מצב חירום!!!!!!

Vin Diesel xXx

New member
מצב חירום!!!!!!

נראה לי שזהו הסוף של מעבורת קולומביה תפתחו ערוץ 2 !!!!!!!!!!!

כן גן אני אני בשוווווק

דרך אגב זה אני גיל בלק לבל אבל נדפק לי המחשב והיתי צריך להתקין ווינדווס מהתחלה אז זה אני

יודעים משהו???????????????

אני חושבת שאני מהאלה שכל כך לא מופתעים! יש לי תכונה מעצבנת שקוראים לה" חוש שישי שעובד שעות נוספות" ותמיד..אבל תמיד משהו ברגע מאושר או מרגש....משהו קורה..... ואני ידעתי שזה יקרה.... ניסיתי לדחוק את זה...אבל ....בסוף ב\כל מקרה.זה קרה...

לא נראה לי שהם ישרדו

אם היה פיצוץ היה גם הדף, וההדף יכול בקלות לקרוע את המצנחים. אם הם לא ברחו לפחות עשר דקות אחרי הפיצוץ...

ash 1

New member
שתוק אתה! צריך לחשוב בחיוב!

אוליי הם שמו לב שיש תקלה בזמן והספיקו לנטוש את המעבורת או אוליי רק חלק מהחללית התפוצץ והם בסדר!

trunks ssj1

New member
אין סיכוי שהם חיים../images/Emo7.gif

אבל יש להם חליפות אם לחץ אויר ומצנחים אבל אני לאחושב שיש להם סיכוי איזו באסה עד שיש לנו ישראלי בחלל חייב לקרות משהו

kapit

New member
אסטרונאוט ישראלי בחלל זה לא כזה

ביג דיל סתם ניפחו את זה.. אבל באסה לנאסה.. עכשיו ידחו הרבה ניסויים אחרים שעמדו לצאת לפועל

kapit

New member
מצנח לא יעזור.

המעבורת התפוצצה *באטמוספירה* איפה הם יפתחו את המצנח? בחלל? ואגב.. אם הם היו פותחים את המצנח בתוך כדור הארץ ובזמן, לחץ האוויר לא היה מהווה בעיה.. הם תירגלו דברים כאלה

ash 1

New member
נאס"א אומרים שטכנית הם יכולים לשרוד

אז יש סיכוי קטן

kapit

New member
הם סתם אומרים את זה

תראה כשיתבררו להם כל הפרטים על נסיבות ההתפוצצות,הם יפרסמו את זה שהם מתו.. אין להם סיכוי.. מהירות של 10,000 קילומטרים בשעה? איך הם יכולים לשרוד את זה?

king kazabubu

New member
זה לא המהירות שתהרוג אותם.

גם אם כל האסטורנאוטים הצליחו לקפוץ החוצה מהחללית בזמן. וגם אם היו להם מצנחים המצנח ישרף בתוך עניין של כמה מאיות השניה וכך גם האסטרונאוטים. מצטער מאוד לומר את זה אבל לא היה להם סיכוי. רק לוחמים מסוגלים לשרוד נפילות כאלו. וכיוון שאין להם רמה אנרגטית גבוהה הם כולם מתים.

אתה מדבר כמו ילד מפגר שחושב

שהחיים זה סידרה מצוירת אנשים מתים ואתה מדבר על רמה אנגטית גבוהה אוי תעשה טובה תשים איקון של נר ותשתוק

למעלה