מצויידת

מצויידת

הנחתי את התיק על השידה. לא הספקתי להסתובב וידיו עטפו את כתפיי.
הידיים החמות שלו הונחו על הכתפיים והחלו מעסות אותן בעדינות.
עולות אל העורף באיטיות ובחושניות. מאחורי האוזן, באוזן עצמה.
אצבעות מרפרפות, נוגעות לא נוגעות ולפתע אחיזה מעט חזקה יותר.
כך מתעתע בי באצבעותיו ומדלג מהעורף לצוואר לכתפיים לאזניים וחוזר חלילה.
מניח את ראשו בשקע בין הכתף לצוואר, מסניף את ריח הבוקר, מנשק בעדינות, משאיר שובל קטן של רוק.
מניח את ידיו על כתפיי ויורד מעט קדימה, מרגישה שהוא עובר את כתפיית החזיה וידו נשארת שם.
ראשו כעת מונח בשקע של הצד השני, מריח גם אותו, מנשק בשפתיו ומלקק בלשונו.
ממשיך ללטף את החזה קרוב יותר לצוואר. עוטף את הצוואר מלפנים ועובר לאחור. מלטף ומעסה בקלילות.
דופק על השכמות ועל הגב עם קצות אצבעותיו, מרעיד את כולי ואוחז במותניי. נצמד עם גופו לשלי.
דקות ארוכות משחק בי בידיו. איבריי כבר מזמן רפויים וממתינים למגע ידיו.
גופו נצמד אלי והזקור ממש בועט בי מאחור, אינני יכולה לעשות דבר, אני מרוכזת כולי בעונג שחולף בגופי.
מתנועעת מעט עם האגן כלפי הגוף שלו ושומעת אנחה קטנה שנפלטת היישר לתוך אוזני.
הידיים ממשיכות בעיסוי השכמות מאחור, יורד לאורך הגב ובאטיות משוועת עולה וחוזר לחזה.
שוב ידיו פולשות אל מתחת לכתפיית החזיה אך לא ממשיך מעבר לה. בראש רצות המחשבות על הידיים המעסות את השדיים שעומדים להתפקע. מרגישה את ידיו עליהן מבלי שיגע בכלל. צמרמורת עוברת בי.
אני רוצה למשוך את ידיו שיכנסו פנימה, זה מתבקש, אבל אינני מסוגלת. מתמכרת למגע שלו, נמרחת בין ידיו.
האגן ממשיך לרקד על שלו, גוף לגוף, בגד לבגד, רק האצבעות העירומות שלו עושות בי כחומר ביד היוצר.
הוא מתקרב אל החזה והאצבעות מרקדות אל מתחת לחזיה, מתופפות אט אט ומגיעות לפטמות.
זהו. זה הרגע. אני מפוצצת בחשק, זה היה האות.
מושיטה את ידיי לאחור, פותחת את הג'ינס שלו ומפשילה מעליו ביחד עם התחתונים. הזין הזקור שהתקפל, הזדרז לצאת במלוא הדרו. ליטוף מהיר שלי עליו (חייבת להרגיש את העור המתוח)
ואני מפשילה גם את מכנסיי ביחד עם התחתונים. בבת אחת נצמדת אליו עם הישבן, מחככת אותו בזין. 2 גופים נעים בתיאום מושלם של ידיים, זין ותחת.
הידיים שלו לשות את השדיים והתחת שלי לש את הזין.
"אני גומר"הוא לוחש לי בתוך האוזן ומיד מרגישה את הזרם החמים נוזל בין פלחי הישבן.
"אני מצטער" הוא אומר, "את לא מבינה מה את עושה לי..." אלו המילים שמהדהדות בראשי, כאשר אני מפעילה את הרוטט שלי בין רגליי מתחת לשולחן במשרדי. איזה מזל שאני תמיד מצויידת.

חן חן

למעלה