מצב לי אליכם

golem

New member
מצב לי אליכם

ידידה שלי הביאה לי עכשיו מצב שקרה לה - נתתי לה עצה - אבל מסקרן אותי לדעת מה אתם חושבים. ותסלחו לי שזה בלי שמות - פשוט זה לא אנשים מהפורום (והאמת שאני גם לא יודע את השמות..
הבחורה: א´ הבחור: ש´ א´ וש´ היו ידידים טובים עד מאוד...שמתישהוא התחיל ביניהם מתח מיני - שהתפתח לקצת משיקות וכדומה. עכשיו כשהם דיברו על טיב הקשר שלהם ש´ אמר לה שהוא פוחד מהגדרות והוא לא מעוניין שהם יקראו לעצמם חברים - אם כי הוא מאוד אוהב אותה ורוצה רק אותה לדבריו - (חשוב לציין בעיניי שהיה לו קשר ארוך של שנה שמהקשר הקודם הוא די נפגע..) השאלה היא מה א´ עושה??? מסכימה להיות איתו בקשר - על אף שאין ממש הגדרה לקשר - או לא מסכימה לחלוטין.... אשמח לשמוע חוות דעת.. אני גם מתנתק לאיזה שעה כרגע וכשאני יחזור גם אביע את דעתי... המשך יום נעים חבריי

Queen Of Love

New member
זו דעתי....

אם הם הגיעו לנקודה שהם כבר מדברים על הקשר, כלומר שעברה כבר תקופה מסויימת. אם הוא לא מוכן להגדיר עדיין את הקשר, אולי הוא פשוט לא מוכן לקשר רציני. ואולי הוא פשוט לא רוצה את אותה בחורה לקשר רציני. ולכן הייתי מורידה הילוך, ומגדירה את הקשר שלנו כקשר ידידותי. ידידות לכל דבר כן? (לא מעבר!!) בכל אופן זה נראה לי כמו בחור שעדיין לא התגבר על הקשר האחרון שלו, והוא צריך עוד זמן לעצמו (בהנחה שזה בחור כנה) אם לא הייתי מסוגלת להישאר רק ידידה שלו, הייתי מנתקת את הקשר איתו זה יהיה טוב בשבילי כי אני לא אקשר אליו יותר מידי, ולא אתאהב בו. וגם אני אדע עד כמה באמת אני חשובה לו, איך הוא רואה אותי, ואיך הוא רוצה לראות אותי בעתיד. אם אותה בחורה לא מחפשת אכזבה, הייתי מציעה לי לפתוח את העיניים ולא למהר לשום דבר. תמסור לה המון
בכל אופן...

sidi

New member
שאלה קשה

אם הם כמו חברים לכל דבר ויש את המחוייבות לקשר מצד שניהם אז אני לא יודע אם זה משנה איך הם מוגדרים. יכול להיות שפשוט צריך לזרום עם זה.

sidi

New member
זאת

זכותך המלאה
את יודעת, לא חייבים להסכים על הכל.

Queen Of Love

New member
רגע...אני לא מבינה

מה זאת אומרת ההגדרה לא חשובה, יש שלב שהיא מאוד חשובה... מה אני אצא עם מישהו במשך חצי שנה נגיד, והוא יציג אותי כידידה שלו?? אני אתן לו בוקס
וזה משהו מאוד עקרוני, אני לא מוכנה להתחתן עם מישהו שיגדיר אותי כחברה שלו נגיד או ידידה שלו אלא כאישתו...!! טוב, אני מבריזה מהחתונה, זהו.

sidi

New member
חלה אי הבנה

אם זה רק התחלת הקשר, אז אני חושב שצריך לזרום איתו הרי בסופו של דבר הם יקראו לעצמם חברים. לכן גם שאלתי אם יש להם מחוייבות לקשר.

@@

New member
גם אני חולקת על סידי

איזה מן דבר זה? הוא מפחת "להגדיר, את המערכת שלהם? קצת מוזר וקצת מפחיד, אני פשוט הייתי מתנתקת וכשהוא יחליט "להגדיר" את הקשר בינהם רק אז הא תוכל לשקול את זה מחדש בכל אופן שיהיה לה בהצלחה!!!

Queen Of Love

New member
חשבתי שאני ../images/Emo163.gif

איזה מזל שעוד מישהו חושב כמוני...חחחחחח

mariana

New member
תלוי כמה זמן הם מכירים

אם הם זורמים עם זה אז ההגדרה לא חשובה כלומר אין לו בנות אחרות חוץ ממננ, אבל אם היא אחת מתוך כמה אני לא הייתי ממשיכה אם זה, יכול להיות שרק ההגדרה מפריע לו, וחוץ מזה הוא חבר לכל דבר. אבל הבחורה צריכה להיות פיקחית ולנסות לא להימשך אליו יותר מדי ולהוריד הילוך.

golem

New member
תודה תודה לכם ../images/Emo24.gif

והאמת היא שדעתי ואמרתי לה את זה - היא משהו בסגנון של סידי - כלומר שתזרום עם זה איזה חודש - אם גם אחרי חודש הוא ימשיך מממחויבות אז שתעזוב את זה - אבל אולי דווקא החודש הזה איתה יגרום לו להשתנות ואז חבל שלא יילך ביניהם אם יש אהבה.. בנוסף אמרתי לה שלדעתי היא תגיד לו מראש שהיא רוצה לראות איך זה יילך ביניהם בקטע של חוסר ההגדרות ולבחון את זה במשך איזה חודש - ואז ייראו איך הם ממשיכים הלאה.. בכל מקרה

למעלה