מצב מתסכל!!

מצב מתסכל!!

אנחנו אחרי שיחה עם הבנות, אני אחרי הבהרה חד משמית לבעל שאני מבקשת פרידה, פ-ר-י-ד-ה ולא רק בלילה ....אבל הוא לא מניח! זה מתסכל שאני בלי אבל עם.....הוא שולח במשך היום לא מעט סמס שעל רובם אני לא מגיבה , הוא שולח אליי הביתה פיצה בהזמנה כי הוא דואג שאני יאכל ....הוא רק רוצה להראות לי שהוא משתנה ....לכו תסבירו לו שאני לא מעוניינת לא לראות את השינוי (שאין לי בזה אמונה) לא לקרוא סמס , לא לקבל דאגה ממנו , שזה רק מתסכל, שזה מקטין לי ומערער אותי (למרות שאני חושבת שאני חזקה יותר, אני לא!) וכן שאמרתי תניח אז הוא אומר את רוצה שאני לא אראה את הילדים? לא! אני כן רוצה שיראה את הבנות, אני כן רוצה שלבנות יהיה פחות קשה ושהן מתגעגעות שהוא יוכל לקפוץ, לחבק לנשק, אבל אני לא רוצה לבלבל את הבנות! וכרגע הן עדיין הולכות לישון ושואלות "איפה אבא" .אני בטוחה שהיום כשהיה איתן אמר להן אני תוך כמה ימים/שבועות חוזר..... שלח סמס , מחר אני מגיע בצהריים לראות את הבנות (כי לבת יש איזה מסיבה רוצה להיות נוכח אחרי לשמוע חוויות) אז מה עדיף לתת לו יד חופשית לגמרי? או כן להגביל ולו במעט את הביקורים שלו? מה עדיף להגיב לו לסמס בקרירות או להתעלם לגמרי? אני פשוט מרגישה הולכת צעד קדימה ו-2 אחורה.

yosi2009

New member
אין לך מנוס את צריכה להבהיר לו חד משמעית

שזה נגמר ואם הוא לא מקבל זאת לנקוט בצעדים חד-משמעית

מיקי*

New member
ומצד שני לאפשר לו לראות את הבנות מתי שהוא

רוצה, שהרי הן גם בנותיו... צריך להעמיד גבולות ברורים, ולעמוד בהם. אך עם זאת לדעת להיות גמיש במידת האפשר, כאשר זה לא מתנגש עם דברים אחרים.

אני נותנת לו לראות את הבנות מתי שרוצה

אז זה ממש כל יום....., היום שבוע לפרידה....והיום הוא כבר התקשר להגיד לי שהוא רוצה לחזור....שתבינו, הוא בטוח שאחרי תקופת פרידה הוא ישכנע אותי שהוא משתנה/ישתנה יהפוך לבעל.....שאין כמוהו. מבחינתי אין מצב! אני רגילה ומכירה את המשפטים האלו של השינוי שאין בו. זאת הבעיה שאני תמיד שהוא יותר מידיי כאן. אני גם מצד אחד רוצה גם בשבילו וגם בשביל הבנות שיהיו ביחד כשתגעגעים או סתם כך, אבל מצד שני זה לא כ"כ נתק....כי הוא הרבה כאן. יש לי פגישה עם פסיכולוגית ילדים בחמישי נשאל בעצתה ...מה עדיף ככה חופשי לגמרי או כן להגביל בימים מסויימים , דרסטי או איטי....

לבבית11

New member
פוטוגנית היקרה

אני גרושה עם ילדים אין לי עצה מיוחדת. זה באמת בעייתי בגרושין. אבל אני רוצה להגיד לך מה שמאד יכול להשפיע עליהן אם הם יראו אותך עצובה ועושה מזה סיפור גדול ומדגישה את המילה פרידה.פרידה. הם לא נפרדים מאבא אבא פה אבא מתקשר.אבא מבקר כדאי לשמח אותם. וכמובן להתפלל לה' זו עניות דעתי.

ברור!!

אין בכלל מילה של פרידה אצלי מולן....הן מכירות את המספר שלו הן מתקשרות מתי שרוצות ובלילה אני עצמי הצעתי להן להתקשר לאחל לילה טוב. הן כמעט שלא רואות אותי בוכה..למרות שאמרו לי שהן כן יכולות ולהסביר להן שגם לאמא "מותר" להיות עצובה ולהוציא החוצה...אני ממש לא מתכוונת לעשות "עצב" בבית נהפוכו, תמיד יש מוסיקה תמיד יש צחוקים וכאלה....מקווה שזה ישאר. בכל מקרה תודה.

אולי יעזור..

היי. אין לי נסיון אבל, לדעתי תני לו צאנס בענין הבנות, כדי לא לעורר את כעסו ובעקבות זה גם את ההתנגדות של הבנות. תנסי ותראי האם זה הופך להיות אובססיבי ודרך זה גם ללחוץ עליך. כשהוא איתן תשתדלי להתעסק בדברים אחרים או בכלל לצאת מהבית. אם מפריע לך ההודעות שלו לדעתי יש אפשרות לחסום את ההודעות שנשלחות אליך מהמספר שלו. וגם תגידי לו שאת לא מעונינת ואם הוא ימשיך, את פשוט תחסמי. ובכלל בכל מה שקשור בענין הבנות תני לו הרגשה שהוא לא מאד מוגבל כדי שלא ילחיץ אותו, אבל במה שקשור אליך תהיי אסרטיבית כדי שלא יתבלבל...ויחשוב שאת כבר רוצה לחזור...

mosheb70

New member
נשים זה דבר אכזרי. (נקודה)

כמה כבר יכול להיות רע איש שכל כך אוהב את בנותיו???? הוא פשוט כנראה לא האביר על הסוס הלבן עם האשראי בכיס...........

למעלה