מצדיעה לכן

romayana

New member
מצדיעה לכן

אני בת 27, רווקה ואם לילדה מקסימה בת השנה וחצי. אני בתחילת דרכי להיות פונדקאית. בהמלצתה של מירב נכנסתי לפורום על מנת להיחשף מעט לעולם הפונדקאות ומה שראיתי כאן ייחרט בליבי לנצח. ראיתי נשים חזקות ואמיצות שלמרות הכאב, הסבל, הבדידות, כי בסופו של דבר כל אחת מתמודדת עם התהליך בכוחות עצמה, האטימות של אנשים מסוימים, נלחמות יום יום על זכותן להיות - אמא. בנות יקרות, אתן האימהות האמיתיות. לי, אולי, ניתנה האפשרות ללדת בקלות, יחסית, את ילדיי, אך לכן ניתנה מתנה גדולה יותר - לחוות ולהבין את המושג -אמא- לעומקי עומקים. בנות, בפתח השנה החדשה אני מאחלת לכל אחת מכן לגעת בחלום שחלמתן כל כך הרבה זמן ומשם לראות שכל הסבל והכאב לא היו לשוא. ולעצמי מאחלת קצת מהאומץ והנחישות שלכן ושבשנה הקרובה אוכל להעניק מתנה נפלאה שכזו לאחת מכן. שנה של תפוחים ודבש, שנה של צחוק ילדים לכוווווולכן.

angel Mom

New member
יאנה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום! את מוזמנת להישאר
אל תצדיעי לנו יקירתי , את חלק מאיתנו! "אלוקים מצרף מחשבה למעשה" החל מהרגע שחשבת להיות פונדקאית את משלנו.
מאחלת לך שהות נעימה והרבה הצלחה בדרך בה בחרת. שנה טובה

שנה מאושרת ומלאת חיוכים!

מאחלת מקרב לב שנה של חיוכים מאושרים, לפונדקאיות המדהימות שנותנות במסירות את עצמן לתהליך, להורים המיועדים שהציפיה לשנה אחרת מלאת אושר ותקווה מצעידה אותם קדימה, מאחלת המון טוב ואושר, ובהזדמנות זו חייבת לציין שכאחת שעברה זאת שנה שעברה ומרגישה חלק מהמשפחה הנפלאה הזו, יש ממש שינוי באויר, יותר ויותר זיווגים מוצלחים של הורים ואמהות נושאות, יותר הרגשה של לידות והצלחות בטיפולים, ממש מורגש כי התהליך נעשה מעת לעת נכון יותר ,ומקצועי יותר, וחם/אוהב יותר, ויש אושר וסיפוק בשני הצדדים, כל הכבוד לכולכם. שנה טובה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ריגשת אותי מאוד, כתבת כל כך יפה. מאחלת לך שנה נהדרת, מלאה באהבה, בריאות, אושר, שמחה והגשמת משאלות. אין לי ספק שתוכלי להיות פונדקאית נפלאה!

anat301

New member
שאלה לא רציתי לפתוח הודעה חדשה,

(ולכן משרשרת כאן ,למרות שזה לא ממש קשור) לגבי הבדיקה של : חלבון עוברי -האם חשוב לציין על הטופס שמדובר בהליך פונדקאות ולציין את הפרטים שלי כמו גיל ,מוצא וכו'?? ממה שאני קוראת מידע כמו גיל הוא רלוונטי לתוצאות ?? מירב אודה להתייחסות וגם למנוסות שביננו... תודה .

מירבי*

New member
חלבון עוברי

ענת, חובה לציין את גילך בטופס הבדיקה, חלק מהבדיקה מבוסס על סטטיסטיקה ואם לא יהיה כתוב בת כמה את יחשבו את זה לפי הגיל של ת'. שנה טובה יקירה

למעלה