מצטערת לומר אבל....

החלטה מבאסת אבל הגיוניות...

השיר של שרית חדד בלי שום קשר למצב הפוליטי בארץ (למרות שהוא ישפיע) לא יבוצע בצורה הטובה ביותר, וזה לא בגלל שרית חדד - ההופעה שלה פשוט מצויינת ! הסיבה לכך היא ששנייה שאחרי שהמנגינה מתחילה שרית תתחיל לשיר (בגלל שהורידו את החלק של הקלידים)... הצופים פתאום בלי לשים לב יתיחלו לשמוע את השיר מהפזמון... זה לא נשמעל י כל כך טוב... בכל מקרה - אני מקווה רק לטוב ! ומי ייתן (חזרתי בתשובה ?! לא... אין מצב) שרית תהיה טופ 10 והלוואי טופ 5 ! אין על מה לדבר מקום 1 !

99

New member
לדעתי אם שרית היתה שרה את

שמע ישראל אלוקיי אז היו לנו סיכויים הרבה יותר טובים זה שיר טוב וזה שיר שמתאים למצב

pitzky

New member
לאוו דווקא...

אני חושבת שאם היא הייתה שרה שיר כמו יאלה מוטי או משהו הרבה יותר קיצבי היה לנו סיכוי נהדר!! אנחנו צריכים שיר עם קצב ותנועות יפות... שיר שלא משנה איזה שפה שרים, אבל הוא טרנאסי מיוחד שיהממם את השופטים!:=D

99

New member
לתחרות העולמית צריך לבוא עם שיר

מכובד אני לא מסכימה איתך שיאללה מוטי הוא שיר כזה

pitzky

New member
אממ...אולי את צודקת שהוא לא מכובד

אבל יש לו קצב ותנועה, והוא מתחיל טיפה רגוע... אני לא מש מכירה שירים של שרית חדד, אבל זה נראה לי שיר מוכר שהיה אפשרא להשוואת... התכוונתי לשיר קצבי יותר וקליט לאוו דווקא של שרית חדד...

מצטערת לומר אבל....

השיר שאנחנו שולחים פשוט חראאאא!! היא גם לא מה שהם אוהבים באירוויזיון.. היא לא ד-נ-ה!! דנה הייתה מלכה אחת ויחידה ושיחקה אותה בגדול!! תחיי דנה לנצח!!

ל י מ ו ן

New member
שטויות

דנה אינטרנשיונל היא לא היחידה שיכתה אותנו בארוויזיון במקום ראשון!11

למעלה