מצב רוח נורא...

נעמה!

New member
מצב רוח נורא...

אופפפפפפ אני יודעת שאין לכם כ``כ זמן בשבילי...עם כל זה שמאיה מתאשפזת..אבל אני לא יודעת מה קורה איתי! בכל פעם שאני קצת שמחה -(ראיתם את ההודעה שהשארתי בצהריים..)- הכל מתקלקל!! אולי אתם תוכלו קצת לשמח אותי??? אני חייבת את זה.. ועכשיו למאיה המתוקה.. אני לא יודעת אם היא תראה את ההודעה הזאת..אבל כל מי שמדבר איתה או רואה אותה תאחלו לה בשמי...שלא תכנע! שתלחם בכל הכוח! ושתחזור אלינו במהרהההההההההההה ... אני כבר מתגעגעת... אוהבת את כולם כאן.. וגם קצת עצובה.. נעמה.

נעמה מתוקה!

יאאאא....איזה כייף (חיוך מאולץ עולה לי על הפנים) איכפת לך ממני! אם את צריכה עידוד תקראי את השיר שהשארתי הודעה אחת לפני שלי (השארתי שתיים) זה אמור לעודד.... ואם זה לא מצליח... תנסי לשמוע המיסטיקנים הסינים ואם גם זה לא עוזר אז..... אני יעודד אותך שאת לא היחידה שמרגישה :-( אז זה מעודד..... (או שלא) אוףף למה אני מצפה שיעזרו לי ולא יודעת לעזור לאחרים! כן, כן אני יודעת שאני מגעילה אבל עד כמה!?!?!? אגב יש לך אקדח?

נעמה!

New member
העלת לי חיוך!!

עדנה מתוקתי...עצם העובדה שמשהו הגיב לי ומראה שאכפת לו ממני מעלה לי את מצב הרוח .. אפילו בקצת.. אבל עדיין לא הבנתי..מי אלה המיסטיקנים הסינים האלה?? הא? בקשר לאקדח...לא מצטערת אין לי.. אבל אם זה כ``כ דחוף לך אני יכולה לסדר משהו.. אפילו יש לי רעיון קטן.. נשתמש בו ביחד! יאללה? הולך?

נו.....השיר של שלמה ארצי!

``כן היו אלה חיים טובים כמו שאומרים האופטימיים ולפעמים חיים מוזרים כך אומרים ה-מ-ס-ט-י-ק-נ-י-ם ה-ס-י-נ-י-ם ואולי אלא חיים טובים הרי חיינו אותם בטירוף... סתכלי עליי ותראי קצת שמח קצת עצוב..`` זה הפזמון... מממ...יקירונת אני לא יודעת בת כמה את אבל אני בת 15 עוד מעט ואמא שלי עדיין מחטיבה לי את החיים (חלק מהם...אם את מבינה למה אני מתכוונת) אז אני הולכת.. אבל בלב אני תמיד איתך love u פרה עדנה הפרה ;-) זה מצב רוח- או השעה משפיעה עליי..... השעה משפיעה עליי..

נעמה!

New member
אהההההההה

עכשיו הבנתי על מה כולם מדברים!!! חחחח לא משנה.. בטח לא תקראי היום ת`הודעה שלי..אבל רק רציתי לאחל לך לילה טוב.. ונראה לי שגם אני אלך לישון... ורק תדעי לך שעכשיו אני קצת יותר שמחה.. קצת... לילה טוב וחלומות נעימים נעמה.

עופרי-

New member
נעמה!!

עד כמה שידוע לי, לאנשים יש מספיק אהבה כדי לחלק אותה להרבה אנשים. הדאגה של כולם למאיה, לא צריכה ולא באה על חשבון הדאגה ליתר כאן. מבחינתי, את לא פחות חשובה. אני ממש רצינית. ואל תהיי עצובה. אני חושבת שלכתוב פה נותן הרבה כוח. כבר אמרתי שיש לנו פה צוות מעולה. תנסי אותנו. לא תצליחי להתיש כל-כך מהר. וקחי שלושה חיוכים: :) :) :)

למעלה