מצב רוח..

מצב רוח..

מה אתם עושים שהמצב רוח לא משהו? [עצובים,עצבנים וכו'..] תנו טיפים,המלצות. המצבי רוח שלי נתונים לשינוי כל שניה חח

תביאי מספר טלפון

אני אעשה לך מצברוח...
אממ, אני בד"כ מתכתבת או מדברת בטלפון עם חברים טובים ומספרת להם מה עובר עליי (עם אודיש אני לא צריכה אפילו לדבר, היא ישר יודעת שיש משהו), אפשר לשים איזה סרט טוב, קומדיה כזו שתעשה חיוך כזה בלב
(כמו 50 פירסט דייטס, זה סרט חמוד). לקבוע ללכת עם חברה לאנשהו, או סתם להזמין אלייך או ללכת אליה... אם לא מוצאים אחת כזו, אפשר לסחוב את אמא להביא איזה מילקשייק מאיפשהו או ללכת איתה לסופר ולבחור לך פינוקים (כשאני מבקשת מאמא היא אף פעם לא קולעת למה שאני באמת רוצה). לא יודעת, אם המצברוח נתון לשינוי, אז דברים קטנים כאלה יוכלו לשפר אותו... וגם אם כל אלו לא עוזרים... אז
וירטואלי, ויהיה טוב...

Crazy Dipsi

New member
אמבטיה.

זה באמת דבר מרגיע ותמיד כיף אחרי יום מעייף ומעצבן ומה לא,לעשות אמבט קצף מפנק ופשוט להרגע.

shirta14

New member
את עצובה בגלל המעבר?

עברת כבר? אם לא אז מתי? לאן את עוברת? אני גם לקחתי ממש קשה את המעבר. היה פשוט נורא. היום ממש טוב. שמעי מוסיקה לי זה עזר והכי חשוב: אם בא לך לבכות- תבכי! בחיים אל תעצרי את הבכי זה משחרר...

גם..

אבל אני בכלל מנסה להדחיק את זה כמה שאפשר.. כי נמאס לי לחשוב על זה כבר.. אני עוברת לגרמניה,מינכן..בתחילת יולי כנראה.. לאן את עברת? ותודה

shirta14

New member
קנדה אבל אני חוזרת

לחצתי על ההורים למרותשכיך לי פה. גם ככה אחותי הגדולה(24) רוצה ללמוד בארץ, אז אני הולכת לגור איתה לבד 8 חודשים עד שההורים והאח יחזרו...סידור לא משו...אבל אנחנו נגור קרוב לדודות ולסבתא אז יהיה מי שידאג לנו

shirta14

New member
../images/Emo24.gif תתעודדי, עצה שלי:

אפילו שאת יודעת שאת מתרחקת מהחברים שלך, תשארי בקשר בשבועות החאורנים. אני כמו מפגרת נהייתי אפטית, אמרתי לעצמי למה לצאת? למה להתקשר לחברה? למה לחזק את הקשרים? ממילא אני עוזבת. התרחקתי מכולם...וביומיים האחרונים הבנתי איזה מפגרת הייתי ורצתי מהר וקניתי מתנה קטנה לחברים ולחברות ומכתבי פרידה, ועשו לי גם מסיבת פרידה מרגשת. אם יש משו שאני מתחרטת עליו היום, זה שלא ביליתי איתם יותר..שהזנחתי הכל לפני המעבר, כאילו שהוא לתמיד...טעות קשה שאכלתי עליה את הלב כמה חודשים טובים עד שבחנוכה האחרון(
לא אשכח לעולם) נפגשנו שוב.

נכון מאוד.

למזלי כל הזמן שהיה לי לפני המעבר, ביליתי עם חברים (אפילו ביום שאשכרה עזבנו את הבית והעברנו דברים והמשפחה שלי נסעו לגור אצל דודה שלי עד הטיסה {שבוע} ישנתי אצל חברים והייתי איתם כל-הזמן).

תודה..

וכן,אני מודעת לזה,אבל עדין ההרגשת באסה מונעת ממני להפגש כמו פעם עם החברים..אבל אני משתדלת כמה שיותר:)

eynav16

New member
איך הייתי מובכת במסבת פרידה

הם עשו לי מתנה ממש יפה...והצליחו להפתיעה אותי מה שלא קורה בד"כ.. אאבל גם אני לא ממש ביליתי עם כל האנשים החשובים לי לפני...כי זה היה ככה תמיד ולא שינה להם שנסעתי..

shirta14

New member
מסתומרת "לא שינה להם"

לא הפריע לחברים שלך שאת עוזבת?

eynav16

New member
אולי כן

אבל הם התיחחסו לעניין כרגיל כאילו אני שם עוד...כאילו לא יצאנו יותר הרבה מהרגיל כי אני עוזבת והם לא הלכו איתי לאן שאני אוהבת כי אני עוזבת.. זה החברות מהקיבוץ ואין לי מה לעשות אלה החברות שלי... מה אני יעשה??

מדיטציה../images/Emo13.gif

אוי, זה נשמע כבד... וזה נכון, צריך לתרגל ולהתאמן הרבה, אבל מדיטציה היא אחת הדרכים הטובות להרגעת הגוף והנפש

Im So Excited

New member
יוגה

זה כיף ומרגיע.. אבל הכי חשוב,פשוט לדבר עם אנשים שאת אוהבת וזה כבר יעשה לך טוב. באמת.

למעלה