מצגות מווינדוס

milliner

New member
מצגות מווינדוס

שלום לכולם. יש לי כמה מצגות מהלימודים שהמרצה שם להם ססמא, באופיס רגיל אין בעיה לקרוא אותם כי יש אופציה "לקריאה בלבד", אבל האופן האופיס לא נותן לי לפתוח אותם. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לראות אותם באופן אופיס ? תדוה דניאל

רעיונות

1. תשלחי אחת לבדיקה אחרת. 2. תורידי מאתר מיקרוסופט VIEWER זו תוכנה שמאפשרת לראות מצגות למחשבים ללא POWERPOINT .

milliner

New member
דבר ראשון

דבר ראשון אני בן, דבר שני לא הבנתי מה התכוונת בסעיף הראשון, ודבר אחרון יש לי לינוקס אז אתר מיקרוסופט לא עוזר לי, וטוב שכך. עוד רעיונות ?

שוּלה

New member
על לינוקס אפשר לנסות את WINE

בלי קשר יש תוכנות שיודעות לפרוץ סיסמאות, בהצלחה כזו או אחרת. הבעיה פה היא אינהרנטית - אתה צריך לדרוש מהמרצה אפשרות לעבוד בבית ללא תשלום מיסים למיקרוסופט. אפשרות פרקטית: יש סוגי הצפנות שהמרצה הדביל שלך יכול להשתמש בהן ועובדות גם על OPENOFFICE (כלומר - אופנאופיס תומכת רק בהצפנה מסויימת, אבל למיקרוסופט יש מבחר אפשרויות). אם הוא (המרצה) כ"כ אטום לפניות הציבור, אתה יכול לנסות: - לבקש ממנו לשמור גם גירסת PDF, בקלות. - לבדוק בשבילו איזה הצפנות נתמכות גם באופנאופיס, ולהקל על האדישות שלו בכך שתספק לו הסבר ברור כיצד לשמור אותן באופן תואם - לפרוץ את הסיסמאות הדביליות שלו, ולהפיץ אותן לכל התלמידים בחוג. - כל התשובות נכונות.

למעלה