מצב קשה

המכוררר

New member
מצב קשה

אני נימצא במקום לא טוב נימאס לי מהכול אני כול היום יושב בחדר כמו איזה מניאק מרחם על עצמי אני כבר בן 27 לא יודע מאיפה להתחיל לפני שנה וחודש איבדתי את הבן האדם הכי חשוב לי והכי קרוב אליי וזה שוב פעם קורה אחרי שנה וחודש עוד הפעם לאבד עוד הפעם תקופה של אבל אין לי כוח כבר אני מיואש רוצה לוותר רוצה להרים ידים לפרוש לי למקום שאני יוכל לנוח הראש מלא מחשבות אבל האומץ לא נותן לי לעשות את זה אבל היום אחרי כמה כדורי שינה והמון שתייה אני מאמין שאני יצליח אז לכול מי שמכיר אותי טוב טוב וחושב עלי לפעמעים תאמינו לי אני לא שווה את המאמץ נימאס לי מהחיים נימאס לי מהכול רק רוצה לנוח אז שיהיה לכם אחלה חיים תיזכרו ואל תצחקו המכור הרים ידים יאלה ביי

YOSSI331

New member
שלומי יקירי >>>>>>>>>כנס

שלומי יקירי שום דבר בחיים לא שווה לסיים את החיים ככה כל סוף הוא התחלה של דבר חדש טוב יותר אל תיתיאש כי אין לדעת מה מחכה לך בפינה בהווה בעתיד . השינוי צריך לבוא מעומקי נישמתך ורק ככה תשיג את כל העולם ותדיע לפיסגת האושר . זכור ההחלטה לשינוי צריכה לבוא רק ממך אל תהסס לבקש עזרה כי אני בטוח שיתנו לך אותה אז זה הזמן לשינוי בהצלחה וזכור החיים יפים ואין לדעת מה צופן העתיד ומה מחכה לך בהווה

למעלה