מצטערת

שרלוט

New member
מצטערת

המכתב הזה נשלח אליך בשביל "מזל טוב". העותק המקורי נמצא בבריטניה והוא הסתובב סביב העולם 9 פעמים. המזל נשלח אליך. המזל הטוב יבוא אליך 4 ימים לאחר קבלת מכתב זה. זו לא בדיחה. העניין רציני לחלוטין. שלח עותקים לאנשים שאתה חושב שזקוקים ל"מזל טוב". אל תשלח כסף משום שלמזל טוב אין מחיר. - המכתב חייב לעזוב אתה ביתך תוך 96 שעות. טד אליוט זכה ב- 140,000 דולר והפסיד אותם משום שניתק את שרשרת המכתבים. בו בזמן בפיליפינים איבד גוון וולט את אישתו 6 ימים לאחר קבלת המכתב, משום שניתק את השרשרת. לפני מותה הספיקה לזכות ב- 50,000 דולר בהגרלה, הכסף הועבר אליו 4 ימים לאחר שהחליט לשלוח את המכתב הלאה. שלח בבקשה 40 עותקים ויותר (כמה שיותר יותר טוב!) המכתב בא מונצואלה ונכתב ע"י מסיונר מצפון אמריקה. מכיוון שהמכתב צריך לעשות סיבוב סביב העולם אתה חייב לעשות 40 עותקים ולשלוח לחברים ומכרים. לאחר כמה ימים תהיה לך הפתעה אפילו אם אינך מאמין באמונות תפלות. קרא היטב: קונסטנטין דייל קיבל את המכתב ב- 1950. הוא ביקש מהמזכירה שלו להכין 40 עותקים ולשלוח אותם. מספר ימים לאחר מכן הוא זכה בלוטו ב-2 מליון דולר. הייבלטי רוביס קיבל את המכתב ושכח כי המכתב צריך לעזוב את ביתו. 96 שעות אחר כך הוא איבד את עבודתו. מאוחר יותר כאשר נזכר במכתב שנית הוא שלח 50 עותקים. כמה ימים מאוחר יותר הוא קיבל משרה טובה בהרבה יותר מהקודמת. דאו קיבל את המכתב וזרק אותו לפח, 5 ימים מאוחר יותר הוא מת… בבקשה אל תשלח כסף, בבקשה על תתעלם מזה - זה עובד!!! ARTHEMIS™: ReD hOt cHiLi PePpEr (ICQ#105577080) Wrote: בימי הביניים,מכשף רב עוצמה כתב את המכתב הזה ,זה התחיל על נייר,וממשיך באיי סי קיו והנה מקרים של אנשים טפשים שלא שלחו את המכתב:ענן רוקד,משבט אינדיאני ליד טקסס קיבל את המכתב הזה בשנת 1874 כשהוא כתוב באנגלית הוא לא ידע מה זה וזרק אותו במדבר,לאחר שבועיים אשתו,אביו,בניו ובנותיו נרצחו על ידי בוקרים שרצו את אדמתם.גון וויט,מסקוטלנד קיבל את המכתב, חשב שזה בולשיט,וזרק.אחרי כמה שעות הוא נדחף מצוק על ידי בן אדם לא נודע וגופתו לעולם לא נמצאה :מקווים שזה שכנע אתכם לשלוח לפי ההוראות 0=מוות שלכם ו\או של אנשים קרובים 1-6=פציעה שתשאיר סימנים ונזקים עד סוף ימיכם 6-15=תזכו לחיות חיים אומללים רגשית 15-25=תזכו לחיות חיים ריקים מכסף ומותרות 25-45=יהיה לכם בזמן הקרוב מקרה בודד של אומללות שישאיר את חותמו עד סופכם 45 עד אין סוף=שום דבר לא יקרה לכם ואפילו חייכם ישתפרו במעט

קרן^

New member
באמת שלחתי את המכתב...

והיום אני מובטלת.. יש לי חתול אדיש, בקושי מתייחס אליי ובעלי כל היום משחק במחשב....
סתם, אני צוחקת.... מי שמאמין שישלח!!
מי יודע? קרן^
- מצטערת שאני מפיגה את השעמום שלי ככה...

קרן^

New member
ודרך אגב... זו פעם אחרונה שאתם

שמים פה בולשיט כזה.. לא לעניין בכלל! אני צריכה דיבור עם המכשף המשועמם שהמציא את המכתב הזה.. או בעצם, יש לי משהו יותר טוב! מי שלוחץ/ת על
לא צריכה לשלוח כי הרגע הפעלתי כישוף
.... והמכתב הזה מבוטל רשמית בכל כדוה"א!!!!
תודה

לונה..

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

תודה לך מראש מאמא קרן... אתמול כבר התחלתי להיבהל... מה שלומך? מקווה שהכל טוב.. לאבבבבבבבבב יווווו בייבההההה מלעונתך הקטנה

meeee

New member
savtaaaa.... ../images/Emo28.gif ../images/Emo64.gif חחח

סבתא חח... ביטלת את כל הכישוף? אצלי במחשב אני רואה אותו עדיין והוא גם מדבר עם הצב המסריח מפרפר נחמד של שלוש וחצי שנים קודם עם העיניים הירוקות של אמא של אחותו הצולעת במחנה של פסח 2000 עם שלוש בנות מפלורנטין והיתוש המתשעל על היונה המאוננ_ _ על הגג של האולם ספורט בביה"ס המסחרי של דתיים עם השכלה בין עולמית לאופניים עצובות טוב מספיק ודייייי!!! אוהבת אותך ומתגעגעת כבררר... צרי קשר מתי שיהיה לך כוח זמן ונוח :) me

meeee

New member
שכחתי ....-../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

איי לאב יו גרמה.. :)

שרלוט???שרון????? ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

יו אני מכירה רק אחת בשם שרלוט ? ? ? ? ? הלוווווווווו זאת אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ? ? ? שרון !!!

חולה-

New member
שרלוט קופר

האשה הראשונה בתולדות הספורט העולמי שזכתה במדלייה אולימפית, הייתה טניסאית
(והשנה לא ממש זכורה לי, יכול להיות שנת 1952 אבל לא סגורה על זה) קצת נוסטלגיה
זה סתם יושב לי במח כבר המון זמן, חשבתי אולי זה יעניין אתכן
והנה עכשיו את מכירה כבר שתי שרלוטיות
אגב... ה- שיו...שיו... זה לא מהפירסומת של הלוטו?

היי נחמד לדעת... :)))

ושיו שיו זה לא מפרסומת(טוב נו לפחות אני לא מכירה) זה מי צעקת התפלאות.... שיואאאאאאאאאאאאאאאאאא מה יש עוד שרלוט ? ? ? קלטת בייב

כחוליתתתתת בייבייייייי ../images/Emo24.gif

נשמהההההההההההה גם אני גם אני התגעגעתי !!!!!! וואי אתמול הייתי בטיול ג´יפים על חוף הים וואיייי איזה טירוף נהגתי נהגתי הרגשתי בדיוק כמו ב ט ק ד ה בלונה.....פארק נהי נהי נהי נהי אספר אספר חוויה זאת כרגע אני לא יכולה לחץ לחץ בעבודה ראבק! הוא לא נותן לי לנשום !(הבוס) חולה עלייך בייב

כ ח ו ל ה

New member
יפה לך טיול ג´יפים! ../images/Emo66.gif

מתי את עושה טיול לקריות?
חולה עלייך ומתגעגעת בטירוףףףףףףףףףףףף

למעלה