מצחיק מאד

למה שלי?../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

לי שי הכי הרבה ניקניימס
אבל זה לא אומר
ו
בדיוק כתבתי הודעה ממש ארוכה
ונמחקקקקקקקקק

niravital

New member
אני שונא שזה קורה לי ../images/Emo122.gif

בגלל זה, כל פעם שאני כותב הודעה ארוכה ו/או חשובה, אני עושה "העתק" לפני זה, ליתר ביטחון
לי יש פיצול רק בצ'אטים, אז לגביי זה לא תופס

rozalinda22

New member
זה כןןןןןןןן../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

סתם
אבל אצלך הפיצול בצ'אטים הוא רציני

niravital

New member
../images/Emo63.gif פרק 5 ../images/Emo63.gif

משנסתיימה הטלקומדיה המעולה התרחש תרגיל ההונאה הגדול שהותיר את העולם בתדהמה... השיער חזר להיות ללא הפוני והפך חברבורותיו לצבע חום-דבש (שזכה לכינוי 'צבע-נטי'), לא לפני שנכנס לתאונה חזיתית עם המספריים, בעקבותיו נאלצו לכרות את גפיו של השיער המסכן, ולהותיר אותו מקוצץ מכל הכיוונים... אט אט גדל השיער, ולא החליט על תסרוקת קבועה, אלא שינה מעת לעת בין קוקיות, סרט שלוקח אותו אחורה, חצי פוני בצד ימין, ועוד ועוד... המתח נבנה אט אט...

niravital

New member
../images/Emo63.gif פרק 6 ../images/Emo63.gif

החיים השלווים של השיער נאלצו שוב לקחת מפנה חד, כדי לככב בעוד טלנובלה (הלוטה בערפל משהו), הנקראת 'התשוקה'... כנראה שעקב כך יותר מידי חמצן עלה לשיער למוח, והתוצאה הצהובה-פלטינה נראית לעין... אתם כבר מרגישים את הסוף

niravital

New member
../images/Emo63.gif פרק 7 ../images/Emo63.gif

כן כן...זהו מצבינו כיום, אך נושא השיער תמיד נשאר בסימן שאלה אז אל תתרגלו יותר מידי... למה ה-כ-ל עוד יכול להשתנות! ולכן, ממסקנה אישית וכוללת, ולסיום, נוכל לומר כי שינויים הם דבר חשוב בחיי האדם (ובחיי השיער), כמו לו גם לחברה הסובבת אותו (אהם מעריצים אהם)... אך לעיתים, יש להיזהר מהתוצאות, שכן אם לא שמים לב, יכול להיגרם נזק בלתי הפיך... ולכן, ובתקווה שלא נגיע להלווית שיער זה, שמרו גם אתם על השיער שלכם, והשאירו את הניסויים... לנטליה.... סוף
מקווים שנהניתם (ולמדתם את המוסר-השכל)

rozalinda22

New member
איזה יופייייי../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ההשקעה
אהבתי
מוסר השכל: היום אני הולכת להסתפררררררר

למעלה