מצב חירום הוכרז ברשות השידור

STING3ER

New member
מצב חירום הוכרז ברשות השידור

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3408600,00.html נראה שיש בעיות ברשות השידור (ערוץ 11) אולי הם מתכוונים לבטל כמה תוכניות "‏הוועד המנהל של רשות השידור הכריז על מצב חרום מיידי ברשות. תוך שבוע יושבתו כפי הנראה רוב שידורי הערוץ הראשון למעט מספר תוכניות אקטואליה בולטות" נראה לי שבין השידורים שיקוצצו נמצא סטארגייט איזה באסה עם ערוץ 11

Iced Hammer

New member
אני מזכיר לאנשים שהשבוע השידורים יהיו בצהריים

אנחנו נמשיך לעבור אחרי העדכונים השונים ולהודיע פה מה קורה. ברגע שיהיה לנו מידע נוסף על המשך הסדרה נודיע בהקדם האפשרי.

ayan2

New member
../images/Emo39.gifהאם אין סיבה להיות אופטימיים

דווקא מפני שמדובר בסידרה שכבר נרכשה, ששידורה לא כרוך בעלויות הפקה כלשהן, שרק צריך ללחוץ Play ולשדר?
אני מאוד מקווה שהשידור של הסידרה לא יינזק ויימשך כסידרו -אייקון-של-מחזיקה-אצבעות

סלמאק

New member
מקווווההההה!!!!

|מחזיק אצבעות| (פשוט תדמיינו שיש אייקון כזה)

subatoi

New member
גם אני חושב שאין טעם לפאניקה.

אם זו תהיה שביתה מוחלטת, פשוט של החשכת המסך, אז כן, גם ס"ג לא תשודר. אבל אם אלה "סתם" קיצוצים, שפשוט מבטלים הפקה (או רכישה) של תכניות חדשות, אז רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר, לפחות עם מה שמשודר עכשיו.

ayan2

New member
לאו דווקא ../images/Emo44.gif

בתקווה שמסך הערוץ לא יוחשך לחלוטין ועדיין ינסו לקיים שם לוח מישדרים שלא גובל בעלות גבוהה. במצב דברים כזה, לתוכניות רכש תמיד תהיה עדיפות מסויימת, לא? בכל אופן נקווה שכך יהיה ושנוכל לחוות יחד את החוויה של צפיה בעונה האחרונה

subatoi

New member
על זה לא חשבתי עדיין, האמת.

קודם שתסתיים הנוכחית. פרה פרה. למרות שאתה צודק, כעקרון. עד שלא נשמע שהיא נקנתה, לא נהיה שקטים.

יש לי רעיון או שאלה

למה שערוץ אחר לא ישדר את הסדרה. יש לפחות עוד 3 עונות שלא שודרו. 10 ב SGA 3,4 SG1 . אולי מישהו אחר ירכוש. צריך לבדוק כמה רייטניג אנחנו מביאים. ( אולי נצטרך לסבול פרסומות.) אולי אפילו בAXN . במקום שידור 1000000 של הרקולס הצעיר. (אני מוכן לעבור לYES בשביל זה) אולי ערוץ אחד יעביר את זכויות השידור של העונות שהוא רכש כבר תמורת מספר זוזים . אני מניח שיש כאן אנשים שמבינים יותר ממני בתחומי הTV . עד כמה זה ישים???

STING3ER

New member
עדיף ערוץ 22 בשביל שכולם יראו

כדאי ערוץ שיש לכולם לי יש YES ואני לא בא ואומר לך שזה יהיה רק בערוץ בלעדי של YES! עדיף שלא תהיה חברת כבלים שתשתלט על זה אם יש כאן מישהו שיש לו קשרים בדברים כאלה שינסה להמליץ לערוץ 22 לרכוש את סטארגייט או שתעזבו את זה ונראה מה קורה עם ערוץ 11

תשובה לשניכם:

לצערכם כבר חשבו על זה (שוב ושוב) במהלך חיי הפורום וכבר היו מספיק דיונים אם זה כן או לא אפשרי. יכול להיות (יכול להיות שאני טועה) שאפילו היו כמה פניות בדבר לערוצים השונים והתשובות היו שליליות.... ככה ש..... נתקענו עם ערוץ 1....

Iced Hammer

New member
העניין הוא שכרגע לערוץ הראשון יש בלעדיות

היו ערוצים שהתעניינו אבל הייתה הבעיה הזאת... אני מניח שאם ערוץ אחד יסגר, לא תהיה בעיה כזו.

סלמאק

New member
זהו, שבאמת רציתי לדעת:

זה בוודאות? לערוץ 1 באמת יש בלעדיות, או שזו סתם שמועה, ובפועל הוא פשוט היחיד שמשדר?

ayan2

New member
../images/Emo33.gifראיון שפורסם היום עם מנכ"ל הרשות

לינק לראיון. כל אחד יתרשם ויפרש מזה מה צופן העתיד על פי מיטב הבנתו...

STING3ER

New member
אסור להאמין לאנשי עסקים

איש עסק שהחברה שלו נמצאת במשבר תמיד יגיד שהכול תחת שליטה בשביל שבעלי המניות לא ימכרו את החברה למקום אחר אבל אני לא יודע איך זה הולך ברשות השידור תאמינו לי שלא הבנתי הרי אנחנו משלמים להם את האגרה העלובה הזו אז מה?! הם רוצים עוד?! לא מספיק להם? עדיף שלא נשלם אגרה ונסתפק בכבלים ובערוץ 22 ו 10

ayan2

New member
../images/Emo17.gif דווקא על זה יש תשובה בראיון

מתוך הראיון: שאלה: תסביר למה האגרה שאנחנו משלמים לא מספיקה. תשובה: "משום שהמטלות במסגרת החוק הן כאלה שצריך להחזיק שני ערוצי טלוויזיה בעברית ובערבית, אתר אינטרנט ראוי ושבע תחנות רדיו. ובלי קשר לעד כמה ניתן להתייעל, ההכנסות לא מאפשרות להרים את כל המערכת הזאת, בטח לא נוכח גיבנת של גרעונות של שנים שאנחנו נושאים. יש לנו תקציב להרים X פעולות ובהכנסות הקיימות זה לא אפשרי. בשלוש השנים האחרונות הממשלה קיצצה את האגרה בקרוב ל-40 אחוז ומדי שנה מקצצת עוד 5 אחוז, ומצד שני החוק בצדק לא מאפשר לנו הכנסות מפרסומות, זה המלכוד".

subatoi

New member
../images/Emo41.gif לא לשכוח - הפרקים מחר ב-15:00../images/Emo70.gif

למעלה