מצב מוזר עם עצמי

Broom rider

New member
לגרא ולמישהי.. תודה רבה

אני אדבר על כך עם הפסיכולוגית, על כך שאני מעוניינת להחליף אותה או שאני אנסה לדבר על דברים יותר עניינים. אעשה מאמץ, תודה רבה.

Broom rider

New member
מצב מוזר עם עצמי

(אני נערה) יש מצב שאני מחפשת סיבות פסיכולוגיות בשביל למצוא תשובה לבעיות שאני לא מצליחה להגדיר? לפני כמה ימים אמרתי שאני שחקנית טובה לכן לא רואים אלי את הקושי. ממ.. אני לא מצליחה לנסח את זה נכון. אני מדברת עם פסיכולוגית עקב ... שניה שניה אני חייבת לכתוב את זה נמאס לי למחוק כל הזמן!!!!! התחלתי לחשוב מעוות.... דברים שנראים לא שגרתיים נראים לי טבעים. טבעי בשבילי שמישהו יבוא ויגיד "אני אוהב אותך" הוא מתכוון "אני רוצה לזיין אותך" (סליחה על הביטוי). ואצלי זה אכן ככה בראש. אני לא מסוגלת לחשוב שמישהו אוהב. אהבה נראית לי דבר צבוע לחלוטין! אני לא נפתחת גם אל הפסיכולוגית שלי, או בכלל. אנוכי מהטיפוסים שמקשיבים לאחרים ועוזרים להם, אבל אם אני מכוונת את דברי אלי ולא אליהם אגיד לעצמי שזה בולשיט אחד גדול. חברה שלי התחילה לבכות בהיסוס, אמרתי לה שלבכות זה דבר טוב.. וזה יעזור לה לשחרר הרבה דברים.. אבל אני אוסרת על עצמי לבכות, זה נראה לי תינוקי וחסרת תועלת. כמו כן יש לי מלא קשיים אם עצמי. לפעמים אני חושבת שזאת בעיה פסיכולוגית, מחלה פסיכולוגית שאני מצליחה להסתיר יחד עם המון רגשות וגם בעיות לימודיות שעד כה האינטיליגנציה שלי הצליחה לכסות אותם. אני מגזימה עם דבריי.. מקצינה אותם... ככה זה גורם לי להרגיש יותר שלמה ולא מפגרת מוחלטת, במיוחד אני מצליחה למלא את החלל הריק בכך שאני טוענת שיש לי מחלות נפש שונות ברמה קטנה. אני שוקלת לעזוב את הפסיכילוגית, אני לא מדברת איתה על דברים רציניים. סליחה על כל מה שכתבתי, שקלתי על לא לשלוח. אבל אני באמת כבר צריכה עזרה, לא יודעת לבד מה לעשות, ולא רוצה לעשות שטויות. תודה

מה ליאונרדו היה אומר ? הזדהות

ליאונרדו בטוח הלב לא צריך לנוח ושוב מתאהב עם חלומות באוויר זה מוות בטוח זה מוות מהיר

גרא.

New member
Broom rider,יש לך יכולת נהדרת

לבטא את עצמך,ואם היית מרחיבה מעט,גם את רגשותייך. התחושה שאת תקועה עם הפסיכולוגית המטפלת בך זו השנה השנייה,ומשוחחת עימה סתם כך על דברים שאינם רציניים באמת, צריכה להוביל אותך למסקנה, לא להפסיק לקבל טיפול, אלא להחליף את הפסיכולוגית, בכזאת, או כזה שתהיה תוחלת כלשהיא לטיפול. לגבי אהבה,מה זה,ואם זה קיים בכלל, כנראה יודעים רק כאשר זה קורה.ולפי דברייך הקצרים,מעבר לחוויות של זיון (סליחה על הביטוי..),לא אהבת,וכנראה גם לא נאהבת כלל..מכאן כדי שתבדקי עם עצמך מה יש בך או לך, שזה לא קורה לך..וזה אולי אחד הנושאים שכדאי לדסקס עם הפסיכולוג/ית החדש/ה שלך.

למעלה