מצוקת איטריות

beeyourself

New member
מצוקת איטריות

אולי פספסתי משהו? אתמול בערב חשקה נפשי באיטריות תאילנדיות. טוק טוק בר" עשה קלקול קיבה לחברתי בפעם האחרונה שביקרנו שם
, ב"לופנודלס" אכלנו לא מזמן (טעים מאוד!- מומלץ), אהרוני סביר, למון גראס באבן גבירול היה זוועתי למדי
... יש עוד מעניינים ולא יקרים במיוחד?

beeyourself

New member
מסעדה חמודה ומפתיעה../images/Emo127.gif

בבן יהודה. טעמים מעניינים כמו איטריות בטחינה ושייק על בסיס חלב קוקוס (כמו בית התיאלנדי) והמחירים - ממש זולים. גם השירות זכור לי לטובה.

sadira

New member
לופ סבירים, לא משהו מדהים

בנחלת בנימין (37?) הייתה את אוריינט אקספרס, בינתיים התחלפו הבעלים (נקראת כהיום צ'וקה, שזה כריש, אל תשאלו אותי באיזו שפה), אבל כנראה הטבח נשאר, אז יכול מאוד להיות שעדיין יש שם איטריות. בכל מקרה, האיטריות לא היו הצד החזק שלהם לדעתי, אבל הכל עניין של טעם...

ננה f

New member
לדעתי לפחות חלק מהמנהלים נשאר

ודווקא השף אולי התחלף. אבל יכול להיות שאני טועה.המקום עובר גילגולים רבים, זה השלישי, לפני האוריינט היה שם זומא, למי שזוכר, לא כל כך הרבה זמן... כולה נובמבר לפני שנה, בפסטיבל הסתו כשהיינו שם.

sadira

New member
הבעלים חדש, זה בוודאות

לגבי הטבח אין לי מושג, אבל הגיוזות מצויינות בדיוק כמו בימי זומא. שאר המנות פחות מדברות אלי. בעצם, קינוח הבננה לוטי ראוי בהחלט (לבקש תוספת גדושה מרוטב הטופי).

sadira

New member
אהרוני, וגם...

http://www.rest.co.il/RestsSites/themenu.asp?RID=6620&MNTYPE=1 (הופיע היום ב-Rest, אין לי מושג איך הטעם)

למעלה