מצורף כתב ידי

אריק!

New member
חמודל´ה, רואים שאת במצוקה וזה די

מצער שכן לא נוכל לפתור כאן בעיות, אולי להקל במשהו. ואם להקל, אז קודם כל את צריכה להוציא ולשחרר, לדבר והרבה אך רק עם מישהו סבלני באמת שמסוגל להקשיב ולגלות אמפאתיה - לא שיפוט. היות שרק לפני דקותיים הצצתי בכתב יהיה זה בלתי אחראי לומר בכלל משהו, בפרט שיש רגישויות ומתחים שכל דבר קטן יכול לגרום ל כמעט בכי ? אני לא יכול להבטיח לך שאגיע לכתב שלך, אבל אני מזהה מצוקה שיכולה לגרום לך להאמין ולהתפתות לכל מיני ידעונים ויועצים כוזבים ולכל מי שכאילו פותח בפניך צוהר של תקוה ופתרון. בידידות אריק.

anonimy

New member
זה מאד מעניין

וכמישהי שלא מבינה הרבה בגרפולוגיה (אם כי היתה רוצה), אתה יכול להצביע על כמה נקודות שגרמו לך לראות את זה?!

אריק!

New member
היי. עדין ברפרוף. לא לצפות לכלום.

נראה לי שיש הרבה דברים בחברה סביבך, אולי גם במדינה שמאד חורה לך שהם מתנהלים כך ולא איך שצריך להיות. זה יכול להיות שורה של מחדלים ואוזלת יד בהקשרי חינוך, טוהר מדות, אגואיזם ורדיפת כסף, תופעת ´ראש קטן´ בחברה. ייתכן שאת לוקחת עליך המון אחריות ואתגרים היכן שיש לך יכולת להשפיע ולתרום, וגם נשחקת מכובד העול ועייפה. אולי ההישאבות היתירה מפיגה חלקית מצוקות ומועקות בהקשרים חברתיים רגשיים. תגיבי על זה ומחר בערב אראה לך את זה בכתב. אריק - נשאב בחוזקה למיטה. אל תקחי ברצינות מה שכתבתי אני בקושי רואה אותיות.

anonimy

New member
אני דווקא מתייחסת ../images/Emo140.gif

זה ממש מעניין. יש המון מן האמת במה שכתבת (בשתי ההודעות)
מחכה בקוצר רוח לפירוט

אריק!

New member
שלום לאנונימית, לא שכחתי. קצת לחוץ

הגדלה של אותיות, גם פותחות מלה, בקשת סימטרית ולחץ כבול: התלבטות בקבלת החלטות/רצון להיות בטוחה בצעד. מודעות רבה יותר בקשרי הגומלין ומאמץ לשמר אווירה ויחסים טובים. ציפיה לתשומת לב, סבלנות ואוזן קשבת בדומה למה שאת מתייחסת. רגישות יתר ותחושה סובייקטיבית שעוסקים בדברים אחרים כשאת מדברת, ואח"כ לא יבינו על מה מדובר. העיסוקים הצדדיים הקטנים ´מפריעים´ ומוציאים משלוה ורכוז. רצון לשמור על איזון ופרופורציות בדרישות וציפיות כלפי אחרים, לצד נטיה להגזים בכך. הפעלת לחץ מסויים למען ישנה, מי שצריך לשנות, את סדרי הקדימויות שלו, שאינם קבילים בעיניך, ולתת את הקדימות הראויה לנושאים מהותיים וענינים חשובים יותר. עפי"ר בהסבר ההגיון והטעם בדבר, ושרטוט גבולות, ובלית ברירה גם ב שימת סוף לוויכוח וכפית ההחלטה בנידון. האות נ´ "משתנה" שקועה, לחץ אחיזה מתוח שמקשה על יצירת הקער. השקיעה הנ"ל - מגמה של תכנון והכנות יסודיים של הפעילות והמערך, עד כדי רצון שלמות וסגירת כל הקצוות. ההשקעה יתירה, גם הדאגה האישית לכל פרט גוזלת המון כוחות ובתום האירוע את נופלת שדודה. עומס הלחץ מראה שיש גם מצב של הצטברות מתחים ומועקות בהקשרים רגשיים, חברתיים, השתחררות ממצב, התמודדות עם מצב שצד מסויים ´כזה´. ושאר דברים שמעיבים על חדוות חיים, התלהבות ויכולת להנות טבעי מחוויות יום יום קטנות. מבחינת הסביבה המתיחות יכולה להתבטא בצורך לחנך, נדנוד, כפייתיות מסויימת. הקשת הקעורה מורה על חזות חצונית מסבירה פנים, אדיבה, על השארת המועקות בבית, ועל מאמץ ליטול חלק בפעילות הנאתית למרות כובד ההרגשה הפנימית. באופן כללי לחץ חזק תוך האטה וכבילה מערים בפני אדם, כל אדם קשיים בדרך להסתגלות תקינה. הצורך לגשר בין מה שהוא לבין מה שהוא היה רוצה או משתדל להיות, או רצונו לתפקד על פי דרישות וציפיות בלי כל הנספחים של אישיותו מוריד לו נקודות במבחן ההסתגלות. ניתן להמשיל את האותיות הנ"ל, שהם בד"כ שמנות ותפוחות וכהות ל מעין שקי חול על גבו של אדם ( גם מזכירות שק ) שנע קדימה. מי שאין לו - כייף לו. מי שיש לו לפעמים מנהל מאבקים מרים עם עצמו והמציאות סביבו כדי לשרוד, לתפקד ולהתנהג באופן סביר ומשביע רצון ( בעיני עצמו/חברה ), לומר דברים בהגיון ובמקום ולהיות נינוח ולחוץ בפרופורציות. ניקח למשל אשה שבעלה לא אוהב אותה ולא מעניק לה חום ורגשות ותשומת לב, וזה מתסכל ומעיק עליה. מצד שני היא נדרשת לתפקד ´בהתלהבות´ וכייף במישור המיני על מנת לרצות, להסכים ולשתף פעולה למין מצב ש ´מין יש´ אבל ´אהבה אין´ היא כבר נדרשת להשקיע בעומק את המאווים והציפיות והתסכולים, ולתפקד כאילו הכל בסדר. "הכל בסדר" הזה עולה באנרגיות נפשיות, ואין פלא שיש גם משברים, וויכוחים, מריבות, חוסר רצון לשתף פעולה ועוד. למה נכנסתי לזה היום ? יום טוב לכולם. אריק.

אריק!

New member
היי. עדין ברפרוף

נראה לי שיש הרבה דברים בחברה סביבך, אולי גם במדינה שמאד חורה לך שהם מתנהלים ´כך´, ולא איך שצריך להיות. זה יכול להיות שורה של מחדלים ואוזלת יד בהקשרי חינוך, טוהר מדות, אגואיזם ורדיפת כסף, תופעת ´ראש קטן´ בחברה. ייתכן שאת לוקחת עליך המון אחריות ואתגרים היכן שיש לך יכולת להשפיע ולתרום, וגם נשחקת מכובד העול ועייפה. אולי ההישאבות היתירה מפיגה חלקית מצוקות ומועקות בהקשרים חברתיים רגשיים. תגיבי על זה ומחר בערב אראה לך את זה בכתב. אריק - נשאב בחוזקה למיטה. אל תקחי ברצינות מה שכתבתי אני בקושי רואה אותיות.

למעלה