מצב לא ברור

טוואנדה

New member
מצב לא ברור

אני נמצאת על סף ייאוש ואני אפרט: כל חיי אהבתי לאכול מתוק, בעצם גופי בנוי מסוכר ולא מבשר ודם (המשקל שלי עומד לפרוש), אני לא יכולה להיגמל מסוג האוכל הזה, אני מנסה "לדבר" עם הגוף שלי ולהסביר שזה לא בריא לי, אבל אין תוצאות נרשמתי לחדר כושר בכדי לרדת במשקל, אבל אני כל היום אוכלת שטויות, גם כשאני חוזרת משם, מקודם חזרתי וכבר הספקתי לאכול גלידה ,10 קוביות שוקולד, במבה, תפוצ'יפס, ואת האמת שאני לא רואה סוף ללילה הזה, זה פשוט נוראי וככה זה כל לילה, מה לעשות לעזאזל? ללכת לדיאטנית לא בא בחשבון כי הגעתי למסקנה שהכל בראש, ואם הראש מקולקל צריך לעזור לו ע"י מחשבות חיוביות, וכאן אני מבקשת את עזרתך... בברכה,טוואנדה.

דרייה

New member
שלום וברוכה הבאה..

את במודעות נפלאה..מנתחת את מצבך הכי אמיתי שיש.. רק להסב את תשומת ליבך למצב הברור או הלא ברור.. טובות הנאה? מכירה את המושג הזה? נדרש בירור לעומק בינך לבין עצמך..על המאזניים מה לקחת..מה רוצה..מה עדיף.. בהצלחה... אור לך.

ברוכה הבאה טוואנדה../images/Emo140.gif

ישנם הרבה אנשים עם בעיה דומה והרבה עם בעיות בנושאים אחרים והיא נקראת התמכרות אנו מתמכרים לאכילה, לאלכוהול, לסיגריות ועוד ועוד השאלה למה? להגיד לעשות דיאטה זה כמו לומר לא לחיות אך חשוב לדעת ההתמכרות היא כיסוי לבעיה שקיימת בתוכנו כדי להגמל צריך לשבת להכיר ולקבל כדי להתמודד הצטרפי לקבוצת תמיכה קודם, והכי חשוב שתוציאי ותשתפי בדאגותיך ובפחדיך עם האחרים במצבך וקבלי תמיכה הראויה ושלה את זקוקה תביני, תגלי את הסיבות שבגללן את בורחת ובאוכל להתעסק ואז תשתחררי משתי סיבות מעיקות תצליחי להתגבר ולהיות מאושר ומרוצה מעצמך אילנה באהבה ובהתבמודדות מגיעים לשלימות

זכיר

New member
למה טוב להיות שמן?

זה פשוט דיל שאי אפשר עליו... אם את רזה, את עלולה לשאת באחריות למה וכמה את מכניס לפה. אם את רזה, את עלולה לשאת בתוצאות של עליה באטרקטיביות החברתית. אם את שמנה, את יכולה להמשיך לצפות בטלויזיה. אם את שמנה, את יכולה להתעסק בכמה את שמנה בכל רגע שאין תוכנית מעניינת. בכלל, לכי תדעי... אולי אפילו תשיגי אקסטרה-התייחסות בזכות המצוקה שלך... שזה כמו קצפת על מנה נדיבה של גלידה... ובטח את יכולה לחשוב על עוד כמה יתרונות. ולמה יש לך בבית גלידה, שוקולד, במבה ותפוצ'יפס? הם הגיעו לשם בכוח המחשבה? או שזה כלל תהליך ארוך של קביעת רשימת קניות והעלתה על הכתב (או שלא), נסיעה לסופר, בחירת המוצרים, הכנסתם לעגלה, העלתם על הסרט הנע של הקופה, תשלום עליהם, נשיאתם לרכב, נסיעה חזרה, סידורם במזווה (על המדף של "הדברים הטובים") ולבסוף... ברגע של חולשה... הפיכתם היעילה בעזרת מערכת המלתעות והעיכול לקלוריות לא חיוניות (שומן). ולא זה לא בראש. זה בבטן ובישבן ובירכיים ובזרועות ובפנים (השומן) וזה ברגליים (שמניידות אותך למזווה) ובידיים (שמניידות את המזון לפה) ובפה (שלועס ובולע, בולע ולועס, לועס ובולע) וסלט דל קלוריות יעזור לך יותר ממחשבות חיוביות (סלט במקום! לא בנוסף...)

נויהאחת

New member
כשקראתי את ההודעה שלך רציתי

להרביץ לך, אבל אז חשבתי קצת ויקירי אתה צודק, אני הסתתרתי שנים מאחורי שומן כדי לא להתמודד עם המין הנורא שקוראים לו גברים שפגעו בי כל כך בעבר, כל אחד והסיבות שלו , אז אולי באמת צריך לעבוד על הראש

mira ker

New member
נויה יקירתי, יש גברים שאוהבים שמנות

כך שזאת לא סיבה להסתתר מאחורי השומן. תחפשי גבר תוצרת חוץ עדין יותר שלא יפגע בך, וגם אוהב אישה מליאה, כי יש מה לתפוש.

זכיר

New member
תודה נויה :)

אני רואה או שומע הרבה אנשים שרוצים להרביץ לי עשר פעמים ביום, אני מקווה שבניתי בסיס להתנהגותי שיהיה טוב דיו עשרים פעמים ביום, אני מתפלל שתוצאות ההתנהגות שלי יהיו חיוביות בסופו של דבר במקביל, אני לא שוכח לפתח יכולות לחימה והישרדות של נינג'ה אורבני נמר הרים גמל ממוצע וגוק.

נויהאחת

New member
זכיר, אני דווקא אוהבת את זה

שתמיד אתה אומר מה שאתה חושב, ולא נגרר אחרי האוירה הכללית. גם לי רצו להרביץ מספיק פעמים (אבל החזרתי), אני חושבת שבני האדם מתחלקים לשניים: כאלה שמרכלים וכאלה שמרכלים עליהם. תמיד התגעתי בכך שאני שייכת לקבוצה השניה, אלה שמספיק מעניינים כדי שידברו עליהם.

דרייה

New member
נויה..

האם זהו המקום בו מרביצים? האם ברכילות עיסקנן? כתיבת מילים..למילה כח משלה,ולכל אדם דעה משלו,יש שדעותנו דומות יש שלא אפשר לקבל גם דעה מנוגדת ..הכל שאלה של קבלה.. אמרנו שלמילים יש גם קבלות מאחוריהן? אור לך.

mira ker

New member
שלום טוואנדה. אני רואה שאת אוהבת

לאכול כל הזמן. זה אחלה. ולמה לא. יש לי בשבילך תפריט שאת יכולה לאכול ללא הגבלה. כל יום תקני לך עוף שלם בגריל. ותאכלי את כולו במשך היום עם ירקות. ללא הגבלה. חוץ מזה תאכלי ביצים קשות, חביתות, גבינות שונות, לבן כל מיני דגים. גם מטוגנים. הכל ללא הגבלה. חומוס מותר גם. אסור: כל הפחמימות והסוכרים. את אוכלת כמה שאת רוצה ומתי שאת רוצה, ואת מרזה ולא רוצה לאכול מתוק. בשבוע הראשון זה קשה מאוד אבל בשבוע השני זה כבר יותר טוב. ואחר כך אפילו לא תזכרי שרצית מתוקים.

Falcor

New member
מצב מוכר ..

שלום טוואנדה ..
המצב שלך מוכר לי ..גם אני קצת דובון
אני אמנם לא שמן מאוד .. אבל יש לי איזה 10 - 15 קילו להוריד. אני גר לבד .. עזבתי את הבית לפני שנתיים וחצי בעקבות עבודה. בזמן הזה עליתי במשקל .. בגלל שאני גר לבד .. והעבודה היא במשמרות .. הרגלי האכילה שלי השתנו .. וגם בגלל שאין לי יותר מידי זמן פנוי.. אני אוכל חטיפים וכל מיני ג'אנק .. וזאת הסיבה לזה שתפחתי .. כי כל החטיפים האלה פשוט לא משביעים .. אבל הם מלאים בקלוריות .. כמו כן הייתי שותה המון שתייה מתוקה .. כל מיני קולה וספרייט וכאלה.. ב-4 חודשים האחרונים .. אני מאוד משתדל לא לאכול חטיפים .. ורק אוכל נורמלי .. אורז,עוף , סלט וכאלה .. ואני לא שותה משקאות מתוקים.. רק מים ודיאט ספרייט .. ופשוט ירדתי המון .. אני אוכל הרבה ביום .. אבל אוכל אמיתי ! ואני עדיין מרזה
זה לא נחמד להיות שמן .. דימוי עצמי וכאלה .. אבל תעשי טובה לעצמך תסלקי את החטיפים ! .. ותבשלי אוכל אמיתי ומזין. שיהיה בהצלחה. FALCOR .

mira ker

New member
לפעמים, פלקון אין לנו חשק לבשל.

אפשר גם לאכול 10 סנדויצ'ים ביום ולרדת במשקל. זה נקרא דיאטת הלחם. איך ומה בספר של אולגה רז

Falcor

New member
פלקון זה בז .. ואני בכלל דרקון מזל

נעלבתי .. לא סתם אני צוחק ..
אבל כנראה שלא ראית את " הסיפור שאינו נגמר " .. FALCOR .

loquado

New member
לפי החתכים בזנב..

גדלת בשכונה של דרקונים די פוחזים :) -מומלץ לקרוא. מסביר יפה את מאבקה התמידי של הבריאה לשמור על הקיים בפני הכלום. (כלום = חסר הגדרה או ערך)

LoveBeing

New member
טאוונדה יקרה.......

אני מבין לליבך- מאוד! אני הייתי פעם טבעוני ואז בבום אחד גדול התחלתי לאכול אחרי הרבה מחסורים שנהייו אצלי- אבל עם הזמן זה נפסק. את פשוט צריכה לאכול יותר ירקות ופירות- רצוי אורגניים. אני מאמין בך ואם רק תאמיני ותבקשי עזרה- היא תגיע! אם את רוצה צרי קשר איתי ואני אשמח לשמוע ממך! אוהב, גיל חדש כאן........

טוואנדה האם ביצעת בדיקת תפקודי...

כבד? גשי לרופא משפחה ובקשי בדיקת דם שבודקת תפקודי כבד. יתכן שיש לך בכלל בעיה פיסיולוגית שמתבטאת כלפי חוץ כרצון עז לאכול סוכרים ושומנים. יש מספר אינזימים שבהיותם מופרשים או במצב חסר גורמים לבעיה שלך. בהצלחה

טוואנדה

New member
יקיריי

אני מודה לכולכם, מה שכן שכחתי לציין שזה בא לי בגלים (לעיתים קרובות) יש רגעים טובים ויש רגעים פחות, אני מודה שזה איפשהו בגלל הבדידות והגברים בחיי שלצערי נתתי לסיטואציות מסויימות להשפיע עליי... יש משהו שיכול לעזור : היום נודע לי מהרופא שמחר אני עוברת ניתוח (במקום לא נעים) ואולי אחרי הניתוח אוכל קצת לנקות את הגוף אחרי הכול אני צריכה לצום מהבוקר- זה נראה לי מהלך טוב. שיהייה לי בהצלחה
ולילה טוב לכולכם

Falcor

New member
שיהיה לך בהצלחה ..

שתחלימי מהר ושיהיה לך רק טוב ! שלך במזל FALCOR .

למעלה