מצב מורכב

מצב מורכב

עולם השידוכים שלכם ושלי לא דומה - למרות שאני כמותכם (וכן, למרות שיהיו כאן כאלה שיתקשו לקבל את זה).

אני הומו ואני דתי ואני רוצה להתחתן עם אישה שכמוני, נמשכת לבנות מינה.
מורכב להסביר עכשיו מה איך ולמה - אבל זה המצב.

אם יש כאן מישהי כזאת, אשמח להכיר.

קליט

New member
אחי, שלום לך

לדעתי, מצוה עלינו לעזור לכל איש ואיש שיהיה לו טוב בגשמיות, ובלי להתפלפל יותר מדאי מה עלול לצאת מהעזרה הזאת, כי כשטוב לו לאדם בגשמיות אז העבודת ה` שלו היא מובחרת יותר, ומתוך חיים שלוים יש סיכוי רב שהאדם יתקרב ויתחזק יותר ויותר באהבה וברצון ובכל המישורים . אני מבין שאצל הומו -אין לו עם מי להנשא, אלא עם אחת לסבית, ומצא מין את מינו, ובא לציון גואל . *ראשית, מחילה שאני מתערב בעניינים שלך, יש שיטת ריפוי נפלאה בשם `שלושת המימדים` מאת יובל לוי, וכדאי לנסות את הענין, יש מטפלים ומטפלות מתחילים וטובים שלוקחים מחיר סביר ביותר, השיטה ידועה בציבור החרדי, שאל נא ותווכח לדעת שאכן אמת דברתי . השיטה הזאת טוענת למשל על אפשרות לריפוי ילדים אוטיסטים שזו מחלה תורשתית ! . *אני מתאר לעצמי שהנך נמשך אך ורק לבני מינך וכו` ככה שאין אפשרות/רצון להגמל מההרגל, להסתפק במה שיש, לספק את בת הזוג במידה סבירה, ולהשתדך עם אחת עם בעיה קטנה אחרת - במקרה וזה תורשתי . *בעיקרון, יש איזה אירגון דתי שמשדך שידוכים כאלה . זכורני שיש אירגון לסביות דתיות, ואפשר לנסות שמה . תנסה למצוא פורומים של לסביות /דתיות באתרים שונים . וגם, יש כמה וכמה אירגונים חרדיים שעוסקים בשידוכים להפרעות שונות, ואתה לא מזדהה בשמך -אלא א"כ במקרה שימצאו לך בת זוג . מקסימום יטרקו לך את הטלפון . *אין מה לקנא בהתמודדויות שאתה עובר, ובכל מצב יש לנו את התפקיד שלנו לטוב לנו כל הימים . בהצלחה !

אני לא חולה

וזה לא מחלה. כמו שאתה לא יכול לקום בבוקר ולהחליט שאתה נמשך לגברים, כך הומואים לא יכולים לשנות את נטייתם המינית וזה לא דבר הנתון לבחירתם. ולכן זה נקרא נטייה ולא העדפה.

קליט

New member
מי אמר שאתה חולה ?

יתכן שאי אפשר לשנות את הנטיה הזאת, אני לא מבין בזה . בהצלחה !

בננה147

New member
אל תכניס לי שטויות למוח

מזתומרת???

כל חברה שתבוא לבקר..אתה תחשוב שהיא בגדה בך....

תאמין לי זה דפיקה...תחשוב לעצמיך אדם הראשון היה מחליט שהוא הומו..

מה היה איתנו..??

אם אלוקים ברא את שתי המינים...סימן שיש לו סיבה....

אבא...אני אוהבת אותך...וברוך...שעשית אותי כרצונך....

למעלה