כבר לא על אי בודד
New member
מצב עדין
אני ובעלי פרודים כבר חודש וחצי, אני נשארתי בנתיים לגור בבית המשותף שלנו והוא עבר יחידת דיור מעל בית הוריו.
הוא אמור לקחת את הילדים פעמיים באמצע שבוע לכמה שעות, הם ישנים רק בבית.
כשהוא לוקח אותם הם תמיד נשארים בבית המרכזי אצל סבא וסבתא יחד איתו ואיתם.
ביתי הקטנה החליטה שהגיעה השעה והיא ביקשה להוריד את החיתול.
אתמול היא הסתובבה יום שלם ללא חיתול (היא כמה ימים בבית בגלל מחלה) בערב אבא שלה לקח אותה.
היא עשתה צריכים בשירותים וממש בסוף היום 10 דקות לפני שבאתי לקחת אותה היא עשתה פיפי במכנסיים.
נכנסתי בדלת ובעלי אמר לי בשיא הרוגע "אמא שלי אמרה שפה היא תהיה רק עם חתול"
לא אמרתי לו דבר ויצאתי עם הילדים די בעצבים, בליבי חשבתי...
סליחה!!!!! הילדה התחילה תהליך של גמילה ושום חיתול לא יעלה על ישבנה במשך היום. אם סבתא שלה לא רוצה אותה בלי חתול היא פשוט לא תבוא אליה
מצידי שהיא תבוא לבקר את הנכדים אצלי בבית.
כמובן שהבעיה היא שאבא שלה צריך לקחת אותה עליו ואני בבעיה. אני לא מסכימה לשבור את הגמילה של הילדה כי זה לא מתאים לחמותי
חשבתי לומר לבעלי שאת הזמן שלו עם הילדים הוא יעשה אצלי בבית.
מה אתן חושבות???
אני ובעלי פרודים כבר חודש וחצי, אני נשארתי בנתיים לגור בבית המשותף שלנו והוא עבר יחידת דיור מעל בית הוריו.
הוא אמור לקחת את הילדים פעמיים באמצע שבוע לכמה שעות, הם ישנים רק בבית.
כשהוא לוקח אותם הם תמיד נשארים בבית המרכזי אצל סבא וסבתא יחד איתו ואיתם.
ביתי הקטנה החליטה שהגיעה השעה והיא ביקשה להוריד את החיתול.
אתמול היא הסתובבה יום שלם ללא חיתול (היא כמה ימים בבית בגלל מחלה) בערב אבא שלה לקח אותה.
היא עשתה צריכים בשירותים וממש בסוף היום 10 דקות לפני שבאתי לקחת אותה היא עשתה פיפי במכנסיים.
נכנסתי בדלת ובעלי אמר לי בשיא הרוגע "אמא שלי אמרה שפה היא תהיה רק עם חתול"
לא אמרתי לו דבר ויצאתי עם הילדים די בעצבים, בליבי חשבתי...
סליחה!!!!! הילדה התחילה תהליך של גמילה ושום חיתול לא יעלה על ישבנה במשך היום. אם סבתא שלה לא רוצה אותה בלי חתול היא פשוט לא תבוא אליה
מצידי שהיא תבוא לבקר את הנכדים אצלי בבית.
כמובן שהבעיה היא שאבא שלה צריך לקחת אותה עליו ואני בבעיה. אני לא מסכימה לשבור את הגמילה של הילדה כי זה לא מתאים לחמותי
חשבתי לומר לבעלי שאת הזמן שלו עם הילדים הוא יעשה אצלי בבית.
מה אתן חושבות???