מצב הפורום.

גדעון היחידי

New member
מנהל
מצב הפורום. ערב טוב חברים יקרים .
חבר בפורום כתב לי דבר מה נכון בענין מצבו של הפורום.
מכיוון שאני מנהל אותו מזה כמה חודשים אני חש את עצמי אחראי למצב שהפורום כמעט אינו פעיל.
כנראה שלא הפנתי את תשומת לב החברים כאן לכוונים מספיק מענינים שימשכו תשומת לב וירבו את התנועה כאן.
מבקש את עזרתכם במחשבה לכוונים חיוביים שיענינו את הקוראים והכותבים ויתנו תנופה חדשה לוותיקים ולחדשים שיקראו ויאותגרו לכתוב כאן.
מצפה שתקראו בתשומת לב ותתנו כתף להעלות את הפורום לפסים חיוביים ומענינים הקשורים לרומנטיקה ולאהבה
בברכה, גדעון היחידי - גידי. מנהל הפורום.

סאני381

New member
גדעון היקר
על תרגיש אחראי למצב של הפורום כי הוא במצב כזה כבר תקופה ארוכה עוד הרבה לפני שהייתה,ההצעה שלי אליך זה לבקש עזרה מההנהלה של האתר,קודם כל אם יש שאלה כלשהי בפורום(שהיא יחסית נורמאלית)אז שישימו את זה בראשי בשביל שימשוך לפה קצת אנשים,אפשר גם לעשות כל מיני סקרים שקשורים לאהבה וגם את זה אפשר לשים בראשי(אני לא יצירתי מספיק בשביל זה אז על תבקש ממני :)),היה פעם תקופה שהיה כל מיני תחרויות של סיפורים רומנטים שכל אחד סיפר ונתנו פרסים לזוכים הראשונים(כרטיס זוגי לסרט ועוד),כל זה רק ההנהלה יכולה לעזור אם תיצור איתם קשר,לדעתי חסר פה גם כוח נשי בפורום,אז אתה יכול לבקש שינסו לחפש מישהי שתוכל לעזור לך,לבחורות יש ראש יצירתי בכל מה שנוגע לסקרים ושאלות שקשורות לאהבה,ברגע שהפורום יתחיל להיות יותר פעיל אז גם לאנשים יהיה יותר חשק לשאול שאלות פה,נקווה לטוב,שיהיה בהצלחה

גדעון היחידי

New member
מנהל
סאני היקר
תודה על המחשבה שהקדשת לנושא שביקשתי. שמחתי לקרוא את הערותיך ואני מבטיח לפנות להנהלת הפורומים כדי שיעזרו לקדם את הרייטינג של הפורום כדי שיגיעו לכאן עוד נשים וגברים שהמושגים רומנטיקה ואהבה מדברים אלייהם.
שוב תודה
גידי.

כי הרומנטיקה כבר מתה מבחינתם
אל תכעסו ואל תזדעזעו.... מה מושך את העין יותר? סקס..... בגידות... יותר מעניין בימינו מאהבות ישנות נושנות של פעם. אהבה יפה בתחילת הדרך. אחר כך נהיה קשה כבר והאהבה חומקת... בהצלחה גידי בהחייאת הפורום.

גדעון היחידי

New member
מנהל
לבכיינית
ראשית, בחורה חביבה כמוך שכותבת דברים כהוויתם בטוב טעם וחיה במציאות הקיימת היום אינה צריכה לכנות את עצמה... בכיינית.
את יודעת שכנוי כזה משתמע כאילו אינך מוכנה לשמוע דבר ועל כל נושא את מגיבה בבכיינות.
שני את הכנוי ותיוולד נחמדה חדשה ואופטימית שלא רק כאן בפורום אלא בכלל
יתחילו אנשים לשתף פעולה ולתרום להצלחה
תודה על תגובתך
גידי

סאני381

New member
אני בטוח שגם החייכנית לא היה תפוס :)
ותדעי שיש לא מעט אנשים כמוך שאיבדו את האמונה באהבה או אנשים שיש להם קשים בזוגיות,כולם יכולים להיתיעץ פה בפורום על הכול,זה שהשם של הפורום אהבה ורומנטיקה זה לא אומר שכולנו פה חיים בסרטים ורודים :)גם את יכולה להתיעץ פה אם יש משהו שמעיק על ליבך,אני יכול לייעץ לך בתור התחלה אפילו שלא ביקשת בכלל עצה, שלא תאבדי אף פעם את האמונה באהבה,אלף אנשים יחמקו לך עד שהאחד הנכון יגיע,ואז תגידי תודה לאל שכל אלה לפניו הלכו להם כי הם לא באמת התאימו לך,אבל בשביל שזה יקרה תחייכי יותר,תאמיני יותר(בעצמך ובאחרים),תפתחי את העייניים יותר,ותזכרי שכימעט כל דבר בחיים רצוף קשיים ואתגרים(גם לגדל משפחה זה לא קל ומעייף אבל זה סיפוק הכי גדול בחיים בעיני)אבל אם את הולכת לישון בלילה עם חיוך על הפנים אז כניראה שזה שווה את הכול :) ומה שמחזיק את הזוגיות לאורך זמן זה לא רק רומנטיקה,אלה חברות אמיתית והערכה(לשים תמיד את הבן זוג והמשפחה בסדר עדיפיות העליון) ,מאחל לך כל טוב חייכנית,אם יש שאלות אנחנו פה

גדעון היחידי

New member
מנהל
סאני היקר
אתה ממש בחור כארז ואני מתכוון לזה, כל שכתבת נכון ומוכח במציאות.
מבקש כדי לחזק את דבריך להוסיף דבר מה חשוב מנסיוני האישי.
נישואין לאורך זמן תוך שיתוף, פעולה לשיתוף זכויות וחובות ומחזיקים מעמד זמן רב,
יש לכך סיבה והיא אל לאחד מבני הזוג להתבצר בעמדתו ולדבוק בה.
חיים משותפים של אנשים שבאו ממקומות שונים ודעותייהם שונות יש לכך אפשרות טובה לחיים משותפים וזו פשרה וויתורים הדדיים.
האמינו לי אני נשוי מעל 50 שנה באושר למרות משברים נפילה עסקית אדירה
ועוד אספר על כך.
אל תהיו קשוחים עם בני זוגכם. לכו לקראתם והיו מאושרים.
גידי

סאני381

New member
תודה רבה גדעון :)
מקווה שיש מי שקורא את הדברים שאנחנו רושמים

love145

New member
אני אסביר את זה ככה חסרים לך טרולים שיעשו שמח פה. בגלל זה הפורום בשקיעה. קח לך נואפת מהממת ושרלילה כמוני, צרף אותה לניהול פורום- והנה!! אהבה ורומנטיקה קיימים!!! שמחתי עד מאד לעזור.... ורבים מדברים עליך בגעגועים גידי. בפורום ההוא....

כדאי לך למצוא נושא מעניין ומושך או לחכות שיפתח כאן כזה
ואז לפנות להנהלה/עורכים שיכניסו את הדיון למומלצים או לדף הראשי כדי שיכנסו מהקישור והתמונה גולשים חדשים.

גדעון היחידי

New member
מנהל
לשבור את בנימין
תודה לך על מחשבה נבונה ורעיון מענין ומושך.
וד"א . מדוע לשבור את בנימין ?
יתכן כי ניתן לתקן אותו ולהשיב עטרה ליושנה
גידי

למעלה