מצב מוזר

מצב מוזר

אני מבקרת מדי פעם בפורום ואף כמה פעמים שלחתי הודעות אני רוצה לשתף אותכם במה שעובר עלי ואתם תגידו לי עם כל אחד היה יכול לחיות במצב כמו שלי. אני בהליכים לאחר מלחמות מכוערות נשבר הקרח ביני לבין בעלי והפכנו לידידים טובים הגענו להסכמות ביננו ובקרוב יש לנו דיון ברבנות.הוא עדיין גר בבית וכרגע מחפש דירה.גיליתי שלפני חודש הוא התחיל מערכת יחסים חדשה הרגשתי פגועה נבגדת אך עם הזמן הבנתי שזה לא בדיוק בגידה כי אנחנו בהליכים.כמובן שהרומן שלו התנהל בסתר ורק עכשיו שאנחנו מסתדרים סיפרתי לו שאני יודעת.כמובן שהוא הרגיש נבוך.הסברתי לו שהמצב קשה לי ושהוא צריך להבין ולעבור כמה שיותר מהר.הוא התחיל בחיפוש אך עדיין אין משהו קונקרטי.המצב בו אני חיה אבסורד אני והוא לפי החוק עדיין בעל ואישה הוא מנהל רומן בידיעה שאני יודעת ועדיין נמצא בבית ולמרות שאנחנו מתגרשים זה כאב לי מאד.מה דעתכם?

מיקי 43

New member
אמרת שאתם מסכימים

ושהו מחפש תני לו צ'אנס למצוא זה לא פשוט את מערכת היחסים הוא מנהל בדיסקרטיות פרדה תמיד כואבת בין אם היא בהסכמה ובין אם היא במחלוקת בהסכמה תמיד יותר כואב אבל צריך ללמוד לשחרר ואת זה הזמן מלמד הכי טוב מה שתעשו שיהיה לכם בהצלחה וחשוב וטוב יותר שיהי בהסכמה מיקי

מה הלאה

אני דווקה מאוד מעונינת להמשיך הלאה אבל מאיפה מתחילים כשאתה רגיל לאותו בן אדם 16 שנה ואתה לא מכיר משהו אחר היתי שמחה לקבל כמה טיפים במיוחד מנשים

קליל 1

New member
נגמרה תקופת ההשתבללות../images/Emo60.gif

צאי החוצה..תגיעי למפגשים,למסיבות,..השאר יגיע לבד..

Revolter

New member
זאת בכלל לא בגידה

החלטתם להיפרד ואתם גרים יחד רק מסיבות טכניות. אי אפשר לאחוז בשני קצות החבל. ושיחסכו השגותיהם, כל שומרי המצוות למינהם.

קטי30

New member
מה קשור לדתיים../images/Emo4.gif

לפי ההלכה גם או הוא נשוי לה "בעושר ואושר" הוא עדיין יכול ל"בגוד" בה וזה יהיה מותר לו הילכתית. גם כן השגה
מה שהכותבת ביקשה זה מעט אמפטיה וקצת רגש,רגש,רגש. שב"ש לך.

Rinattt

New member
טעות,

היא ביקשה את דעת הקוראים והוא אמר את דעתו... שאגב, לדעתי הוא גם צודק.

קטי30

New member
מה את מתערבת הא'??../images/Emo46.gif

ואני אמרתי את דעתי לגבי ההערה על הדתיים את יודעת אני "רגישה" בנושא
דון קיכוטא דה לשמטע' שבת שלום כפרע

יש המשך...

אתמול הוא יצא איתה כמובן וחברה ואני החלטתי שגם אני זקוקה לאוורור עקב אי הבנה חשבתי שחברה שלי עשתה לי ברז והייתי מצוברחת בכיתי נורא הרגשתי את הבדידות שעד היום היו לי רק חברות נשואות ועכשיו אני צריכה להתחיל מאפס ואיך אני אכיר חברות פנויות הרי אני אמא לילדים אני לא אגיע לבד למקום בילוי הרגשתי תסכול שאפשרתי לו במהלך הנישואים ליצור לו חברה כשאני מטופלת בילדים ועכשיו אצלו אין שינוי חוץ מחברה חדשה.בקיצור מכיוון שהתקרבנו בתור ידידים התקשרתי אליו וביקשתי שיבוא לנחם אותי קצת בכל זאת אני אמא של הילדים שלו.קיבלתי את הלם חיי ממש לא היה בא לו לעזוב אותה והחברה אפילו לא כדי לנחם אותי נפגעתי ושלחתי לו הודעה שאני יותר לא ישפיל את עצמי שכל מה שסגרנו ישאר שאני רוצה את הגט הכי מהר שאפשר ושכנראה שכל ה"ידידות" הכל היתה הצגה בעצם כל הזמן זה היה ככה.תגידו אתם אם זה לא מעליב

אייל 401

New member
ממה לה

את חייבת לסגור חשבונות עם עצמך .ידידות זה אחלה ,אבל הוא כבר לא שלך ,הרי סיכמתם . הוא איתה ...תפנימי . בהצלחה

כואב

כנראה שאתה צודק הוא הימשיך הלאה ואני לא אבל לנו הנשים תמיד יותר קשה לקבל את זה אם בכלל.כנראה אני צריכה להבין שהוא כבר לא חייב לי כלום רק מזונות הייתי תמימה חשבתי שזה שעברנו 16 שנה יחד והבאנו לעולם 3 ילדים בכל זאת הוא ירגיש איזה שהוא קשר אלי כמו שאני אך כנראה טעיתי וכל אשליה כזאת עולה לי במשבר נפשי

אייל 401

New member
את לא תמימה ,את עמוסת רגשות

לא רק מזונות אין שום סיבה לא להיות חברים ידידים או מה שתיקראי לזה רק החוכמה היא לעשות את ההפרדה בין חייכם של פעם לבין החיים החדשים שבניתם כל אחד לבד זה לא בא לכל אחד ביום יש כאלה שמתאבלים זמן רב ושיש כאלה שלא . גם ההגדרה לנו הנשים היא מאוד מפוזרת בכל מיקרה לגופו

אמון

אני חושבת שבשבילי אני צריכה לתפוס מרחק ממנו כל עוד נהיה בקשר ואני אדע עליו זה יחסום אותי מלהתקדם כנראה שלא כל זוג שמתגרש חייבים להיות ידידים לפעמים זה מזיק לאחד הצדדים במקרה הזה לי חוץ מהקטע של הילדים אני מעדיפה לא לדעת עליו

קטי30

New member
מירי היקרה

כשהייתי נשואה לא הייתי חסרת חברה מסביבי אבל היום אני נמצאת במקום שאני כבר רקמתי לעצמי חברה חדשה אנשים שכייף לי להיות איתם שהנושאי שיחה משותפים אם תפתחי את הלב שלך ותשלמי עם המצב תאמיני לי מכאן יהיה לך הרבה יותר קל. בואי למפגשים של הפורום תשתחררי תשתלבי זה יעשה לך רק טוב ויתן לך כוח להמשיך הלאה. הרבה כוח וסבלנות מרובה תהיי חזקה אישה. ב ה צ ל ח ה .

בעיה

הבעיה שאני גרה באילת הרחוקה ואין לי מושג אם יש קבוצות כאלה באילת. הלוואי והייתי גרה במרכז גם רחוק ממנו גם יש יותר אפשרויות הבעיה היא שכרגע הילדים כובלים אותי פה בכל אופן אם אתם מארגנים נופשונים או משהו כזה אשמח להיות מעודכנת אין לי בעיה ליזום הבעיה שאני לא יודעת לאן לגשת

זה מה שנקרא..פתחו של פרק ב'

כאב לך הרומן??...הרי אוטוטו הגט בידיים שלך. את חייבת להשתחרר מהקטע של הרכושניות כלפי בעלך. זהו. הפנימי שזה נגמר. הוא אב ילדייך. נקודה. יש כאן היבט פסיכולוגי שהנה הוא כבר הסתדר...ועוד לא עזב את הבית..ואת עוד לא יודעת מימינך ומשמאלך ומה יהיה.אולי הקשר החדש שלו עוזר לו לעבור את התקופה הזו "בשלום" מכל הבחינות (ואני מדגישה "קשר" ...זה לא חברה).. . את צריכה לחשוב על עצמך ואיך את מתכוונת לנהל את חייך בלי לעקוב אחרי הבעל..עם מי בקשר?!..בגד? לא בגד?. צאי מזה. ברגע שתצרי לך מעגל חברים/ות חדש (גרושים גרושות..) תמצאי את עצמך במצב דומה לבעל שלך. לדעתי את צריכה כבר "אתמול" להתחיל לצאת ולהכיר.... וזה לא כל כך מסובך כמו שזה נראה לך עכשיו. לסיכום...הוא לא בוגד ...הוא מגשש...בונה לו את הדרך החוצה...ומפתח קשרים...והוא לא רוצה שתעצרי אותו. אם את מרגישה משהו אמיתי אליו...פרט לרגש הקנאה והרכושניות והדאגה איך את תסתדרי (שיעברו)...אולי תעצרי את המרוץ אחר הגט !? . ותחשבי על זה. (כן..אפילו שהיה לו קשר...).

מיקי 43

New member
מרי יש כמה שלבים

בפרידה ואין קיצורי דרך תצטרכי לחוות את כולם ורק אז תשחררי זיכרי הזמן הוא הרופא ולעת עתה חיי את חייך טפלי בילדייך בני את עצמך העסיקי עצמך בלקדם את חייך וחיי הילדים ולפתע תגלי שיש חיים אחריי והשד אינו נורא כל כך בהצלחה מיקי

../images/Emo140.gifתודה גדולה

המון תודה לכולכם גם אם כל אחד הגיב בצורה שונה אולי לפעמים צריכים לאמר את הדברים באופן ישיר כדי לגרום לבן אדם להבין את האמת גם אם היא כואבת בכל אופן נראה לי שאני אמשיך להיות חלק מהפורום זה כבר צעד ראשון

רונית1958

New member
מרגישה נבגדת?

שלום לך קראתי את הודעתך והבנתי שאת מרגישה נבגדת המסר הכי מחיה שאני יכולה לתת לך בא מכל הלב עם הכל ולמרות הכל - תתחזקי ותחשבי איך את עוברת מצניחה לצמיחה הרי הכל במילא עומד להתסתיים ולכן חבל על האנרגיה שלך להתעסק בנושא אז קדימה - צאי לדרך חדשה ואהבה חדשה תגיע אליך בהצלחה מרונית

למעלה