מצטערת שלא שרשרתי....

fresh mishmesh

New member
רוני- את מגן נר?

סחתיש... ד"ש חם להגר נחמני מניצן מהמש"צים... ותמסרי לה שתשלח לי את האימיילים של כולם אם הרשימה אצלה...

שקסי

New member
רוני אהובתי!!

אני לא מאמינה שהגעת לפה!! (ד"א זאת עדי הקטנה מדרום שרון...זאת שהייתה איתך מתי שהיה תום אבני בשטח!!) יואו אני מה זה מתגעעגת אלייך!! מתי את באה לאיזורי?? ותמסרי בבקשה להגר ד"ש לוהט ממני ומקבוצה 6 משצ"ים 2003 אימפריה!

שקסי

New member
עמרי אתה פשוט הילד הכי שרוט שהכרתי

בחיים שלי נראה לי!! אתה פשוט ממש מוזר מרגע לדודלי... ולמה בדיוק היה קשור המשפט "כן גם לי קשה להגיד ד"ש בלי להוסיף נבלות"???

מצטערת שלא שרשרתי....

...פשוט לא מצאתי לאן וזה היה נראה מספיק חשוב..... היי! זאת רוני עובדיה מגלבוע אימפריה ורציתי להעלות נושא שהתחלתי להקדיש לו מחשבה כבר בקורס מדמים במין ויכוח שהתפתח בין גלבוע לצורן על המורל המפורסם של גלבוע..... ("יאללה גלבוע יאללה") בנות מצורן טענו שזה שלהם ושגלבוע גנבו את זה מהם...... זה התפתח לויכוח מטופש של מי יותר טוב? איזה מקום יותר איכותי? מי אימפריה ומי לא..... באיזשהו שלב בקורס באה מישהי מצורן לשבת עם גלבוע וטענה ש"צורן טובים יותר מגלבוע" ובעוד היא ואחד מהמועצה שלי מתווכחים, מנהלים דיון, מדברים או איך שלא תקראו לזה הגעתי למסקנה שזה הנושא לויכוח הכי מטומטם שיכול להיות..... ואני אתן לכם דוגמא.... עמק יזרעאל- מועצה גדולה מבחינה מספרית ומבחינת השטח.... גן רווה- שהם לא ממש גדולים מבחינה מספרית ואני לא יודעת מה קורה בשטח.... דממינו סיטואציה שמתפתח ויכוח בין מישהו מעמק יזרעאל ומישהו מגן רווה עמק יזרעאל טוענים שהם אימפריה לפי הנתונים וגן רווה נותנים את הטיעון שזאת לא הכמות זו האיכות...... אף אחד מהם לא ישנה את דעתו כי הכל בתכלס עניין של גאוות יחידה.......

בתור מישכו שבתנועה די הרבה זמן

אני חושב שהמורל הזה היה שייך קודם לגלבוע. מלחמות המורל זה דבר נודע וידוע, וזה עלול להפוך למלחמות אגו ולמלחמות שהופכות אח"כ לאישיות. צריך לדעת לעשות את המורל על מנת להעלות אותו, ולא ליצור מזה ריב רציני(כי זו לא המטרה...,את יודעת.) בלי קשר, הסיפור שסיפרת די מוכר לי מאיפשהו.יכול להיות שכבר שמעתי אותו בעבר?

just stav

New member
אני תמיד חשבתי...

שהמורל הזה התחיל בקיץ שנה שעברה במחנה בני ישראל והיה מורל של שבט יהודה... ובשבט יהודה הייתה נציגות ממש גדולה של גלבוע שפשוט לקחו את זה הביתה... יכול להיות שאני טועה אבל פעם ראשונה ששמעתי את המורל הזה זה היה במחנה בני ישראל... אבל עדיין גלבוע שרו את זה לפני צורן. ואני באופן אישי אף פעם לא שמעתי את צורן שרים את זה...

אפשר לחשוב

יש הרבה שירים שכמה מועצות שרות אותם בשינוי קל. למשל דרום שרון ולב שרון, שיש להם הרבה שירים זהים. תעברו באתר על החלק של המורלים, ותראו הרבה שירים זהים שנמצאים במועצות שונות. וזה גם לא איזה מורל סופר גאוני שצריך לקחת קשה שמישהו אחר שר אותו.

THE sky angel

New member
חחח אתם יודעים ש...

אחד הערכים בתנועה זה שיתוף ושוויון לא?? אז מכאן זה נובע!! :)

THE sky angel

New member
כמו שלמשל דרום שרון ולב שרון

לקחו לנו מורל ועשו אותו שלהם, ראיתם אותנו קופצים ואומרים משו?? לא, שיהיה להם בכיף! :) "אני יפה!! אני כוסון!! אני מדרום ל-בנון!!!" :)))

הייתי חייב להגיב

אבל הוויכוח על המורל הזה הוא בין לב שרון לדרום שרון. הוא לא של מעלה יוסף, אפילו אין אותו באתר. אבל ממש לא אכפת לאף אחד שאתם משתמשים במורל שלנו.

אז לא......

למעשה יאללה גלבוע יאללה הוא לא ממחנה קיץ בשנה שעברה.... הוא ממסע בעקבות לוחמים לפני שנתיים...... הגרעינר הנוכחי שלנו (רואי כהן מברנר) התחיל את זה כיאללה ברק יאללה כי זאת היתה הפלוגה שלנו ואז רק גלבוע לקחו את זה הביתה.... מכאן זה בא ובתכלס את צודקת ורוב השירים עובדים על אותה פואנטה של לשדרג את כל השירים למועצה שלהם חוץ מכמה יציאות של מי אני גלבוע זה אני ומי יודע מדוע ולמה באר טוביה תמיד למעלה וכו' אבל בין זה ובין לבוא לנסות לשכנע אותנו מי יותר טוב או שהם אימפריה ואנחנו לא בעוד שרק בישוב שלי אנחנו 40 ילד בצוות הדרכה...... דבילי לא?!

Princess 1

New member
מה זה השטויות האלה

"יאללה XXXXX יאללה" זה לא מורל מוגדר של מועצה ספיציפית. זה פשוט מורל.

kedeman

New member
כולם הגיבו על המורל - אני על העניין

השני התיחסות קצרה למורל - מישהו יודע של מי במקום המורל של "אאאאאאאאאאם המצב גרוע...." לא? ברור שלא כי כולם שרים אותו! מישהו הביא אותו מאיפשהו וכולם שרו אחריו... את יאללה גלבוע יאללה שמעתי רק את גלבוע שרים (למרות ששנה שעברה עמק חפר נסחפו אחרי הגרעינרים ושרנו יאללה געס"א יאללה) אם מישהו רוצה להעתיק את זה הוא יכול! אין אף מורל שרשום באקו"ם!! אז מותר להעתיק (אבא סורקה יאללה!!) ולעניין המועצות.. איזה מועצה יותר טובה? איזה מועצה יותר טובה במה??? לכל מועצה יש דברים טובים ודברים רעים. אי אפשר לומר שמועצה מסויימת היא רעה מה גם שכאדם שגר במועצה מסויימת אני לא יכול לדעת איך זה לגור במועצה אחרת - זה שונה!! אז בתכלס... אין כזה דבר מועצה רעה.. יש מועצה שונה!! אני לא חושב שבאמת יש מועצות רעות... יש מועצות עם אנשים רעים אבל גם את זה אפשר לשנות!

fresh mishmesh

New member
הרשה לי לומר-

שטויות. בכל מועצה יש אנשים רעים ואנשים טובים אז אין דבר כזה "מועצות עם אנשים רעים" בדיוק כמו שאין "מועצות טובות" ו"מועצות רעות".

kedeman

New member
את צודקת!!

לזה התכוונתי אבל משום מה זה יצא לי אחרת (אני גם הבנתי את זה ככה עכשיו כשקראתי את מה שכתבתי...)

למעלה