מצטערת לפתוח דיון שנה אחרי אבל...

זואי 22

New member
מצטערת לפתוח דיון שנה אחרי אבל...

ראיתי עכשיו את הקליפ של הראל, הראל ועדי בשיר "חלומות מתגשמים" וכמובן הייתה לי צמרמורת כשהראל סקעת שר.. תסבירו לי, בבקשההההההה....... איך לעזאזל (!!!!!!!!!!!) מויאל לקח את הגמר???!!! זה הייה רשום לסקעת על המצח שהוא יזכה...אין צדק בעולם,תאמינו לי.. הוא מדהים!!!

../images/Emo7.gif ../images/Emo60.gif

היום המתנתי לרופא.. והייתה שם טלוויזיה ובדיוק היה את המבוקשים. וכמובן סקעת היה מקום ראשון.. עם הנני כאן
גאד איזה שיר יפה.. איזה ביצוע.. איזה פרצופים.. איזה שיניים..
ובדיוק גם אני חשבתי את אותו הדבר.. איך כשבאתי לניצנים הכנתי את עצמי ליום מאושרררר, ובמקום זה לאחר כמה שעות הייתי עצבנית ובוכיה. אין ספק שסקעת מדהים. ולי אין שום ספק שהוא היה צריך לזכות. אז לא.. אין צדק בעולם. העיקר שהראל שלנו מאושר וממשיך להשקיע בתחום, למרות המפלה הכואבת הזאת.. ואין לי ספק שבעוד כמה שנים.. לא יהיה אחד שלא יבין כמה שהוא מדהים. בקיצור, ישבתי וראיתי את "הנני כאן".. ואיך שהוא ניגמר פשוט התמלאתי בעצבים! המצב ממש ממש מכעיס אותי.. נעשה לסקעת עוול. אבל אני מנסה לחשוב שלכאב לב הזה יש סיבה, ובסוף הכל יהיה בסדר
וזוהי דעתי בלבד! כן?

בשבת - הגמר בש.חוזר.. ../images/Emo60.gif

למי שעדיין לא יודע, ערוץ 24 משדר את שני הגמרים של כוכב נולד בסוף השבוע. ביום שישי - גמר כוכב נולד 1, בשעה 16:30. ביום שבת - גמר כוכב נולד 2, בשעה 15:30. מישהו מתכוון לראות את הגמר? אני אישית מתלבטת.. לא יצא לי ממש לראות את הגמר בטלוויזיה, כי הייתי בניצנים.. אז היו הרבה קטעים שלא ממש שמעתי וראיתי. עד עכשיו לא הייתי מסוגלת לראות את הגמר.. זה כאב מדי.. אולי ביום שבת אני יוכל. אולי.

t0mi

New member
גם אני הייתי בניצנים

אבל אני לא רוצה לראות את הגמר, שבוע לאחר הגמר לא הפסקתי לבכות...

t0mi

New member
יש הרבה טענות

אבל אני דבקה בטענה על משבשי ישראל.

למעלה