מצוה לפרסם:

תשאל

את אלה שכתבו את זה. אני רק עושה מאמץ קטן כנגד הטלווידאוקראטיה וממקם כאן קִשור שיכול להועיל.

shellyland

New member
אוי, איך שונאת את השטויות האלה

אם לא היית מבריז לנו אתמול (אההמ, אההמ...) היית יכול להיות שותף לדיון בו הגענו למסקנה שאסור להאשים את המדיה בחולשות האנושיות שלנו. מי שיושב שעות ובוהה בטלויזיה, ממש כמו מי שגולש שעות באינטרנט, מי שמשחק שעות במחשב ומי שיושב ומאזין באדיקות לתכניות רדיו, עושה זאת מיזמתו ומבחירתו החופשית. רוצה להפסיק? שיפסיק. רוצה לצמצם? שיצמצם. אבל מה זה "שבוע ללא טלויזיה"? למה? כמחאה? מחאה על מה? למי היא מזיזה בכלל? בקיצור - האופן בו אנחנו בוחרים לחלק את שעות הפנאי שלנו הוא ענייננו הפרטי ואני לא אוהבת את ה"עליהום" הזה שעושים למדיה בצורותיה השונות, ככזאת שמשחיתה את איכות שעות הפנאי שלנו. ובטח שאני לא צריכה שיעשו לי מסע הפחדה ורגשות אשמה על זה שאני צופה בטלויזיה. לא בגלל זה אני אכנס לדיכאון ולא בגלל זה אני אתאבד.

אטיוד5

Active member
יש בזה משהו בכ"ז

נכון מה שכתבת לגבי כל הפעילויות האלה. הבעיה היא שהן ממכרות. ומי רוצה אנשים מכורים בחברה שלנו? אז נכון שזה מבחירה חופשית. אבל עם הזמן אולי הבחירה היא כבר לא כ"כ חופשית. כמו סמים או אלכוהול או סגריות. ואולי יש טעם למסעות ההפחדה האלה כנגד הטמבלויזיה - בדיוק כמו המסעות נגד הנגעים האמורים.

אטיוד5

Active member
מי אני ...

שארים קולי לנוכח טיעונים כבדי משקל שכאלה.

Idan91

New member
מי אני...

שאבהיר לך כי לא היו אלה טיעונים, אלא הבהרה של מה שכנראה לא הבנת לבד.

למה הברזתי?

עַיּני עלות ההופעה. השוי את זה עם מצב התחת שלי, שאין עליו גרוש נכון להיום. סבבה? אז אל תעשי לי אהמ-אהמ. מה גם שאני לא חובב דיונים. אני חובב לשתות בירה, לזיּן בשכל ולעשן. מה שלא היה עובר, בהתחשב בגברת גלילית אחת. לכן.

גרי רשף

New member
מה ההבדל בין דיונים וזיוני שכל???

לדידי (לזיזי?) חד המה, אם כי דומה שדיונים נוטים לעטות איצטלה אינטלקטואלית ("אני חולק על ידידי המלומד..") וזיוני שכל הם אותה גברת בשינוי אדרת ("אני לא הפרעתי לך אז אתה אל תפריע לי!..").

לא ולא,

זיוני המֹח יכולים לעסֹק גם באותהּ גברת, לא זאת, ההיא עם האדרת, לא, לא, אייוה! נכון כוסית?

TalReshef

New member
וואללה!

במיוחד אם היא באמת כוסית, כי אני לא מוצא כרגע את המשקפיים שלי. אבל בכל זאת: למה להפסיק לראות טלויזיה אם ממילא לא צפיתי בה כמעט בשנה האחרונה? שלא יספרו לי סיפורים על טלויזיה ממכרת, הכרתי פעם בחורה שאינה אשמה בכך שהיא בוגדת בחבר שלה כי זה לא בשליטתה, היכרתי אנשים שהיו רוצים לעשות דיאטה אבל מה לעשות... עצה ל"מתמכרים": תנסו להפעיל את כפתור הכיבוי ההוא שם בפינה התחתונה של המכשיר. תתפלאו כמה זה ממכר.

shellyland

New member
../images/Emo45.gif

תפו-אח, ההסכמה הגורפת הזאת בינינו מתחילה להדאיג אותי. אפשר קצת כסאח בבקשה?

shellyland

New member
אז אולי

תעשה את ההיפך? "שבוע טלויזיה"? זה יגמול אותך מההתמכרות הנוראה ללא לצפות בטלויזיה.

TalReshef

New member
רצית כסאח? אז בבקשה:

המוזיקה הברזילאית היא מוזיקה נחותה של חבורת צעקנים בבגדי ים ושיכורים מקשאסה. ג'באן לא יודע לשיר, מריה בטאניה מזייפת, הפג'ואדה היא אוכל שמתאים לעגלים, הקפזיניו לא מגיע לקרסוליים אפילו של קפה אוסם, והכי הכי גרוע זה שאין לכם מושג בכדורגל. תעברו את הגבול לארנטינה לקחת שיעורי עזר. אה?! מה יש להגיד?

Luna mia

New member
נחנקתי......

בירזלת אותי כהוגן, אבל אני אשתוק.... ובמחשבה שניה - בכל זאת אזכיר שני יתרונות ששכחת לציין: לעומת ארבע מדינות שגובלות איתנו - בברזיל - גובלות עשר. לעומת עשרים ושש מדינות מהן מורכבת ברזיל - שלנו מורכבת משתיים. אנחנו והפלסטינאית. מה אתה אומר? זה פלוס או מינוס?

למעלה