מצב המחול בארץ!

dancer14

New member
מצב המחול בארץ!

לכל חברי הפורום היקרים בואו נעשה שירשור של תגובות על מה לדעתכם צב המחול בארץ? טוב, מצויין, בסדר, גרוע, ובכלל מה שאתם חושבים!!!

dancer14

New member
?! כללי?! למה?!

נראה לך שמשרד החינוך מקציב קיצבה טובה לרקדנים? נראה לך שבארץ ישראל הבלט או בכלל הריקוד מפותח? נראה לך שכוראוגרפים רעבים ללחם? נראה לךשיש מודעות לכל נושא הריקוד בארץ? מה ניראה לך?????????????

H e l p3

New member
רק הוכחת שאני צודקת....

נתת פה כל כך הרבה נושאים והכנסת את כולם ל-1. אני יכולה למנות לפחות עוד 50 שיכולים להיכנס תחת הכותרת "מצב המחול בארץ". ולי לא "ניראה" כלום, אם כבר אז "נראה" לי.

H e l p3

New member
ברור ששמעתי על ציניות...

ובדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי "תודה על המחמאה". שמעת פעם על פסיקים ונקודות?

g i l i

New member
עוד פעם ילדים קטנים?

צריך לחזור על הקטע של המנהלים שוב? די תגיבו קבלתם תגובה סתמו, לא מוצא חן בעיניכם תגידו למי שצריך או תתעלמו, ואל תגיבו בציניו רצינות אהדה ושנאה כי זה אמנם פורום וירטואלי אבל יש כאן אווירה..

אוקיי,

אני לא יודעת כמה בדיוק מקציב משרד החינוך לרקדנים, אבל ממש שהבנתי הוא נותן את רב הסכום, לפחות ללהקות מקצועיות, כמובן שלא את הסכום המלא והמושלם אבל משהו הוא נותן... אני חושבת שאין בארץ מספיק מודעות לעניין המחול למרות שלאחרונה אני רואה יותר ויותר פרסומות של מופעים, אבל עדיין, הרבה אנשים לא מודעים לכל ההופעות שמתקיימות, אני חושבת שאנשים שרוקדים מודעים הרבה יותר מסתם אנשים שרוצים לראות הופעות מחול. לפי דעתי התחום של הבלט בארץ לא מפותח בכלל, יש ממש מעט להקות והתפתחות בנושא, וככה גם בג'אז, אבל במודני דווקא יש המון!!!

H e l p3

New member
...

אבל זה לגיטימי שאנשים שרוקדים מודעים יותר להופעות שמתקיימות מאשר אנשים רגילים. הרי זה התחום שלנו. כמו שאני למשל לא מודעת להתקיימות קונצרטים בניגוד לאנשים שעוסקים במוזיקה למשל

למעלה