מצב נפשי לא טוב

מצב נפשי לא טוב

בע"ה אני כותבת לכם רבע שעה לפני שאני בת שלושים כמה מאכזב וזה רע לי כל שנה היום הולדת יותר גרועה משנה שעברה שביק- - רשמתי לך מסר שלא היה לי טיפול היום בקיצור אנסה לאסוף את שבריי הלב. לילה טוב אוף בת שלושים? זאת השנה הכי קשה שהיתה לי בחיים אין לי על מה לחגוג אין ולא יהיה!!!!

רויהלה

New member
../images/Emo13.gif

מדהים את זוכרת מתי הכרתי אותך?
בדיוק לפני 5 שנים גם ביום הולדת שלך
. בשעה כזאת. את זוכרת את לילה היא כמה בכית?
את יודעת ש אני כמעט לא נכנסת לפורום הזה? ומתי כן?.
כש את כותבת איזה הודעה ואני לא יודעת איזה כוח ישר מביא אותי לכאן
. אלין ילדה יפה שלי
רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך
שהקשת תגן עלייך,
שהגשם יבכה בשבילך,
והפרחים יפרחו למענך.
שכל בוקר עם חיוך תתעוררי,
שלשמוח ולצחוק לא תשכחי,
שלעולם לא תפסיקי לחלום,
ותמיד תשמרי על התום.
שראשך יגע בעננים
ושתדעי רק ימים מאושרים.
שתגשימי את כל חלומותייך
ובהצלחה בכל מעשה ידייך.
יש יום בשנה, יום חשוב,
יום מיוחד יום שמח,
יום כתום,
וזהו יום הולדתך
היום
יפה שלי יהיה בסדר.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo42.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gifלאלין

מחבקים אותך
ומחזקים אותך
ומתפללים יחד איתך לעוד הרבה ימי הולדת, שיהיו רק שמחים ומאושרים
שתהיי מוקפת כל חייך באנשים שאת אוהבת ובכאלו שאוהבים אותך
והכי חשוב - הרבה הרבה בריאות
אז, יומולדתשמח שיהי לך מכולנו

last day

New member
זה מה שאמרתי על היום הולגת שלי

המון אנשים הבריזו לסלאמבר פארטי שעשיתי לפני היום הולדת עצמו (בסופרלנד) ותמיד שמבריזים לי ככה אני נכנסת לאי שקט ונכנסתי לדיכאון אבל כמו גדולים כולם התייצבו בסופרלנד והיה לי את היום הולדת הכי טוב בעולם (ואני ביום לפני זה בכיתי) למה שבמצב שלך יהיה שונה?????? אלין קשה לי לראות אותך ככה תמיד ראיתי אותך בתור מודל לחיקוי ותמיד בכל הזמדנות אני מספרת עלייך לכל מי שאני רוצה שישמע. את תעברי את התקופה הזאת כי את אלין!!!!! דבר קטן כזה לא יכול להפיל אותך! את הרבה יותר חזקה מזה!!! שיהיה לך יום הולדת שמח!!!!!!!!

שביק

New member
|אלין יקרה!!! המון מ ז ל - ט ו ב!!../images/Emo220.gif

מאחלת לך ר את הכי טוב שאפשר ושיש. יום הולדת שמח
צאי לחגוג עם אייל, ומאחלת שתרגישי את הכי טוב שאפשר. שלחתי לך גם מסר. אוהבת אותך משביק

לוחמת1

New member
אלין יקרה, לכולנו יש נפילות לפני יום ההולדת

ובלי שום קשר לטורט. את בחורה חזקה ואמיצה ובאמת מודל לחיקוי. מותר לך להחלש ולהרגיש מדוכדכת אך יחד עם זאת צאי ותכבשי את העולם.....לא להכנע למרה השחורה!!!!! זכרי תמיד שאנחנו אלה שיוצרים את מציאות חיינו ועם חשיבה חיובית יכולים לנצח. אז לכי תחגגי עם אלה שאוהבים אותך ובטוחה שיש הרבה כאלה. אני אישית התאהבתי בך רק מלקרוא את שאת כותבת כאן בפורום. ואני לא הרבה זמן כאן. מחזקת ידייך ורוצה לקרוא מסר ממך שנהנית ביום הולדתך...יאלללה בהצלחה מתוקה.......

למעלה