מצגת

MARIUS H

New member
מצגת

אני עובד עם ה PRESENTATION בגירסה 3 אנגלית סרגל השקפים SLIDES היה תמיד פתוח בצידו השמאלי של המסך במקרה הזזתי אותו ועכשיו הוא צף לי על גבי המסך האם מישהו יודע כיצד אני יכול לקבע אותו שוב כך שיהיה קבוע בצידו השמאלי של המסך שוב תודה מראש

סידור סרגלים באופן אופיס

ניתן לגרור כל סרגל , קליק על הפס הכחול. בזמן שאתה גורר, רואים כשמתקרבים למקום שניתן לקבע את הסרגל, מסגרת אפורה. נסה לגרור את הסרגל לאיזור הצדדי. בהצלחה

MARIUS H

New member
סידור סרגלי כלים באופן אופיס

נדין שלום תודה עבור התשובה, אני ניסיתי זאת לפני שרשמתי את השאלה האפשרות מוכרת לי עם זאת לצערי היא אינה עובדת עבור סרגל הכלים הספציפי הזה באופן אופיס, כמו כן ניסיתי להוריד אצת התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש אבל הכל אותו הדבר זה פשוט נשמר בזיכרון משום מה השמח לקבל הצעות נוספות עם יש צרפתי דוגמה של המסך שבו אני נתקל בבעיה אולי זה יעזור למציאת הפיתרון בברכה מריוס חיימוביץ

MARIUS H

New member
נדין סליחה הקובץ צורף שוב, תודה עבור התמיכה

נדין תודה עבור התמיכה אני מקווה שיש פיתרון משום שהתקלה הנוחכית מציקה מאוד בעבודה השוטפת ואני צריך להכין 3 מצגות עבור סדרת הדרכות שאני מכין לשבוע הראשון של חודש אפריל בברכה ובכבוד רב חיימוביץ מריוס

תצוגת סרגל צדדי "דף רישום"

אופן אופיס אצלי בעברית הסרגל שאתה צריך ב-IMPRESS נמצא ב: תצוגה דף רישום לסמן את "דף רישום" מספר (1 בציור) על "דף רישום" שמוצג בצד ללחוץ על החץ הצמוד ל"תצוגה" (2 בציור) לבחור "לקבע את "דף רישום" " (ההפך הוא להתיר )

MARIUS H

New member

נדין שלום תודה עבור התשובה המהירה אך לצערי אינני מצליח למצוא את מה שכתבת בהנחיות צרפתי שוב העתק של המסך עם סרגל התצוגה / VIEW אולי את יכולה להנחות אותי איכן להיכנס בברכה ובכבוד רב מריוס חיימוביץ

MARIUS H

New member

נדין שלום הצלחתי להבין על איזה לחצן VIEW את מתכוונת משום מה לסרגל הכלים SLIDE PANE אין את האפשרות הזו לדעתי מדובר בתקלה ואו ישנה אפשרות אחרת שאני לא מכיר

MARIUS H

New member
openoffice 3.0.1 גירסה באנגלית

נדין אבל במחשב אחר יש לי גרסה 3 בעברית וגם שם אין את האפשרות תודה מריוס

למעלה