מצויין...

talsada

New member
מצויין...

רותי את גדולה. אני חייבת לציין שזריזות כזאת, עוד לא ראיתי. תודה על האינפורמציה, אני בהחלט איישם. לגבי ההנקה במטוס, בנחיתה ובהמראה, גם אני שמעתי על זה, השאלה עם זה אפשרי. טוב סביר להניח שהיום אני אדע. דרך אגב, המשאבה שלי היא של מדלה המיני אלקטריק, אז ככה שיוצא טוב, ואני אוכל לשאוב בארץ. פשוט התקעים פה עובדים על מתח אחר, אז עם בטריות זה יהיה נהדר. אני מתכננת להאיץ בארץ את נושא האכילה עם בקבוק עם הסבתא... שוב תודה לך, ואני אעדכן מהארץ! טל.

1טלטלים

New member
טל ,כמה זמן תהיי בביקור?

אולי שווה לקפוץ לביפקס ולהתאים את השקע של מיני ...שווה לבדוק! מצרפת לך פרטים של חברה (כולל בחורה שהיא מנהלת בתחום הנקה/מוצרי מדלה), שמה נרקיס "ביפקס" רח' גלגלי הפלדה16 הרצליה טל' 09-9727600 שלוחה 5 נייד:054-3157611 תעדכני, אמא של טל

talsada

New member
איך אומרים באנגלית... youarethebest

לא היה לי מקום... רותי את לא גדולה, את אדירה! אני הולכת להיות 3 שבועות בארץ. כך שאת תוכלי לחסוך לי הרבה כסף על בטריות... הדפסתי את הנתונים. אני מודה לך מאוד. טל.

1טלטלים

New member
../images/Emo9.gifאני מסמיקה

כמה פירגונים ....ממש כייף לי(במיוחד שלא היה לי שבוע כל כך מוצלח!) שוב שווה לבדוק את האופציה של שקע במיני(אולי ייסתדר!!!) מחכה לעדכונים , אמא של טל

sagitlaleche

New member
הנקה בטיסה ושאיבה ../images/Emo20.gif

טל, כדאי לך באמת לנסות להחליף שנאי (טרנספורמטור) למיני אלקטריק שיתאים לארץ מכיוון שבטריות זה בזבוז אדיר של כסף והמשאבה לא שואבת באותה עוצמה עם סוללות כמו עם חשמל. לגבי הטיסה, הנקה תוך כדי המראה ונחיתה יכולה בהחלט להקל על הלחץ באזניים (ומסטיק עבורך), ובכלל להיות מקור הבטחון של התינוק בעת הטיסה, בסביבה כל כך לא מוכרת. מקווה שזכרת לבקש את הספסל שמול הקיר שתוכלי להשתמש בעריסה עבור התינוק.

למעלה