מצוקה ותקווה

נתלי gmnui

New member
מצוקה ותקווה

פרידה שלום, אני מבקשת את עזרתך בתחום העבודה.אני מורה שנים רבות. השנה קיבלתי כיתה שגרמה לי לסבל רב .ניתן לומר שאני על סף קריסה פיסית. ביקשתי לא להמשיך איתם והתגובה היתה חיובית אך לא סופית לבקשתי. האם את יכולה לומר מה יהיה? יש לי תקווה? אשמח לקבל כל תשובה. תודה לך.

XמטאורX

New member
תגובה.....!

נתלי היקרה!~ אני מבינה אותך מאוד וכואב לשמוע מקרים כאלה שמורים נותנים את עצמם מכל הלב אך התלמידים הם אלה שגורמים למורה לסבל כה רב. אני מקווה שתתאוששי מהר ותראי שיש גם תלמידים אחרים! בכל מקרה בנוגע לשאלתך- נראה שבקרוב דווקא יחסך לדור הצעיר ככל הנראה לתלמידים ישתפר , תקבלי כיתה יותר נוחה ותהיה לך הזדמנות להוכיח את עצמך וגם להנות בוזמנית. יתכן כי תקבלי הצעה לעבור למערכת אחרת אך בכל מקרה הכיוון הוא חיובי ועלייך רק להתמקד בדברים בכלליות ולא להתעכב ברטים הקטנים. בהצלחה((((((:) מטאור

נתלי gmnui

New member
תודה למטאור ושאלה

תודה על ההתייחסות והעידוד. ברצוני לשאול-מה יתפתח אם בכלל מבחינה זוגית ביני 17.12.64 ובין16.9.57 אנחנו בנתק הרבה זמן .יש תקווה? או לשכוח ממנו לחלוטין?.תודה וכל טוב.

XמטאורX

New member
תגובה......!

שבת שלום! ע"פ הקלפים אני רואה נתק קצר ביניכם לבין הבחור, הקיפאון הוא זמני וקצר. את נמצאת בתקופה עם הרבה הססנות ובלבול , קשה לך להתחבר למציאות של ההווה בגלל שאולי נפגעת כבר בעבר מהבחור או שאת לא יודעת מה יהיה. קחי את הזמן שלך, תנצלי את הניתוק ופסק הזמן להבין את המצב ותגיעי להחלטה כיצד לנהוג רק לאחר שתהיי שלמה עם עצמך. אשמח לשמוע את דעתך.. בהצלחה((:) מטאור

למעלה