מצוקה קשה!

TheBursar

New member
מצוקה קשה!

טוב, כפי שכבר ציינתי בעבר, הזמנתי בסטימצקי בהזמנה מיוחד את 5 הספרים החסרים באוסף שלי (האמת חסרים שישה אבל אין להם את THE LAST HERO) והיום קיבלתי טלפון - הספרים הגיעו! היחיד ששונה הוא THUD! שעוד לא יצא בכריכה רכה אז הביאו לי בכריכה קשה... מה המוצקה אתם שואלים? ובכן! אני סטודנט עני! הספרים יעלו כ-300 שקלים! אין לי! מה אני אעשה?! אולי אני אחכה עוד חודש ויומיים ליומולדת שמישהו יקנה לי? אני מוכן לקבל תרומות!

Nogmor

New member
אני מוכן לתרום...

את הצחוק המלגלג שתקבל ברגע שתחזור בלי אף עמוד אחד מאף ספר שאתה לא יכול לקנות. Muwahahahaha.... טוב אז זהו אני מקנא. צודק, זה קנאה רעה, אבל מה לעשות, זה מה יש.

TheBursar

New member
תמשיך ככה

אני אקנה אותם בכוח ואצחק עלייך בחזרה! רחל - אני יודע שדיברנו על זה אבל אם זה ימשיך לא תהיה ברירה...

TheBursar

New member
לא... אני לא רוצה שקל!

אני רוצה 325 שקלים... אבל אני לא דואג... אני רק אמצע עבודה, אקבל 2-3 מילגות, זוכה בהגרלת ענק ואני מסודר

Greebo

New member
אני מקבל היום את Thud! מחבר ^^

ספר עולם הדיסק הראשון שאני הולך לקרא מזה כמעט שנה אני חושב :x

TheBursar

New member
אני רק אומר לך את הדבר הבא:

תהנה מהספר :) תגיד לי אחר כך איך הוא היה (לא מה היה רק איך היה הספר) ובקרוב אני מקווה שגם אני אקנה אותו (יש עוד הרבה זמן עד שאני אגיע לקרוא אותו)

Greebo

New member
*מחבק את הספר*

הוא גם....כזה...חתום....ע"י פרצ'ט עצמו.. 3>

Greebo

New member
הו..חבר מארה"ב..

אותו אחד שפגש אותו.. אמרתי את זה בפורום לפני כמה זמן...טרי אמר לו שמתוכנן המשך לבשורות טובות וכל זה.. המממ אני בעבוד 165..חצי ספר Oם מעולה ביותר אגב.. רק חבל שאני חייב לסיים אותו עד מחר.. קקי

למעלה