מצוֹת

newbie7

New member
מצוֹת

אז ככה, אחרי כמה שנים טובות בלי, החלטתי להתפתות בכל זאת לערמות המצות בסופר, ורכשתי לי ארגז מצות מנישביץ' לחג. אמרתי עוד מעט פסח (לא שבשנים קודמות הנימוק הזה החזיק מים) ובכלל, אני אכין כל מיני דברים כמו עוגת שוקולד, ומצו-בריי, ומי יודע, אולי אפילו קרמבואים. לא עברו 24 שעות ואני פותח כבר את החבילה השניה, אחרי כרסום בלתי פוסק ופירורים בכל הבית. אין נפתרים מהתֶבן הזה?

Ronit FL

New member
../images/Emo5.gifשפעת העופות?????

תבדוק כמה קלוריות יש בחבילת קרשים אחת, אולי זה יעזור....

billc

New member
מצה עם שוקולד../images/Emo178.gif

זה הדבר היחידי שאני אוהב עם מצה

בדיוק מהסיבה הזו

לא קניתי עדיין מצות... אני מחכה ליום\יומיים לפני הפסח כדי לקנות את המצות. (ולמרות שאמרו לי שזה זקן, אני מכור למצה רטובה עם גבינת שמנת וזיתים)

newbie7

New member
וזה עוד לפני שהשתמשתי בקופונים

המצורפים לחבילות המצות. יש מבחר של קניידלאך, איטריות, וגפילטפיש (או מה שלא יהיו הגושים הצחורים הצפים בנוזל הדלוח). אה כן, וגם מאקרוּן בטעמים שונים (הכי זוועתי בעיניי זה המייפל). לא יודע מה קרה לי השנה, בד"כ הייתי מתעלם מהמצבור הזה, אבל משום מה השנה הם חוסמים את כל המעברים ומקימים בריקדות מהמצות, הלאטקס המשומרים ומה שלא יהיה, ודיילות חינניות מנפנפות בבקבוקי המולוטוב/מיץ ענבים מכל עבר. א-פרופו גפילטפיש, ראיתי אחד קפוא בסופר (דג ממולא אמיתי, לא רק ה"STUFFING" שמוכרים כקציצות), ואני תוהה א) כמה עונות הוא שרד שם? ב) האם שווה את המאמץ הנדרש (בישול של כשעה ואז קירור במקרר) ג) בתור שמעולם לא אכל גפילטע פיש אמיתי, האם זה הולך להיות דומה בכלל?

maximf

New member
איפה אני קונה פה מצות?

בסופר הישראלי בפיירפקס? או שיהיה בכול סופר גדול ( ראלף,וונס,ג'ונס.....)?

אני מצאתי בסופר אצלנו

"SAFEWAY" שהוא נקרא אצלכם וונס, אני מניח שגם אתה תוכל למצוא שם, רוב הסופרים הגדולים מרכזים אזור עם מוצרים כשרים לחג.

maximf

New member
וואלה

חזרתי לפני שעה מהסופר אבל שכחתי לגמרי ממצות, טוב שהזכרתם לי

newbie7

New member
יש בכל סופרמארקט

ראלף נדמה לי גם מחלקים הגדות לפסח בתור צ'ופר.

zelig0n

New member
רק בגדולים ...

(ralphs, vons וכו') המחירים ממש מצחיקים. בסופר הישראלי זה עולה בערך פי 4.

maximf

New member
אני יודע, קניתי בראלף

באמת זול, 5 דולר לחבילה ענקית שאני לא חושב שאני יסיים בעוד שנה גם

newbie7

New member
תסיים גם תסיים

בקצב שאני מחסל את הדיקטים האלה אני לא חושב שישאר כלום עד ליל הסדר.

SuchPrettyWords

New member
תעשה מה שאני עושה, דחוף למיקרו

ל-25 שניות (או עד שמריחים שרוף) ואז שבור לתוך מרק. יוצא הרבה יותר פריך וכיפי. או אם אתה רוצה תחליף ללחם אז תרטיב, שוב שים במיקרו (הפעם למשהו כמו דקה עם 3 הפסקות), ומרח על זה חמאה מותכת (גם במיקרו). ככה זה מרכך את השכבה האמצעית יותר מאשר סתם להרטיב. בבוטום ליין אני עדיין מעדיף פיתה צלוייה

Mrs G

New member
לאלה בנינו -

שתהו האם לגלי המיקרו יש השפעה על הפרעות באישיות - קיבלתם תשובה ?

למעלה