מצוירים.........

shelycat

New member
מצוירים.........

במסגרת המחשבות השמחות והלא ממש רציניות שתקפו אותי עקב סיומו של השבוע ותחילתו של סוף השבוע (שלי בכל אופן) עוד שאלה: מה הדמות המצוירת החביבה עליכם? והדרוג שלי: הכי הכי אני אוהבת זה את הגמד גראמפי/רגזני(?) מהסרט של דיסני "שלגיה" (יש לי כובע מצחיה שלו, סווטשירט ארוך מפוטר ולעמית יש עניבה שלו), כל חברי הלוני טונס כשבאגס מוביל בראש ואחריו דאפי-דק המלך. ואחר כך מיקי מאוס והכלב פלוטו,דונלד דאק ובעצם כל החבורה של דיסני עם דגש על צמד הסנאים צ`יפ & דייל. חוץ מזה אנחנו די פריקים של סרטים מצוירים ואני חולה על פס הקול המקורי (באנגלית לא עיברית חס וחלילה) של הסרט ספר הג`ונגל. חוץ מזה חייבת להזכיר גם את החבובות/MUPPETS שכילדה שלא גדלה בארץ פשוט חולה עליהם ומתגעגעת נורא (מה לעשות יש לנו ממיר דיגיטלי ולא YES) איזה מזל שהיום אפשר להוריד כל כך הרבה דברים מאינטרנט כך שאני מורידה גם קטעים מהתכניות. חוץ מזה קרמיט הוא ה-מ-ל-ך!!!!

Ronnie*

New member
כרגע - סטיץ´.

הוא פשוט כל כך חמוד... אי אפשר לעמוד בפניו (וגם לילו מתוקה). אבל אני אוהבת עוד הרבה דמויות של דיסני... לא עולה לי בראש כרגע.

shelycat

New member
איך שכחתי.......?

אוי איך שכחתי את בו ומייק קוזובסקי(הירוק) מ- .MONSTERS Inc ? אני מתביישת לי בפינה.

אתי@

New member
גארפילד ../images/Emo108.gif במקום הראשון

ועוד המון... אבל גארפילד הור הכוכב שלי

גלי ב

New member
אני משוגעת על דיסני..../images/Emo23.gif

צ´יפ ודייל
טינקרבל
מיקי
מיני
דונלד
פלוטו....
כל הסרטים המצויירים של דיסני....שלגיה, היפיפיה והיחפן, חתולים בצמרת... וכל השאר... חוץ מזה
יש לנו ממיר דיגיטלי בבית ואנחנו מחוברים לcartoon networks ומשוגעים על =
באגס באני , טום וג´רי..
.מתפוצצים מצחוק מ= דסטרלי ומטלי... אין כמו סרטים מצויירים... אגב..שיר הכניסה שלנו לחופה היה מהסרט החדש האחרון של דיסני - סוס פרא..

גלי ב

New member
אוי.איך שכחתי את סנופי החלומי ../images/Emo107.gif

פשוט מתוקי אמיתי

נופר30

New member
סנופי

יש לי חולשה לכלבים , גם מצויירים וגם אמיתיים ( גם לפלוטו יש פינה חמה בלב ) יש עוד כמה אבל אלו מנצחים

גלי ב

New member
איך קוראים להם ?

לנו יש כלבה שקוראים לה - סאני... היא פודל מעורב בטרייר.. הילדה הקטנה שלנו - מדהימה אמיתית...

נופר30

New member
היי עוד מישהו שקורא לכלב שלו ילד

כבר קנית אותי שלנו הם צילה - בת חמש ( זאבה בלגית שחורה ) וג´וניור - תינוק מגודל בן שנה וחצי ( גולדן מעורב עם זאב לבן )

גלי ב

New member
איזה יופי...בטח משחקים כל הזמן...

מתוקים אמייתיים... סאני הקטנה בת - 4 ...אבל מתנהגת כמו גורה..ממש מצחיקולה..

צילולה

New member
נו ברור...

אנחנו כל הזמן מתגאים בילדה שלנו...
מעניין מה יקרה כשיהיו לנו ילדים אמיתיים...

אין כמו קיטי החתולה!

ואחרי ששמעתי שפתחו חנות מלאה בדברים של Hello Kitty ברמת אביב, נסעתי לשם (מאז ביקרתי במקום פעמים רבות). משום מה תמיד אני מסתובבת שם כשלידי ילדות שגילן בערך שליש מגילי. בתור חובבת קיטי יש לי קלמר אדום עם תמונה שלה ונראה לי שמבטי התדהמה שנשלחו לעברי בהרצאות כשהנוכחים ראו את הקלמר... לא ישכחו במהרה!!!

Ronnie*

New member
חנות מדהימה!

נכון, יקרה בטירוף ומלאה בילדות צפוניות קטנות, אבל כל כך יפה... (אגב, באיטליה יצא לי להיכנס בטעות לחנות באותו סגנון רק הרבה-הרבה יותר גדולה. היו צריכים לגרור אותי משם...)

למעלה