אחי, שלום לך
לדעתי, מצוה עלינו לעזור לכל איש ואיש שיהיה לו טוב בגשמיות, ובלי להתפלפל יותר מדאי מה עלול לצאת מהעזרה הזאת, כי כשטוב לו לאדם בגשמיות אז העבודת ה` שלו היא מובחרת יותר, ומתוך חיים שלוים יש סיכוי רב שהאדם יתקרב ויתחזק יותר ויותר באהבה וברצון ובכל המישורים . אני מבין שאצל הומו -אין לו עם מי להנשא, אלא עם אחת לסבית, ומצא מין את מינו, ובא לציון גואל . *ראשית, מחילה שאני מתערב בעניינים שלך, יש שיטת ריפוי נפלאה בשם `שלושת המימדים` מאת יובל לוי, וכדאי לנסות את הענין, יש מטפלים ומטפלות מתחילים וטובים שלוקחים מחיר סביר ביותר, השיטה ידועה בציבור החרדי, שאל נא ותווכח לדעת שאכן אמת דברתי . השיטה הזאת טוענת למשל על אפשרות לריפוי ילדים אוטיסטים שזו מחלה תורשתית ! . *אני מתאר לעצמי שהנך נמשך אך ורק לבני מינך וכו` ככה שאין אפשרות/רצון להגמל מההרגל, להסתפק במה שיש, לספק את בת הזוג במידה סבירה, ולהשתדך עם אחת עם בעיה קטנה אחרת - במקרה וזה תורשתי . *בעיקרון, יש איזה אירגון דתי שמשדך שידוכים כאלה . זכורני שיש אירגון לסביות דתיות, ואפשר לנסות שמה . תנסה למצוא פורומים של לסביות /דתיות באתרים שונים . וגם, יש כמה וכמה אירגונים חרדיים שעוסקים בשידוכים להפרעות שונות, ואתה לא מזדהה בשמך -אלא א"כ במקרה שימצאו לך בת זוג . מקסימום יטרקו לך את הטלפון . *אין מה לקנא בהתמודדויות שאתה עובר, ובכל מצב יש לנו את התפקיד שלנו לטוב לנו כל הימים . בהצלחה !