מצולות הים ממצולות הים שלית אותי, קונכית הצדפה. אל חוף מבטחים משית אותי, אבן חן יקרה. פנינה מבריקה, זוהרת אני בכף ידך מונחת, צורבת בידך הנאנחת, שחובקת מים וזכרונות. עדינה-ו
ממצולות הים קראתיך ה´ כי מפרי עץ הדעת מפרי עץ האהבה הענקת לבנך בתך דעת וחוכמה כי ממצולות הים קראתיך לראות אהבתי לך התשמע קולי תפילתי האדע השבו חיים לפרוח על האדמה השבו פניך לחייך גם אל אמתך בתך ילדתך ממצולות הים קראתיך אלוהיי שמע קולי תפילתי ילדתך אנוכי... אל תסתר פניך ממני כי אתה ורק אתה מושיעי עזרי.. פנינה יקרה שלי..מאתמול מחכה להגיב לך וסוף סוף הצלחתי. עוד כמה דק´ חסד מהמחשב של ילדיי.. בוקר מקסים גל
טביעות רגלייה ========= והים לחש את שמה קרא לה חיזרי אליי לדקה לשניה אל זרועותיי אל מבטיי אל תשוקתי הגואה בליבי חיזרי אליי שובי ילדה כי חושק ברגלייך הקטנות מפזזות רוקדות על החול הרך החול החם רוצה לשמוע את צחוקך לראות שוב את חיוכך לגעת רק עוד פעם בגופך והיא מי יודע היכן.. הלכה או אולי חזרה אך לעולם טביעת רגלה תשאר על חול החם ידידה... גל
הימים הראשונים שביקרתי אצלך וישבתי מרותקת לסיפורים שלך, אומנם היו ארוכים אבל מה זה, הכניסו אותי לעולם ממש קסוםםםם גללל יבוא יום ואולי אצליח שוב להכנס אל אותו עולם האגדות ולשיר יחד איתך בוקר טוב עולםםםםםםםםםםםםםםםם
זוכרת את המשפט שלי האהוב??? אם תאמין זה יקרה אל תפסיק לקוות לעולם...המשיכי להאמין שיהיה טוב..המשיכי לקוות שנס עוד יקרה גם לך.. כי אין דרך אחרת בעולמנו הכל כך קטן.. ואני עוד מאמינה מקווה מתפללת... שיהיה עוד טוב....ושולחת לך חיבוק מלא באור ותקווה... ואת השיר שלי שמתחבר לשיר שלך.. הצדפה... גל
והים לחש את שמה קרא לה לחזור אליו ולו לדקה זעק את זעקתה התחנן חיזרי אליי ילדה והים היה חברה ידידה אליו הלכה על חולותיו הילכה ביקשה חיפשה נחמה כשלפתע חשה ברגלה את הצדפה הקטנה הבוהקת בלבונה מביטה בה רק לרגע רק לדקה מנסה להבין משמעותה של זו הברייה והרי ודאי כבר שנים יושבת מחכה בוהה בכל עובר ושב היש איש הירימה היהפכה מחרוזת לאשה יפה וענוגה והיא הפכה בה והפכה מנסה לצוד בה דבר מה לחוש את חומה לגעת בנשמתה של זו הצדפה חלפו דקות או אולי מעט שניות והיא השליכה אל הים מביטה בה רק לשניה צוללת אל מעמקי חברה וידעה היא בליבה רק שם תמצא היא נחמה רק שם תמצא שלוותה כי יופייה מתיקותה לא יראה אף אדם גם לא הזר מאי שם כי מהים היא באה ואל הים תשוב ופה היא על היבשה תהיה זרה לי ואולי גם לך... חבשה כובעה נעלה סנדלה ולחשה אל הים חברה מחר אחזור יקירי באותה השעה שמור עליה ועל הצדפה הלבנה חברתך.... גל
והים לחש את שמה קרא לה לחזור אליו ולו לדקה זעק את זעקתה התחנן חיזרי אליי ילדה והים היה חברה ידידה אליו הלכה על חולותיו הילכה ביקשה חיפשה נחמה כשלפתע חשה ברגלה את הצדפה הקטנה הבוהקת בלבונה מביטה בה רק לרגע רק לדקה מנסה להבין משמעותה של זו הברייה והרי ודאי כבר שנים יושבת מחכה בוהה בכל עובר ושב היש איש הירימה היהפכה מחרוזת לאשה יפה וענוגה והיא הפכה בה והפכה מנסה לצוד בה דבר מה לחוש את חומה לגעת בנשמתה של זו הצדפה חלפו דקות או אולי מעט שניות והיא השליכה אל הים מביטה בה רק לשניה צוללת אל מעמקי חברה וידעה היא בליבה רק שם תמצא היא נחמה רק שם תמצא שלוותה כי יופייה מתיקותה לא יראה אף אדם גם לא הזר מאי שם כי מהים היא באה ואל הים תשוב ופה היא על היבשה תהיה זרה לי ואולי גם לך... חבשה כובעה נעלה סנדלה ולחשה אל הים חברה מחר אחזור יקירי באותה השעה שמור עליה ועל הצדפה הלבנה חברתך.... גל