטאשה

New member
מאיפה משיגים כוח לפעם הבאה!?!?!

אווווףףףףףף

כל כך צר לי לשמוע. אני רק יכול לאחל לך איספי כוחות ושפעם הבא שזה ילציח.
אני כבר לא מאמינה שאי פעם נצליח מצטערת לבאס את האוירה, אבל אין לי כח יותר

סביון1

New member
נטאשה יקרה

נטאשה יקרה
אני ממש מצטערת שזה לא הצליח. כואבת את כאבך. זה לא הזמן לחפש כוח לפעם הבאה. בינתיים תתרכזי בלהתאבל ואחר כך להתאושש על הפעם הזאת, ותראי שהכוח וגם האמונה יחזרו אליך באופן טבעי. בינתיים - קחי את הזמן.

sagivkr

New member
תנסי

תנסי
מכאן. זה קשה אבל בסוף זה ישתלם. לך, לנו ולכולם. אנחנו איתך!

שולחת ../images/Emo24.gif גדול

שולחת
גדול
כמו שסביון אמרה, עכשיו זה הזמן להתאושש ולא לחפש כוחות. קחי את הזמן להתחזק ואל תדאגי זה בסוף חייב להצליח

משתתפת בצערך../images/Emo7.gif

משתתפת בצערך
צר היה לי לשמוע שלא הצליח. כמו שכבר אמרו לך תבכי את המצב ותתכנני הלאה. מ שהכי מעודד כשמתחלים לתכנן את הבא. היי חזקה נשיקות
משתתפת בצערך

|כרגע לא חושבים על הבאות כמו שכבר אמרו מתאבלים ורק אחר כך חושבים הלאה ואת רואה שיש הצלחות גם לך זה יגיע אז ישר כח

אריאלה22

New member
אין איך לנחם ../images/Emo4.gif

אין איך לנחם

מבינה אותך מאוד... אני מקווה ואפילו בטוחה שהכוחות להמשיך יגיעו ברגע שתתני לעצמך קצת זמן להתאבל ולעכל, ואח"כ תמשיכי לחתור למטרה ללא לאות, בעזרתנו כמובן!

ayoosh

New member
אוי...שולחת חיבוק ל../images/Emo14.gif

אוי...שולחת חיבוק ל

חיכיתי לתשובה שלך... וקיויתי כל כך להצלחה... שולחת לך חיבוק מלא אהבה ואנרגיות, ולגבי הכוחות- זו הגדולה של החיים- לוקחים את הזמן להתאבל (לי לפחות, היו הבזקים גם אחרי חודש..)ומרגישים כשמוכנים להמשיך ולנסות שוב...ואני יודעת שעכשיו זה אולי לא נשמע הגיוני, אבל באיזשהו שלב זה מתחיל לדגדג שוב בקצות האצבעות...

I N K A

New member
אל תצטערי נשמה.....

אל תצטערי נשמה.....
כל שלילי מחורבן זה עוד צעד קדימה לכיוון החיובי שיבוא, וזה יבוא!!! לא לומר נואש, אנחנו פה תוציאי קיטור, תאספי כוחות וקדימה לדרך שוב. מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה שתנצח :)

צוקה1

New member
כל כך הרבה טעינות יש במילה היחידה

כל כך הרבה טעינות יש במילה היחידה
שלך- איזה מין כאב מרוכז
-כל כך חבל לי ועצוב ואין אין לי הרבה מה לומר רק שיהיו ימים טובים ומאושרים מאלה. את תראי!
צוקה

נטאשה

New member
כמה שעות אחרי...

כמה שעות אחרי...
כמה שעות אחרי שבכיתי הכל, הבנתי שאני אפילו יותר עצובה כי אם היו לי עכשיו עוברים נוספים בהקפאה אפשר היה להחזיר אותם מיד, הגוף שלי מוכן ומשווע לזה כל כך חבל לי ואני יודעת שאין את מי להאשים, פשוט לא היו לתורמת שלי יותר ביציות איכותיות, אבל אם היו... עכשיו אצטרך לחכות כמה חודשים עד לקבלת העוברים החדשים והפעם אני מקווה שיהיו מספיק ליותר מהחזרה אחת טוב, למדתי הרבה מהפעם הראשונה ומקוה שהפעם הבאה תהיה יותר קלה ופחות גישושים באפלה ואהיה כבר יותר מוכנה (אם יש דבר כזה...) מודה לכולכם על התמיכה הנהדרת שלכם ועל זה שאתם פה בשבילי עכשיו

ayoosh

New member
לקרוא יותר ממילה אחת זה כבר יותר

כמה שעות אחרי...
כמה שעות אחרי שבכיתי הכל, הבנתי שאני אפילו יותר עצובה כי אם היו לי עכשיו עוברים נוספים בהקפאה אפשר היה להחזיר אותם מיד, הגוף שלי מוכן ומשווע לזה כל כך חבל לי ואני יודעת שאין את מי להאשים, פשוט לא היו לתורמת שלי יותר ביציות איכותיות, אבל אם היו... עכשיו אצטרך לחכות כמה חודשים עד לקבלת העוברים החדשים והפעם אני מקווה שיהיו מספיק ליותר מהחזרה אחת טוב, למדתי הרבה מהפעם הראשונה ומקוה שהפעם הבאה תהיה יותר קלה ופחות גישושים באפלה ואהיה כבר יותר מוכנה (אם יש דבר כזה...) מודה לכולכם על התמיכה הנהדרת שלכם ועל זה שאתם פה בשבילי עכשיו
לקרוא יותר ממילה אחת זה כבר יותר
טוב... כמו שצוקה אמרה- המילה האחת הזו- כ"כ הרבה כאב.....
אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושות שלך- אני באמת חושבת שהפעם הראשונה היא מעין "ניסוי" (שלפעמים מצליח
), אבל לומדים ממנו המון. אני גם מאוד מאוד מבינה את התחושה ש"אם לפחות היו מוקפאים להחזרה נוספת"...אני לא חושבת שאפשר להבטיח את זה ב100%, אבל אנחנו לומדות מה לדרוש ולהתעקש יותר בעניין- כך שלפחות מבחינת ההרגשה שלנו- נדע שעשינו את מקסימום. מאחלת לכולנו- שהפעם הבאה (למי שממתינה לה...), תהיה מוצלחת ויהיו ממנה גם אחים...
ו

מצב
הנושא נעול.
למעלה