מצב על הפנים

lizush18

New member
מצב על הפנים

לא יודעת למה אני פה בכלל..או למה אני כותבת לכם.. אבל שיהייה אולי יש מקום שאפשר לשפוך בו את הלב וקצת יעודדו אותי.. אז ככה..זה קצת ארוך לפני שבוע נפרדתי מחבר שלי..הפרידה הכי כואבת בעולם...בטלפון שנתיים היינו ביחד בשנה הראשונה היינו ממש מאושרים ביחד אבל ממש ממש היינו מאוהבים עד מעל הראש בשנה האחרונה התחלנו לריב...היו לו התקפי זעם בלתי נשלטים שהיו קופצים בכל פעם שהיה משהו לא מוצא חן בעניו היינו מגיעים למצב שהיינו רבים מכות והוא היה די מכאיב לי.. שלא תחשבו לא נכון...הוא לא היה מכה אותי פשוט ככה יצא..גם אני החטפתי לו כהוגן... ואז הגיעו הפרידות...נפרדנו הרבה פעמים והיינו חוזרים יש לנו אהבה שאי אפשר לתאר... ועכשיו...נפרדנו שוב...כנראה שלנצח..בגלל אותם ריבים מטופשים... אחרי שבוע מצויין שהיה לנו.. הוא פתאום החליט שהוא לא מוכן יותר לסבול והלך והשאיר מאחוריו המון דברים לא פתורים... ואני נשארתי פגועה מאהבה שכנראה תישאר בליבי לנצח והכי כואב..שהוא גם אוהב אותי...אבל יש בעיה בינינו.. וכנראה שככה יהייה...ועכשיו צריך להתמודד עם הלא ידוע.. אחרי שנתיים נפלאות עם אהוב ליבי..שאולי...ממש אולי... יהייה אהובי היחיד...

תראי אני אספר לך משהוא די אישי

גם לי הייתה אהבה ראשונה שלי האיש היחיד שאהבתי בחיי וכשנפרדנו לא תמיד בדיוק נפרדנו גם היום שהוא נשוי אנחנו בקשר טוב למרות שאשתו מתנגדת, אבל בכל אופן את חייבת שלא לעשות את הטעות שלי כי אח"כ תסבלי כמוני. אני תמיד אמרתי הוא אהובי הנצחי, אהובי היחידי וכו... והיום אני עדיין מאוהבת בו כי לא אפשרתי ללב שלי לקבל כמעט אף אחד כי תמיד חשבתי עליו והשוותי אליו וזה ככה עד היום כל שני וחמישי את יכולה לקרוא כאן שיש לי מאהב חדש אבל בשנייה אחת גם הכל נעלם כי אני משווה הכל אליו לאהבה הראשונה שלי. דעי לך שהחיים ממשיכים ואם הקשר בניכם הגיע לריבי ידיים אז ותרי כמה שזה קשה ובטח עכשיו את אומרת לך בליבך מה היא מביהנ היא בכלל לא מכירה אותי בכדי לומר לי להפסיק לאהוב אותו, אבל דעי שאם יודעים לשמור על הניצוץ אפילו על גחלת עדינה האהבה תמיד תשרור בניכם, ואם תתני לו קצת ספיס בשביל להבין מה הוא מאבד את תראי שיחזור אלייך. ואם לא... כנראה שככה קבע גורלך והלוואי שתמצאי את האחד שיאהב אותך מכל הלב ויעשה אותך למלכה בממלכת ליבו. פיתחי את ליבך גם לאהבה אחרת אך בבקשה אל תחזרי על טעות שהיום אני משלמת את המחיר שלה.

מלכת הבאלגן צודקת לגמרי

לא יכולתי למצוא מילים מתאימות יותר.אם זה הגיע לריבי מכות,אז תנסי לשכוח.למרות הקושי העצום

היי....

גם אם עכשיו זה נראה בלתי אפשרי לשכוח ושהוא האהבה הניצחית אז שתדעי שהזמן יעשה את שלו ואת תשכחי הכל ותמשיכי הלאה אם רק תרצי, כי הזמן במקרים כאלה הוא מרפא.זאת אני יודע מנסיון אישי. תאמיני לי שיהיה טוב אם רק תאמיני....

joshh

New member
בא לי להביא לך מכות !

אחרי שהקשר הגיע לרמות כאילה גועליות את עוד אומרת שהוא אהוב ליבך ? אני יגיד לך מה אני חושב על זה:"יש אנשים כשהם מכירים רק חרא אז טוב להם בו" אני מקווה בשבילך שברגע שיגיע הטוב שלא תבהלי ותזרקי אותו.... כי זה מה שקורה לאנשים שלומדים לקבל חרא ולהשלים איתו. את עוד צעירה, ויש לך המון מה ללמוד על זוגיות לכן אני לא דואג כ"כ בשבילך. את עוד תכירי בחורים חדשים, לאט לאט יהיו לך הגדרות למצב של זוגיות בריאה. אל תקחי אותי קשה שאני ניכנס בך, אבל לפאמים אנשים צריכים להתעורר... ולדעתי זאת הדרך היחידה להעיר אותם. תפנימי את זה, אהוב ליבך, לא ירביץ לך ואת לא תרביצי לו, אהוב ליבך, לא ישתולל עלייך כי משהו לא מצא חן בעיניו.... יש דברים בסיסיים לזוגיות ולא משנה באיזה שלב אתם נימצאים (שנה או 10 שנים) כמו" תקשורת(דבר ראשון), התחשבות, אכפתיות, הבנה, פרגון, הדדיות וכו... מקווה שתצאי מזה מהר, joshua

קריקי

New member
../images/Emo99.gifאחחח האהבה..

אהבה זה באמת משהו שאי אפשר ממש להגדיר... יכול להיות שאתם באמת אוהבים אחד את השניה מאוד.. אבל קשר כזה לא בריא לא יחזיק מעמד עם כל האהבה שבעולם.. אהבה צריכה חהביא אושר ושמחה ולא כעס או פחד.. תחפשי מישהו אחר שתאהבי ויאהב אותך ושגם הקשר ביניכם יהיה שלו...

למעלה