מצויינות.

Spotless Mind

New member
מצויינות.

שאני חושב על מיכא"ל אני חושב על מצויינות. אני מניח שזה קורה גם לאחרים. אבל אף פעם לא הצטיינתי בלימודים. בשום תחום שהוא. אתם הצטיינתם באיזשהו מקצוע, תחום, מגמה וכו' בלימודים?

נו באמת...

דבר ראשון כל הכבוד לך שאתה מרגיש כך אבל אני לא למדתי משהו חדש ממיכא"ל האמת,לא יצא לי ללמוד משהו,ואני חושבת שיש אנשים שפשוט מאמינים שמיכא"ל קידם אותם כמו לאנשים שיש תליון ומאמינים בו,מה הקטע שעזר במיכא"ל שהעיפו אותי משיעור 10?בגלל כללים על איחורים?אבל עשיתי תמטלות של הש"ב שלהם שהיה לי בכל הלחץ של הזמן רק בשביל להקדיש להם.......וואלה ..מה שהיה כבר מתכתחילה היה טוב..אבל בהמשך התאכזבתי וגם לצערי הרב המון אנשים פה לא עונים לתגובות,פשוט לא מתייחסים ,חשבתי מיכאל חדש אבל לאאין לי מה לעשות כאן,אז יאלה שיהיה לך ולכם חופשה טובה.

adi23e

New member
לפני שאת באה בטענות אל אחרים , תבדקי את עצמך

"עשית את המטלות ש.ב. שלהם" "... רק בשביל להקדיש להם.." אם באת למיכא"ל "בשבילם/בשביל מיכא"ל אז חבל מאוד, וזו הטעות הבסיסית שלך. אין למנחה כל צורך ש"תעשי לו טובה" ותבצעי את המטלות או תעמדי בלו"ז. יש לנו את הסיבות שלנו למה אנו נותנים לכם כל מטלה. את לא רוצה להשתמש בארגז כלים שניתן לך? לא צריך. חבל... בקשר לחלק השני של ההודעה שלך: זה פורום באינטרנט... אנחנו לא חיים מול המחשב 24/7 לצערך אנשים לא עונים לתגובות, לא מתייחסים? ומה איתך? כפי שאני בטוחה שיש לך עוד עיסוקים מלבד לשבת מול המחשב כך גם לשאר חברי הפורום.. בכל מקרה, נשמח אם תשארי באופן קבוע/לא קבוע/סמוייה /לא סמוייה המשך חופשה נעימה

למעלה