מצב רוח רע

ZAHAV2006

New member
מצב רוח רע../images/Emo191.gif

שוב פעם זה קורה לי!התקף של שיעמום בעבודה ומצב רוח רע!!! פשוט עבודה משעממת ורוטינית,וגם לא תמיד יש מה לעשות... אני לא מבינה למה שכרו עובדת לעבודה כזו סתמית ולא רצינית??? הקטע גם שאני לבד כל הזמן עם עצמי במשרד,וזה מחמיר את המצב! אני יודעת שאני חייבת להגביר את עניין החיפוש עבודה,ואני לא יודעת מה מונע ממני לעשות את זה?! העין גם שוב פעם קופצת לי,ומעצבנת אותי...איך מפסיקים את זה,אלוהים יודע?(גיסתי גם סובלת מזה ובשתי העיניים!) כשאני מנסה לדבר עם בעלי,אז הוא עסוק בעבודה שלו,כי לו יש הררי עבודה,ואז הוא לא פנוי לדבר איתי...ויוצא מצב שאין לי ממש עם מי לדבר...(יש חברות,אבל עסוקות,ואני לא רוצה להפריע...). בקיצור,אני נכנסת למן מצב רוח נוראי כזה,שממש לא טוב לי! בי בינתיים,בתקווה שזה ישתפר בזמן הקרוב...

davidmaur

New member
אני מכיר טוב את התחושה הזו!

כי אני חוויתי את השעמום בעבודה על בשרי. מאז מחוסר מוטיבציה פוטרתי מהעבודה. מאז אני מובטל. יש לציין שהחיים הם לא תמיד כולם מלאי ריגושים וישנם תקופות לא קצרות של שעמום ומצב רוח רע. וצריך לדעת לעבור הלאה ולחשוב על מה שמעבר לעבודה. לכן מה שיש לי להציע הוא שאל תעזבי כל כך מהר עד שתמצאי משהו חלופי. בינתיים אולי תנסי ליזום משהו או תדברי עם הבוס (או הבוסית) אולי הוא יבוא לקראתך ויתן לך משהו שתמצאי בו ענין.

למעלה