מצב מורכב...

מג ריאן

New member
מצב מורכב...

אני גרושה מזה כשלוש שנים, אבל נמצאת במערכת יחסים עם האקס. יש לנו שני ילדים, תאומים, בני חמש. בערך שנה אחרי שהתגרשנו, התחדש הקשר ביני ובין אבי ילדי. מערכת היחסים שלנו היא כזו שכל אחד מאתנו חי בדירה משלו, אבל אנחנו ישנים יחד בדירתי מספר פעמים בשבוע ומבלים יחד בסופי שבוע. ילדינו למעשה לא התמודדו אף פעם עם שאלת פרידתנו. כשהתגרשנו הם היו עדיין קטנים ומהר מאוד חזרנו זה לזו, כך שמבחינתם אבא ואמא נשואים, אבל לא חיים יחד. לאחרונה התחיל ילדי לשאול שאלות. הוא לא מבין את המצב. למה אבא גר לבד? למה הוא הולך מכאן הביתה? לא יודעת איך להסביר לו את זה. אני חושבת שאם הוא יבין את משמעות המושג גירושין זה ישבור אותו כי הוא ילד שמאוד מעריך את מושג המשפחה. מה עושים?

גרא.

New member
מג,ילדייך החלו לאותת לך כי הם רוצים

לדעת את האמת..והאמת שגם אני מעט מבולבל,כי מה שאת מתארת,וזה משהוא מהסוג של ללכת בלי,להרגיש עם...לא ברור לי סוג הגירושין שלכם, כפי שאת מציגה אותו,כדבר אבסולוטי לא מוחלט.משהוא מעין דבר והיפוכו.אם גרושים שלוש שנים כל אחד חי בדירה משלו,אבל אתם למעשה גם חיים ביחד בביתך,ומבלים יחד עם הילדים..זה מצב שאי אפשר לכאורה להסבירו לילדים..וזה לא משנה באיזה גיל.. בעיקר משום שלא ברור לי איך אפשר להסביר במצב כזה שאתם גרושים..הרי אתם למעשה חיים כבעל ואשה,עם הפסקות קטנות,ועם בית לכל אחד..מצטער,איני יודע מה אפשר להסביר לילדים,בוודאי בגיל ילדיכם..אני פשוט לא מבין,ולא יודע איך אפשר להתמודד עם זה.

למעלה