מצוקה אמיתית.............

מצוקה אמיתית.............

מעולם לא בגדתי בבעלי, נשואה לו באושר ואהבה כבר 13 שנה הוא חברי הראשון ולא ידעתי גברים אחרים בזמן האחרון מוצאת את עצמי ............כל הזמן מפנטזת איך זה יהיה עם גבר אחר, מוצאת את עצמי מפשיטה בעיניים גברים גם מכוערים , גם לא מלכי יופי גם אנשים שאני עובדת איתם גם סתם מרצים, מוכרים כמו מורעבת אני רוצה לציין שהסקס עם בעלי מעולה בעלי חתיך אמיתי ........... האם אני משתגעת ?בבקשה תרמו לי מהרהורי לבכם

domdom1

New member
כדי שתקראי מה שגלית 555

כתבה בתאריך 24.02 בדף של הפורום

אשטרה

New member
קודם כל תרגעי

פנטזיות הן לא פשע ולא אסון ולא סיבה למועקה ולא סיבה לנקיפות מצפון. כולם מפנטזים ואת "בחברה טובה". רק מה - צריך להתוות גבול ברור בין פנטזיה ומציאות וגם צריך לדאוג שהיא לא תהיה העיקר ולהתחיל לדאוג אם היא כבר העיקר. זה קצת פילפל שמוסיף טעם אבל אי אפשר לחיות בלי המנה העיקרית - זוגיות טובה. אם ,כמו שאת כתבת, יש בינך ובין בעלך הרבה אושר ואהבה יש אולי מקום לשתף אותו בתחושות שלך זה יכול רק להועיל ליצירתיות. סתם שאלה למה את משתגעת? מה לא מסתדר לך? מה גורם לך למצוקה הזאת? זה "אסור"? לאישה הגונה אסור לחשוב על מין, או לפנטז?

seeyou

New member
לאישה הגונה אסור לחשוב על מין, או

/////לפנטז? תלוי מי קבע את ההגדרה של אישה הגונה. באיזו תקופה ארץ מעמד סוציאלי .....

helloto

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif משהו חדש....

|כניראה שאת מחפשת משהו חדש כמו שהרבה אנשים, גברים ונשים רוצים ,לגוון.עם הזוגיות טובה אצלכם אז זה הזמן לשתף את הבעל במחשבותייך ורצונותייך (בתקווה שהוא טיפוס פתוח לשינויים ודברים חדשים) . תחזרי אחריו ותנסי משהו שלא עשית קודם עם זה בלבוש , בשפה שונה במיטה, בתנוחות, במישחקים,ובתיכשור חדש. הכל כיד היוצר .....
.

s h o o s h a

New member
פנטזיות זה רע?

לא! מאמינה שלכל אדם יש את הפנטזיות שלו. לפעמים פנטזיות יכולות לתרום לשיפור חיי המין הזוגיים. את מתייסרת בגלל הפנטזיות שלך? שתפי את בעלך! ייתכן ותמצאי שגם לו יש פנטזיות. אולי תוכלו לממש את חלקן/כולן כי תגלו כי שניכם מפנטזים על אותם דברים. בכל מקרה, פנטזיות אינן דבר רע. ואני לא אשת מקצוע בתחום ולא פסיכולוגית אבל ייתכן (תחושת בטן שלי) שבהחלט ייתכן שדווקא בשל העובדה שבעלך הוא הגבר הראשון והיחיד בחייך תחושת "פספוס" (?) מקבלת תרגום לפנטזיה. מציעה לך, כאמור, לדבר עם בן זוגך ולשתף אותו. את לא משתגעת ואל תיכנסי לפאניקה. כמוך יש עוד .... המונים
בהצלחה

adam33

New member
נבואה שמגשימה את עצמה

בעצם הנורה האדומה דולקת אצלך מצד אחד את רוצה להרגיש נסערת מלאת תשוקה מצד שני לא כל כך נוח לך עם זה היתי מציע לך להגשים את הכל במיטה איתו או לפחות לעצום עיניים ולהיות בלי ולהרגיש עם מצד שני זה סמפטום של התשוקה שלך שפוסלת מכמה סיבות את בעלך היתי בודק יותר את טיב היחסים בנכם לפני שהיתי קובע עובדה.. שבוע טוב..

למעלה