מצוקת סוף יום

מצוקת סוף יום

אז הגיע סוף היום, ועכשיו הזמן להוציא את כל העצבים ... עכשיו אחד המנכ"לים התקשר, וביקש את המנכ"ל השני, כשהוא לא ענה, הלכתי לחדרו לבדוק מדוע הוא לא עונה (כי שנייה לפני כן הוא היה בחדר), בעוד אני מחפשת אותו (רק שתבינו שכל זה בנתיים לוקח בדיוק דקה וחצי) הוא (המנכ"ל המתקשר), צועק עלי בטלפון : את אמורה לדעת איפה הוא, אני לא אמור לחכות, להתראות ! וניתק. כמובן (שכמו כל חוקי מרפי) איך שיצאתי מהשוק והסתובבתי, ראיתי את המנכ"ל שהוא חיפש בחזרה בחדרו (כנראה נכנס לשניה לחדר אחר). אני לא מבינה, באמת, אתה איש חשוב, ב ס ד ר , אבל ה ל ווווווווו ?! אני לא שתולה על גופו של המנכ"ל כמו באג שיודע היכן הוא בכל שנייה נתונה - כמובן שאם הוא יוצא מהמשרד או עובר על ידי אני אדע איפה הוא, אבל כשהוא עובר מחדר לחדר? באמת !!! ותעזבו, אני באמת מחשיבה את עצמי כבחורה אינטיליגנטית ברמה גבוהה, ועשיתי כמה וכמה תפקידים בכירים לפי הג'וב הנוכחי, ומה לעשות, צירך עבודה ולכן אני גם מזכירה. אבל האפס הזה גרם לי להרגיש כמו ילדונת פגועה בת 18, שעכשיו זו העבודה הראשונה שלה. ממש , אבל ממש מכעיס....

yoyo10

New member
אני כאן בשבילך../images/Emo24.gif

זה מוכר אל תתיחסי מחר הוא כבר ישכח את הכל

אז מה עושים ?

מה אני עושה בפעם הבאה שהוא מתקשרומבקש משהוא, ואנמי לא יודעת אם האדם הזה ספציפית כרגע בחדר ? הרי אני לא יכולה להעביר אותו סתם בלי לבדוק שהאדם שהוא מבקש באמת נמצא בחדר, ואם אני אתמהמה ואבדוק הוא שוב יתרגז

yoyo10

New member
גם לי יש את אותה בעיה

והכי מעצבן זה שהוא מבקש שאני ישיג לו משהוא בטלפון ואז הוא יוזם שיחה ותפוס אצלו ולא נעים לי ממשהשגתי לו בטלפון

נקווה שיהיה בסדר

טוב, היום זו הפעם הראשונה שאני נפגשת איתו (עם 2 המנכ"לים האחרים כבר עבדתי השבוע), אני קצת בלחץ, נקווה שיעבור חלק

זה החסרון של עבודה עם בני אדם

שבני אדם יכולים להיות כייפים ומקסימים אבל לפעמים גם זוועתיים...

למעלה