מצופים לבריכה? גיל שנה משהו שמע על מצוף כריש?

../images/Emo45.gif

עבדתי בעבר כאחראית משמרת בקאנטרי קלאב זה אחד השיעורים הראשונים שהמצילים שלי לימדו אותי-לבקש מההורים לא להכנס עם גלגל אלא רק מצופים או על הידיים. נכון שלא כולם מסכימים אבל היתה לנו מצילה אחת שהוציאה כל מי שבא עם גלגל כי לטענתה-היא לא מוכנה לקחת על זה אחריות

מעולם לא אמרו לי שום דבר כשהכנסתי תינוק

לבריכה בלי מצופים, בשום בריכה. אצלנו אין מצופים כמעט בכלל, הגדול פגש אותם לראשונה בגיל 3 וחצי כשנולד אחיו ולא יכולתי להכנס איתו למים בתקופה שאחרי הלידה, עד אז פשוט הייתי נכנסת איתו ואני הייתי המצוף שלו. גם הקטן נכנס כמעט תמיד בלי מצופים. ממש אין חובה לשים מצופים- אבל כן יכול להיות שיגבילו את גיל הכניסה לבריכה הגדולה (בבריכה שלנו למשל לא מכניסים לבריכה הגדולה תינוקות לפני גיל שנתיים, עם או בלי מצופים). מה שכן אם הוא בלי מצופים זה מחייב אותך או מבוגר אחר להכנס איתו- זה כן חובה. בכל מקרה אין מה לעשות דוקטורט, הולכים לחנות הצעצועים הקרובה (הפיראט האדום ודומיו) וקונים זוג מצופים הכי זול שיש, עולה משהו כמו 7 ש', שיהיה בתיק

כוכב34

New member
../images/Emo26.gif עידכון- על מצופים רשום מעל גיל 3?

הכצעקתנ? או שבמקרה נפלתי על חנות בה לא היו מידות קטנות יותר? רשום 20 /20 זה ממש גדול..

יש קטנים יותר

אני לא זוכרת את מספרי המידות (בכל זאת עברו מעט שנים מאז שהייתי מצילה) אבל לכי לחנות אחרת ותבקשי את המידה הכי קטנה שיש. תבקשי למדוד, אם אפשר.

POOH*

New member
על רוב המוצרים כתוב מעל גיל 3

כי התקן לילדים מעל גיל 3 הוא שונה ופחות מחמיר. לגבי מידות אין לי מושג. בדיוק כמו שעל חומצה פולית ומוליטי ויטמין להריון כתוב שאסור לנשים בהריון לקחת בלי התייעצות עם רופא. POOH

למעלה