skater girl 4 ever
New member
מצטערת , אבל ....
לפני תחילת ההודעה : אני לא חושבת שאפשר לנצל"ש את ההודעה הזו , מסיבה אחת פשוטה : אני לא רוצה להרוס שירשורים . סליחה , רק לפעמים אומרים לי שאני מעט פרנואידית . לאא ! אל תהרגו אותי שפתחתי שירשור חדש ! בבקשה בבקשה ! אז ככה : אני מנויה לעיתון "עולמו של דיסני" , ואני מקבלת לעיתים פרטים על השמינייה ועל השחקנים שם . אז בואו ואני אעתיק לכם את מה שהיה כתוב שם , לכל חברי הפורום ובעיקר לאוהבי
הילי ילון
: "5 דברים ש"לא ידעתם" על הילי ילון : 1. היא חולת נעליים ויש לה המון זוגות . 2. היא נורא אוהבת לאכול ארטישוק . 3. יש לה כלבה חמודה בשם במבוק "קראנו לה ככה כי היא נורא קטנה , ובמבוק זה צמח שגדל באדמה ובחודש אחד נהיה גדול .אנחנו מקווים שגם היא תגדל יום אחד" . 4. היא אוהבת את סיני . "אני לא מעבירה חודש בלי לנסוע לסיני . אני אוהבת את השקט שם ואת הים . נורא כיף לצלול שם ולראות את הדגים" . 5. היא יודעת איפה ישנים עטלפים ביום בתל אביב . "זה משהו שגיליתי רק לאחרונה" , היא מספרת , "אבל אני שומרת את הסוד לעצמי כדי שאנשים לא יציקו להם" . *מועתק ב-ד-י-ו-ק מהשבועון "עולמו של דיסני .* אם אתם רוצים , ואם זה אפשרי , אני אוכל לתת לכם את הפרטים שמופיעים על השמינייה בכל גיליון . זה בסדר ? (פנייה מיוחדת לאדון מנהל) ביי ביי חן
לפני תחילת ההודעה : אני לא חושבת שאפשר לנצל"ש את ההודעה הזו , מסיבה אחת פשוטה : אני לא רוצה להרוס שירשורים . סליחה , רק לפעמים אומרים לי שאני מעט פרנואידית . לאא ! אל תהרגו אותי שפתחתי שירשור חדש ! בבקשה בבקשה ! אז ככה : אני מנויה לעיתון "עולמו של דיסני" , ואני מקבלת לעיתים פרטים על השמינייה ועל השחקנים שם . אז בואו ואני אעתיק לכם את מה שהיה כתוב שם , לכל חברי הפורום ובעיקר לאוהבי