מצות

אייל 401

New member
עיד אל ביסקוויט (במיבטא ערבי)

תפוס לי כבר יומיים הגב ממצות החזירו את הפיתות .

יש לי בדיחה על מצות..

פעם נתנו לעיוור מצה.. הוא מחזיק אותה ביד, נוגע, הופך, ממשש, ובסוף שואל.. מי כתב את השטויות האלה ?...

מצוטטת

New member
ש"ב קוראים ת'זה../images/Emo6.gif

העיקר שהכתפיות בריאות לילה טוףףףףףףףףףף

../images/Emo6.gif בריאות, בריאות, וגם אם לא..

כל כתפייה תקבל טיפול צמוד בימים הקרובים.. לילה טוב...
שמחתי ל.... אותך...
בהתחלה כתבתי שמחתי "להרים" אותך, אבל מחקתי את המילה להרים.. בהזדמנות הקרובה תזכירי לי לספר לך איזו מילה כתבתי ומחקתי..

מצוטטת

New member
../images/Emo160.gif וחופשה נעימה

מחר זה היום {אם זוקרת נכון
} העיקר שמור על עצמך..... וחזור בשלום!

ורד 3

New member
הכי טעים { לא להבהל }

לפורר בתוך כוס תה לחתיכות גסות ...(תנסי ממש טעים ) בתוך מרק עוף.... ולמרוח ריבת פובידל ....

מצוטטת

New member
ועוD יותר...........

זה בשילוב של חמאה&וריבה זהוווווווו סופי ומוחלט

Motekookoo

New member
../images/Emo2.gif

od Vered??????????????? how many Vered do we have here? and who are you to call my red one...yafati? only one week...what's going on here???????????

ורד 3

New member
מותקוקו

בוקר טוב לך זו אני ולא אחרת VERED37.....רק מה גדלתי בשנתיים 39...ועשיתי חישוב נומרולוגי של 39..יצא 3... אז פשוט וקל ורד 3 ומה שלומך ? שובי שובי לכאן ומהר !!!

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MESHUGATTTTTTTTTTTT צאי לשווקים אני עושת לך תקמירים לא ל'יות מידאגת))))))))))))))

m a y a 69

New member
הכי טעים

בלינצ'ס ממצות במילוי תפו"א עם בצל מטוגן ופטריות ..חבל"ז כמה טעים

הכי טעים...

לוקחים מצה או שתיים שוברים לחתיכות קטנות... מרטיבים עם קצת מיים... מוסיפים 2-3 ביצים, קצת מלח.. מערבבים. מטגנים.. הופכים.. בתיאבון.... אבא שלי קרא לזה חביתה הולנדית.. לא יודע מה הקשר.. עבורי זה יותר מאוכל, זה זיכרון ילדות. אהבתי את זה אז, ואני אוהב גם היום. היום כבר מכין את זה לבנות שלי. בתיאבון..

m a y a 69

New member
טעים..

אנחנו קוראים לזה פשוט חביתת מצות. לא נראה לי שבהולנד אוכלים מצות
אם תוסיף לתערובת קוטג' וגבינת צהובה מגורדת , בצל ירוק ופטרוזיליה קצוצה, תשדרג את החביתה לפשטידה. אני רעבה

למעלה