מצב כוחות הבטחן

מצב כוחות הבטחן

שלום לכולם מי שאיננו יודע,אני משרת במשטרת-ישראך בתפקיד דיי רגיש,אני נקלע לסיפורים קורעי לב יום יום,להגיע הבייתה לנקות תראש ולהתרכז באישה הנפלאה שיש לי,לפעמים הדבר יותר מדי כבד ואז אישתי או החברים הקרובים נפגעים,מה שאני רוצה לומר זה:לא מספיק שאנחנו בתקופה קשה אך יש גם תחוצפנים האלה שאתה עובר ברחוב ויש תקריאות "מלשין מניאק וכ"ו",אנשים לא יודעים שלנו השוטרים וכל אנשי הבטחון אין שבתות אין חגים,רק כדי לשמור על ביטחונם,אני גם לא מבקש כבוד או משהו כזה וחבל אבל צריך להזכיר שיש תצד השני המאוד חם ואוהב,לפני מספר ימים הגעתי לאירוע מסוים איזה מבוגרת מרוקאית כיבדה אותנו ופינקה אותנו מחמם תלב,תודה לכולם.

מצב כוחות הבטחן

ממש רע אם הם כותבים בשגיאים

אפרסק 28

New member
כל מילה שאתה אומר...

נכונה אני מעריך אותכם באמת אבל..לפעמים יש כאלה (שוטרים)שלא מבינים כלום ומתעסקים בטפל לדוגמה: יום אחד אני נוסע עם אישתי בעיר ופתאום הפלפון מצלצל (אני עומד ברמזור) אז אני מוציא אותו מהכיס ומוציא את הפלפון של אישתי מהמטען ושם את שלי בדיבורית כדי לענות לשיחה... פתאום מגיע שוטר על וספה ואומר לי תעמוד בצד החזקת פלפון ועלך לקבל כנס 750 ש"ח ואני אזרח ששומר חוק התקנתי דיבורית ב400 שח מדבר רק איתה והוא רוצה לתת לי דוח אז היכן הצדק....או יותר נכון היכן השכל הישר.....מקווה שאין הרבה שוטרים כאלה......

נכון.

כמו שאני יודע שיש אזרחים כאלה בהחלט קיימים גם סוג של שוטרים כאלה ובכלל שלא לדבר על השוטרות תאמין לי שאני שגם אני לפעמים מעיר.

אפרסק 28

New member
לא יודע מה יש לך נגד שוטרות

אבל אני אוהב אותן כשהן נראות טוב (טוב עם שוטרת עוד לא יצא לי)
אבל הם באמת לפעמים סתם מתרגזות ואם הן נופלות עליך גם שופל לא יזיז אותם

שוטרות עם בפני עצמו,

אין לי כלום נגד שוטרות אני עובד עם שוטרות,אבל מה שאני מנסה לציין ששוטרת בכלל שהיא על מדים אף אחד לא יכול עלייה,תשמע קטע,היינו באבטחת המונים באירועי הקיץ עכשיו כל קבוצה הייתה מחולקת ל-4 אנשים + ראש צוות,בקיצור אתה צריך לראות מרוב שהם בעננים לא מאזינות לגל,אתה מבקש משהו הן עושות משהו אחר רק שישמו לב שהן שוטרות,ואני מדבר לרוב על השח"מיות שלנו.יש כרגיל גם צד חיובי,נשמר את זה בסוד,חחחח,סתם.

למעלה